Schloss Fleesensee

Schloss Fleesensee
3 nätter dubbelrum
frukost
2 dagar unlimited golf(Schloss och TUI Course)
fritt inträde till Spa
Kontakta oss för pris
Tillägg för högtider/helgdagar Tillval
Middag 275 kr/pers/kväll. (Kurortsskatt om två Euro om dagen tillkommer och betalas på plats)

  • Puttgarden 297 km
    Travemünde 207 km
    Berlin (Tegel) flygplats 130 km
    Rostock 92 km

En golfresort som har allt!
Fleesensee är en unik destination som täcker ett 350 hektar stort område fyllt med rekreation i vacker omsorgsfullt underhållen miljö. Här bor du mitt i hjärtat vid det anrika slottet.

Schloss Fleesensee

Här, mitt i lugn och avskildhet med unik natur hittar du tid att koppla av, lämna vardagen bakom dig och ladda batterierna i en exklusiv miljö. Upplev oförglömliga stunder i en elegant atmosfär med utmärkta rum och sviter plus ett enastående catering koncept med många produkter som odlas i resorterns egna trädgårdar.

Rum

Med totalt 179 högklassiga rum och sviter erbjuder Schloss Fleesensee ett boende med modern komfort och gott om elegans i olika kategorier. Läget gör att du kan koppla av och ta tid varva ner och hitta nya krafter genom att delta i en av hotellets många fritidsaktiviteter eller gå på utflykt genom den vackra miljön runt sjön Fleesensee.

Restaurang

SCHLOSS är ett utmärkt ställe att skämma bort din kropp och själ med enastående kulinariska läckerheter. Här hittad du regionala specialiteter, internationella kulinariska höjdpunkter och sofistikerade drinkar.

Shloss Spa

Den nya SCHLOSS Spa kan du njuta av lugn och ro. Särskild betydelse ges inte bara till en härlig atmosfär, men också till effektiva behandlingar och naturliga, ekologiska produkter.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

TUI Course

Den här banan är något kortare med lite smalare fairways, men anses vara mer lättspelad än Schloss Course. Den är högt belägen och utsikten är stundtals magnifik. “TUI Course” är betydligt öppnare än slottsbanan och har en brittisk linkskaraktär.
Fakta
Schloss Course, Fleesensee

Schloss Course

Det här är anläggningens mest kända bana som ligger i ett vackert område med böljande fairways och rejält inbunkrade, snabba greener.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta