Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen
1/9-30/9 1/10-31/10
2 nätter i dubbelrum med havsvy ankomst fre-lör
frukostbuffé
2 picknickpaket
2 x 5 rättersmiddagar
2 x 18 hål Timmendorfer strand Norra
hyrvagn
Fri tillgång till Spa
4 795 4 250
2 nätter i dubbelrum med havsvy ankomst sön-tor
frukostbuffé
2 picknickpaket
2 x 5 rättersmiddagar
2 x 18 hål Timmendorfer strand Norra
hyrvagn
Fri tillgång till Spa
4 350 3 595

I Timmendorfer Strand tillkommer en kurortsskatt som betalas i samband med utcheckning från hotellet, den ingår inte i priset. (ca 1.0-3 Euro per person och dag)

 • 5 stjärnor
 • 130

 • Puttgarden 78 km
  Lübeck 20 km
  Rostock 133 km
  GOLFBANOR
  Golfanlage Timmendorfer Strand 5 km
  Lübeck - Travemünder GC 10 km
  GC Brodauer Mühle 27 km
  GC Segeberg 34 km
  GC Gut Waldshagen 38 km
  G & CC Hohwachter Bucht 63 km
  GC Fehmarn 74 km
 • Seeschlosschen

Lyxigt i Timmendorfer Strand

Det här är något för dig som söker det där lilla extra! Här bor du på det härliga och lyxiga 5* hotellet beläget direkt på stranden i Timmendorfer Strand.

Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen

Timmendorfer Strand en dryg timme från Puttgarden är en härlig, livlig stad med en Medelhavskänsla. Här är det havslivet och strandpromenaden som är flankerad av mysiga butiker, restauranger och barer som dominerar. Den milslånga stranden lockar med med pittoreska färgglada badhytter.
Grand Hotel Spa & Golf Resort Seeschlösschen är ett hotell som har det där lilla extra! Man känner sig verkligen välkommen och möts av en ypperlig service. Hotellet är mycket fint beläget precis vid havet och vid början av Strand Alléen.

Rum

Hotellet har 130 rum och sviter där varje rum är individuellt inredda och har sin personliga touch.

Restaurang

På hotellet äter och dricker du med stil! Maten har ett gott rykte om att vara tillagat av ett dedikerat kreativt team som betonar färskhet, kvalitet och näringsvärde. Här njuter du av måltiden i en härlig miljö med vacker utsikt över havet. Ofta bjuder man på levande pianomusik till middagen. Det finns en helt suverän terass som är öppen under sä- song.

Spa

Hotellets har en över 2000 kvm stor Spa avdelning. Här finns en uppvärmd (26 gradiga) inomhus, utomhuspool och en 28 gradig utomhus jacuzzin. Det finns ett skönt Relaxrum med uppvärmda bänkar och isfontän ett luftkonditionerat fitnessrum med Technogym. Du kan njuta av olika sorters bastun som finsk bastu, samarium, ångbad, arom grotta. Här finns möjlighet att få massage och olika typer av behandlingar.

Golfclub Fehmarn

Golfclub Fehmarn

Golfbanan har ett unikt läge precis vid stranden på ön Fehmarn som även kallas solens ö tackvare 1900 soltimmar om året. Det är en platt, öppen linksbana där man har en underbar utsikt över Östersjön och Burger Binnensee. Golfbanan är en rolig spelutmaning för både den avancerade spelaren och nybörjaren. Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland
Hohwachter Bucht

G&CC Hohwachter Bucht

27-håls anläggning som ligger inbäddad i det typiska Holsteinska landskapet med utsikt över en stor insjö och Östersjön. Strategiskt placerade bunkrar, intressanta vattenhinder och greener garanterar en omväxlande golfrunda. Här finns bra träningsmöjligheter med en speciell Golfodrom.
Golfclub Brodauer Mühle

Golfclub Brodauer Mühle

En omväxlande parkbana där de första hålen är flacka. Därefter ändrar banan drastiskt karaktär och blir kuperad med hänförande utsikt över landskapet. Det är en bana där man tjänar på att vara strategisk och den blir betydligt enklare att spela den andra gången!
Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland.
Grömitz GC

Grömitz

Det här är en trevlig golfklubb belägen vid den lilla orten Grömitz. Här finns dels en 18-håls mästerskapsbana samt en lite kortare 9-hålsbana. Banan ligger vackert med utsikt över Östersjön. Det är en parkbana som uppskattas av både hög och låghandikappare. Här vid Grömitz finns även ett träningsområde med driving range med integrerad pitching och chipping green och en putting green.

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.

Lübeck-Travemünder GK

Golfbanan är Tysklands näst äldsta grundad 1921 av engelsmännen efter första världskriget. Travemünde golfbana har 27 hål. Banan går genom ett växlande landskap med flera hål, som har en vacker utsikt mot havet. Banan har en trevlig layout, strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder gör banan till en mycket trevlig golfupplevelse!

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.
Golf Club Gut Waldshagen

Golf Club Gut Waldshagen

Gut Waldshagen är en mycket välskött och utmanande bana, framförallt om det blåser. Banan är öppen och känns lite som en linksbana. Här finns bra träningsmöjligheter för den som önskar och ett trevligt klubbhus med god mat. Tränarna i regionen brukar spela sina mästerskap på Gut Waldshagen.

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.