Tyskland

Upptäck golf i Tyskland

Currywurst mit ein Bier Bitte Spröd vit sparris på våren, hav av gula rapsfält och gemytliga Bier Stubes. Tyskland lockar inte bara med de fina golfbanorna!

Vi har ett stort antal destinationer till Tyskland, främst i norra delen och vid Hamburg.

Tips!

 • image Timmendorfer StrandStrand Allé

  I Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger. Vi kan varmt rekommendera restaurang Reethus på Wohldstrasse 25. På stranden kan man hyra en klassisk strandhytt.

 • Tyskland

  Här är ett smakprov av vad Tyskland har att erbjuda.

 • image HamburgHSV Fotboll Upplev en Bundesliga match på den imponerade Wolkspark stadion som rymmer ca 57 000 åskådare! För aktuella matcher se www.footballtravel.se

 • image Lübeck

  ” Hansas drottning” Lübeck är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär. Här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken så som Rådhuskällaren som ligger mitt inne i Lübeck och historiska Schiffergesellshaft som är ett av Tysklands äldsta värdshus som ännu idag är ett hem för sjöfarare. I Lübeck rekommenderas även ett besök på Marzipan-Salon med dess specialitet ”Lübecker-Marzipan”.

 • image PuttgardenBunkra upp

  Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen.

Resmål till Tyskland

Golf i Tyskland

I Tyskland finns en bana för alla smaker, från riktiga linksbanor, utmanande mästerskapsbanor till härliga parkbanor. Med det stora utbudet finns det gott om plats för gäster och golfbanor, klubbhus och annat håller en mycket hög klass! Golfsäsongen här startar tidigare och varar längre än i Sverige många banor kan faktiskt hålla öppet året om.
Golfguide Tyskland

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta