Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Golfpaket till Flair Hotel Neeth 15/4-30/9 1/10-31/10

3 nätter i dubbelrum
frukost
2 x middagar
2 greenfee(1 x Kitzeberg & 1 Hohwachter)

3 350 3 250
 • 3 stjärnor
 • 18
 • Kiel 20 km
  Puttgarden 80 km
  Lübeck 70 km
  Golfbanor
  Kieler Golf Club Havighorst 14 km
  Golf Club Kitzeberg 20 km
  GC Gut Waldshagen 26 km
  Hohwachter Bucht 27 km
  Landclub Uhlenhorst 32 km
  Golf Club Altenhof 45 km
  GC Segeberg 46 km
  Golfclub Brodauer Mühle 53 km
  Seeschlösschen Timmendorfer Strand 56 km
  Grömitz Golf 62 km
  GC Fehmarn 72 km

Upptäck golf i nord tyskland!
Med utgångspunkt från charmiga och gemytliga Preetz kan du upptäcka många av norra Tysklands fina golfbanor.

Hotel Neeth

Det här är ett gemytligt, familjedrivet hotell med en tydlig tysk charm. Hotellet ligger i en avkopplande miljö på den tyska landsbygden 2 mil från Kiel. Här möts man av en varm välkomnande atmosfär.

Rum

Det är ett mindre hotell med 15 rustikt inredda rum. Hotellet har trevliga gemensamma utrymmen för att träffas och umgås och en mysig vinterträdgård och terass. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Neeth har kvalitetssäkrat restaurangen med DEHOGA "Schleswig-Holstein " testats i map kvalitet och service. Här serveras typiska rätter från Schleswig-Holstein köket. Det finns en välfylld vinlista. Man njuter av måltiden i en lung och trevlig miljö. Neeth har en hälig trädgård med uteservering där man under sommar månaderna kan njuta av en måltid eller ta en fika.
Hotellet har en liten wellnessavdelning med relaxstolar och bastu.
Golfclub Fehmarn

Golfclub Fehmarn

Golfbanan har ett unikt läge precis vid stranden på ön Fehmarn som även kallas solens ö tackvare 1900 soltimmar om året. Det är en platt, öppen linksbana där man har en underbar utsikt över Östersjön och Burger Binnensee. Golfbanan är en rolig spelutmaning för både den avancerade spelaren och nybörjaren. Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland
Hohwachter Bucht

G&CC Hohwachter Bucht

27-håls anläggning som ligger inbäddad i det typiska Holsteinska landskapet med utsikt över en stor insjö och Östersjön. Strategiskt placerade bunkrar, intressanta vattenhinder och greener garanterar en omväxlande golfrunda. Här finns bra träningsmöjligheter med en speciell Golfodrom.
Golfclub Brodauer Mühle

Golfclub Brodauer Mühle

En omväxlande parkbana där de första hålen är flacka. Därefter ändrar banan drastiskt karaktär och blir kuperad med hänförande utsikt över landskapet. Det är en bana där man tjänar på att vara strategisk och den blir betydligt enklare att spela den andra gången!
Golfbanan kan väljas i våra golfpaket till norra Tyskland.
Grömitz GC

Grömitz

Det här är en trevlig golfklubb belägen vid den lilla orten Grömitz. Här finns dels en 18-håls mästerskapsbana samt en lite kortare 9-hålsbana. Banan ligger vackert med utsikt över Östersjön. Det är en parkbana som uppskattas av både hög och låghandikappare. Här vid Grömitz finns även ett träningsområde med driving range med integrerad pitching och chipping green och en putting green.

Seeschlösschen Timmendorfer Strand

En förstklassig golfanläggning, grundad i mitten av 70-talet. Banan är ritad av Bernhard von Limburger och ligger vid kuststaden Timmendorfer Strand. Flera större mästerskap har spelats på golfanläggningen. Det är en uppvuxen parkbana med ett mycket trevligt klubbhus.

Lübeck-Travemünder GK

Golfbanan är Tysklands näst äldsta grundad 1921 av engelsmännen efter första världskriget. Travemünde golfbana har 27 hål. Banan går genom ett växlande landskap med flera hål, som har en vacker utsikt mot havet. Banan har en trevlig layout, strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder gör banan till en mycket trevlig golfupplevelse!

Golfclub Segeberg

Banan ligger belägen i ett frodigt böljande landskap i hjärtat av Schleswig Holstein. Det är en trevlig och relativt lång parkbana i lätt kuperade terräng som har några utmanande vattenhinder. Banans layout inbjuder till spel på alla nivåer för såväl hög- som låghandikappare. Här finns även en korthålsbana med 3 hål.
Golf Club Gut Waldshagen

Golf Club Gut Waldshagen

Gut Waldshagen är en mycket välskött och utmanande bana, framförallt om det blåser. Banan är öppen och känns lite som en linksbana. Här finns bra träningsmöjligheter för den som önskar och ett trevligt klubbhus med god mat. Tränarna i regionen brukar spela sina mästerskap på Gut Waldshagen.
Kitzeberg

Golf Club Kitzeberg

Det här är Tysklands näst äldsta golfbana som anlades redan 1902. Det är en ståtlig kuperad parkbana med uppvuxna träd. De första nio hålen är de gamla från 1902, de är mer kuperade än de sista nio som även är mer öppna.
Kieler Havighorst

Kieler Golf Club Havighorst

Det här är en vackert belägen golfbana vid Klosterforst Preetz. Den är betraktad som en rätt utmanande bana. Den är kuperad med höjdskillnader upp till 20 meter. Här finns en hel del vattenhinder. Fairway kantad av uppvuxna träd.

G & Landclub Uhlenhorst

En mycket charmig och trevlig golfanläggning med en engelsk atmosfär. De 27 hålen ligger på ett 145 ha stort område endast 10 minuter från Kiel. Det är en relativt flack bana med parkkaraktär med breda böljande fairways och stora greener. Det märks att man lägger mycket omsorg på att hålla banan i toppskick och spelbar året om.
Altenhof

Golf Club Altenhof

Det här är den mest populära och omtyckta banan i Kiel-området. Den är vackert belägen i en härlig slottsmiljö. Det är en utmanande banan som har rätt smala fairways kantade av ståtliga ekar.

Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i Schleswig-Holstein regionen.

Bordershop

Border Shop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Lubeck

Lübeck

Världskulturstaden Lübeck ” Hansas drottning” är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken som i den historiska gamla stan och den kända stadsporten Holstentor Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.

Timmendorfer

Timmendorfer Strand

I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger.

Golfresa

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.