Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Golfanlage Schloss Lüdersburg 15/2-29/3
1/10-30/11
30/3-30/9
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 x dagsgreenfee
golfvagn
rangepoletter
2 350 3 595
samma paket som ovan i enkelrum 3 950 5 650
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 x dagsgreenfee
golfvagn
rangepoletter
3 x trerättermiddagar
3 195 4 850
samma paket som ovan i enkelrum 4 795 6 450
Erbjudande, starta säsongen!12/1-29/3
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättermiddagar
fri golf (Old Course och Lakes Course)
golfvagn
rangepoletter
2 895
Erbjudande ankomst söndag-tisdag30/3- 30/9
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 x trerättermiddagar
3 dagsgreenfee (Old Course och Lakes Course)
golfvagn
rangepoletter
3 750
Samma som ovan i enkelrum 5 350
Tillval uppgradera ditt rum
Deluxe 100 kr per natt
Executive 200 kr per natt
 • 4 stjärnor
 • Golfanläggning
 • 70
 • Lüneburg 13 km
  Hamburg City 46 km
  Puttgarden färjeläge 177 km
  Kiel 164 km Lübeck
  flygplats Hamburg Fuhlsbüttel 82 km
 • Schloss Lüdersburg

Slottsgolf utanför Hamburg

Lüdersburg är en av våra absoluta favoriter! En härlig golfanläggning två mycket fina banor, underbar miljö och atmosfär.

Om Schloss Lüdersburg

Slottet är från 1776, och har en spännande historia. Lüdersburg är beläget helt ostört, 45 minuter från Hamburg city (ca 18 mil från Puttgarden).

Rum

Här finns 70 rum som är fördelade i 9 olika byggnader på slottsområdet, rummens karaktär skiljer sig åt beroende på vilken byggnad man bor i. Rummen håller en hög klass och är stilfullt inredda. Det finns fritt Wifi på anläggningen.

Restaurang

I klubbhuset som har en härlig atmosfär finns receptionen och huvudrestaurangen Falkenstien, samt Bistro som serverar lättare måltider. Kring det vackra slottet finns en kyrka och gamla vackra historiska byggnader där bla en av Lüdersburgs tre restauranger ligger. Restaurang La Trattoria har en riktigt mysig miljö. Här serveras Italienska specialiter. LüderburgI stallbyggnaden finns bastu och en härlig relaxavdelning med sköna soffor och fotöljer. Det är en perfekt mötesplats att gå igenom dagens golfrunda.

Lakes Course Lüdersburg

Lakes Course Lüdersburg

Banan har en linkskaraktär med breda och öppna fairways med en mängd bunkrar och vattenhinder.
Old Course Lüdersburg

Old Course, Lüdersburg

Banan har en välförtjänt topp 10 ranking i Tyskland. En vacker och varierande parkbana som smälter väl in i landskapet. En naturupplevelse!

Saker att göra

Förutom golfen finns mycket att upptäcka kring Schloss Lüdersburg. Sköna naturupplevelse eller shopping och sightseeing i Lüneburg och Hamburg. Det finns mycket att upptäcka!

Elbtalaue

"Niedersächsische Elbtalaue"

Ett vackert naturområde kring Scharnebeck till Wittenberge. Här finns orkidéer, bäver och havsörn bevarade och andra unika djur och växter som man endast kan hitta här. Elbe är den sista orörda floden i Europa, det här området är skyddat av Unescos.
Avstånd: 7 km

Lüneburg

Hansastaden Lüneburg

Upplev Lüneburg, den charmiga gamla hansastaden med sin mer än 1000-åriga historia. Det är en gammal vacker stad med en medeltida centum kärna. Ändå känns den modern stad och ungdomlig då den univeristet lockar många studenter. Här finns vacker nordtysk tegelarkitektur. Värt att se är torget, rådhuset och Öl Museumet.
Avstånd: 15 km.

Hamburg

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.
Avstånd: 60 km