Sueno

Sueno Golf hotel 1/1-2/2 3/2-23/2 24/2-15/3 16/3-19/4 20/4-17/5
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Unlimited golf(Pines & Dunes)
Transfer t&r flygplats
1/2 dags utflykt till Antalya
7 150 8 495 9 095 10 250 10 550
FYND!! 3/1-26/1
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
UNLIMITED GOLF
Transfer till och från flygplats och golfbanor
6 750
Sueno Deluxe, kontakta oss för förslag
Gästerna kan fritt använda sig av båda hotellens faciliteter.
Flyg tillkommer vi hjälper gärna till att boka mot en avgift på 250 kr per person
Enkelrumstillägg tillkommer kontakta oss för förslag
spasoligGrupprabatt

  • Antalya 41 km
    Antalya flygplats 46 km
    Belek centrum 6 km
    Golf på plats
  • Sueno Resort

En pärla för golfare på den turkiska Rivieran!
Här i Belek trängs suveräna golfbanor och lyxiga 5* hotell längs en kort kuststräcka. En av de mest kompletta golf resorterna är Sueno, utformad för golfare med ett oslagbart läge med två egna golfbanor utanför dörren.

Sueno Golf Hotel och Sueno Deluxe


Sueno Golf Hotel har ett oslagbart läge för golf och allt är utformat för golfare. Det är en smart och genomtänkt utformning på hotellet, där allt är samlat. Från det att du checkar in har du allt på samma ställe! Golfen är närvarande hela tiden, överallt från rummet, när du avnjuter en god middag i restaurangen eller tar en drink i baren, kopplar av i Spa:et så kan du se de intilliggande golfbanorna.
Sueno Deluxe Hotel är det senaste tillskottet i Belek och öppnat april 2015. Hotellet är placerat precis bakom driving rangen på Sueno och med direkt tillgång till stranden. Hotellet har en häftig design med två vingar från den stora huvudlobbyn, huvuddelen av rummen på framsidan har en underbar havsutsikt.

Rum

Sueno Golf Hotel är ett av de mindre hotellen i området. Här finns 174 rymliga, moderna och trevligt inredda rum. Rummen är rökfria och utrustade med liten sittgrupp, vattenkokare, telefon, minibar (mot kostnad), TV med satellitkanaler, Internet, AC, kassaskåp, telefoner och balkong. Badrum med hårtork, toalett och badkar med dusch. Dubbelrum finns med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet för en extrabädd.
Deluxe har totalt 426 rum. Standardrummen är 45 kvm stora med en genomgående garderob och sittgrupp som standard. I övrigt är rummen välutrustade med vattenkokare, telefon, minibar, TV med satellitkanaler, Internet, AC, kassaskåp, telefoner och balkong. Badrum med hårtork, toalett och badkar med dusch. Dubbelrum finns med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet för en extrabädd.

Restauranger

Golf Hotel har tre trevliga resturanger som presenterar en variationsrik meny med turkiska specialitéer och internationell rätter. Känner du för något lättare att äta är Birdie Bar ett trevligt ställe att ta något enkelt. Härifrån kan man även följa spelet på de avslutande hålen.

Deluxe har ett ännu större utbud av resturanger. Känner du för att bli serverad vid bordet finns sex à la carte-restauranger: asiatisk & teppanyaki, mexikansk, italiensk, turkisk, fisk och grill. Man bör förboka plats på à la carte-restaurang och det tillkommer en kostnad. På hotellet finsn även ett brett utbud av barer, cafeer och tillgång till snackställen.

Aktiviteter vid Sueno hotellen

Förutom att äta gott, bo bekvämt, spela golf, har du även tillgång till inom- och utomshuspooler, ett beauty center och gym. Det är promenadavstånd till hotellets privata strand Där kan du njuta av en skön stund i solen, det finns tillgång till solsängar, parasoller och handdukar. Vid det nya Deluxe hotellet har ett bra program med flera olika arrangemang som sportakiviteter beachvolleyboll, fotboll, tennis, basket eller vattenpolo och inte minst ett härligt spa område med lyxig inomhus pool.
De fina banorna Pines och Dunes går runt golf hotellet. Det finns även ett bra träningsområde på anläggningen om man känner för att finslipa golfformen. Hotellet har ett unikt läge med direkt access till en egen privat strand med tillgång till solsängar, parasoller och handdukar.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Belek har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Turkiet
The Dunes

Sueno Dunes

Banan är anlagd på böljande sandynorna. Den har en spektakulär ö green och utmanande bunkrar. Det är en bana som är varierande att spela. De flesta hål går kantas av uppuxen paraplypinje men är något bredre än Pines banan.

Fakta
The Dunes

Sueno Pines

En utmanande och relativt lång bana som mäter över 6 500 meter från vit tee.
Det gäller att ha bra precision i utslagen då de smala fairwaysen gränsar mot tät pinje. The Pines har utformats som en potentiell PGA European Tour bana.
Fakta


Visa
Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND

Antalya 41 km
Antalya flygplats 46 km
Belek centrum 6 km

Övriga golfbanor
Carya GC 6 km
Kaya 5 km 
Tat GC  9 km
Sultan och Pasha 7 km
National GC  6 km
Cornelia FALDO GC 8 km
Nobilis GC 13 km
Montgomerie GC 8 km
Lykia Links GC 30 km