Arosa Scharmützelsee

Arosa Scharmutzelsee
3 nätter i dubbelrum
frukost
2 greenfee
Fri tillgång till Spa med pool, bastu och fitness center
kontakta oss för pris
spa

  • Puttgarden 475 km
    Travemünde 364 km
    Rostock 306 km
    Berlin 70 km

A-ROSA Scharmützelsee är ett paradis för golfare och utnämnd till Norra Europas bästa golfhotell. Det är en mycket speciell plats för golfare med tre mästerskapsbanor uformade av Nick Faldo, Arnold Palmer eller Stan Eby. 5* lyxhotell och ett enormt SPA allt inramat i ett vacker avkopplande miljö i närheten av Berlin.

A-ROSA Scharmützelsee

A-ROSA Scharmützelsee Sport & Spa Resort är vackert och lugnt beläget med en underbar utsikt över den största sjön i Mark Brandenburg, Scharmützelsee.
Det är ett elegant golfhotell som täcker ett stort område ja, faktiskt större än hela Furstendömet Monaco. A-ROSA Scharmützelsee var den första golfanläggningen som fick klassificeringen "5 Stars Superior" av Bundesverband Deutscher Golfanlagen eV. Resorten fick utnämningen GOLF-tidningen som "Europas bästa Golfhotell" och "Germany'sLeading Golf Resort" i samband med World Travel Awards. Under en lång tid såg det även ut som att A rosas egna bana skulle få vara värd för Ryder Cup 2022, men till slut gick tävlingen till Marco Simone.
A-ROSA har 148 rum och 22 sviter som är rymliga och mycket komfortabla utrustade med badkar eller dusch / toalett, hårtork, kabel-TV, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering, minibar och en del med balkong.
Resortens tre restauranger lämnar lite att önska. Här kan du välja mellan olika temabuffetter, showcooking. Vid Villa am See erbjuds lätta regionala rätter, tillsammans med viner från välkända tyska och internationella vingårdar. Greenside Restaurangen ligger på 18: e hålet på golfbanan Arnold Palmer. Det är en avslappnad à la carte-restaurang med är erbjuds smårätter, klassiker och internationella rätter. Baren är en mysig mötesplats på resorten med trevliga sittgrupper och öppen spis.
Ett lugn infinner sig när man kliver in i Arosas 4200 m² stora spa. Det är asiatiskt-inspirerat, med harmonisk inredning med inslag av naturen och ljusa färger. Det finns sju bastur och ett hamam med Rasul, flera pooler, inklusive året uppvärmd 20-meters utomhuspool, 22 rum för kropp och skönhet Anwen¬dungen från hela världen och den senaste fitness och cardio utrustning gör SPA till en verklig oas av välbefinnande. Ett särskilt fokus ligger på ayurvediska behandlingar.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Norra Tyskland har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Tyskland

Faldo Course Berlin

Tyskland med Faldo banan var länge en favorit för att få stå värd för Ryder Cup 2022. Faldo banan är en riktig pärla, banan har en inland links karaktär som är inbäddad i det öppna vidsträckta landskapet kring Arosa Resort. Det här är en av anläggningens tre mästerskapsbanor och uppfttas som den mest utmnande och är en av de tuffaste i hela Tyskland. Den är designad av Nick Faldo, med sina 135 bunkrar, dess höga semi ruff och mjukt böljande fairways är det en utmaning för alla golfspelare.
Fakta
Arnold Palmer

Arnold Palmer

Arnold Palmer banan har en amerikansk design med skapade hinder i det uppvuxna parklandskapet som omger Arosa. Här finns spektakulära greener, små bäckar, dammar och varierade fairways som kantas av gamla träd. Banan är en trevlig spelupplevelse för alla golfar och det 11 hålet räknas som ett av de vackraste par tre hålen i Tyskland.
Fakta
Stan Eby

Stan Eby

Stan Eby banan är lite öppnare parkbana med breda generösa fairways och välplacerade vattenhinder och bunkrar. Det är högt placerad på resorten och man har härliga vyer över det frodiga landskapet, den är lite kortare än Arosas två andra banor. Banan är lämplig för alla spelare från låghandikappade upp till 54.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta