Sueno

Sueno Golf hotel 5/2-28/2 1/3-15/3 16/3-22/4 23/4-3/6 4/6-31/8
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Unlimited golf(Pines & Dunes)
Transfer t&r flygplats
1/2 dags utflykt till Antalya
7 350 8 595 9 550 8 795 8 995
Erbjudande, Sueno Golf Hotel 4/12-4/2
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Fri golf(4 rundor förbokas)
transfer till och från flygplats och golfbanor
5 995
Gästerna kan fritt använda sig av båda hotellens faciliteter.
Flyg tillkommer vi hjälper gärna till att boka mot en avgift på 250 kr per person
Sueno Deluxe 5/2-28/2 1/3-15/3 16/3-22/4 23/4-3/6 4/6-31/8
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Unlimited golf(Pines & Dunes)
Transfer t&r flygplats
1/2 dags utflykt till Antalya
8 695 9 650 10 750 10 695 11 750
Erbjudande, Sueno Deluxe 4/12-4/2
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Fri golf
transfer till och från flygplats och golfbanor
7 150

 • Antalya 41 km
  Antalya flygplats 46 km
  Belek centrum 6 km
  Övriga golfbanor
  Carya GC 6 km
  Kaya 5 km
  Tat GC 9 km
  Sultan och Pasha 7 km
  National GC 6 km
  Cornelia FALDO GC 8 km
  Nobilis GC 13 km
  Montgomerie GC 8 km
  Lykia Links GC 30 km
 • Sueno Resort

En pärla för golfare på den turkiska Rivieran!


Här i Belek trängs suveräna golfbanor och lyxiga 5* hotell längs en kort kuststräcka. En av de mest kompletta golf resorterna är Sueno, utformad för golfare med ett oslagbart läge med två egna golfbanor utanför dörren.

Sueno Golf Hotel och Sueno Deluxe


Sueno Golf Hotel har ett oslagbart läge för golf och allt är utformat för golfare. Det är en smart och genomtänkt utformning på hotellet, där allt är samlat. Från det att du checkar in har du allt på samma ställe! Golfen är närvarande hela tiden, överallt från rummet, när du avnjuter en god middag i restaurangen eller tar en drink i baren, kopplar av i Spa:et så kan du se de intilliggande golfbanorna.
Sueno Deluxe Hotel är det senaste tillskottet i Belek och öppnat april 2015. Hotellet är placerat precis bakom driving rangen på Sueno och med direkt tillgång till stranden. Hotellet har en häftig design med två vingar från den stora huvudlobbyn, huvuddelen av rummen på framsidan har en underbar havsutsikt.

Rum

Sueno Golf Hotel är ett av de mindre hotellen i området. Här finns 174 rymliga, moderna och trevligt inredda rum. Rummen är rökfria och utrustade med liten sittgrupp, vattenkokare, telefon, minibar (mot kostnad), TV med satellitkanaler, Internet, AC, kassaskåp, telefoner och balkong. Badrum med hårtork, toalett och badkar med dusch. Dubbelrum finns med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet för en extrabädd.
Deluxe har totalt 426 rum. Standardrummen är 45 kvm stora med en genomgående garderob och sittgrupp som standard. I övrigt är rummen välutrustade med vattenkokare, telefon, minibar, TV med satellitkanaler, Internet, AC, kassaskåp, telefoner och balkong. Badrum med hårtork, toalett och badkar med dusch. Dubbelrum finns med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet för en extrabädd.

Restauranger

Golf Hotel har tre trevliga resturanger som presenterar en variationsrik meny med turkiska specialitéer och internationell rätter. Känner du för något lättare att äta är Birdie Bar ett trevligt ställe att ta något enkelt. Härifrån kan man även följa spelet på de avslutande hålen.

Deluxe har ett ännu större utbud av resturanger. Känner du för att bli serverad vid bordet finns sex à la carte-restauranger: asiatisk & teppanyaki, mexikansk, italiensk, turkisk, fisk och grill. Man bör förboka plats på à la carte-restaurang och det tillkommer en kostnad. På hotellet finsn även ett brett utbud av barer, cafeer och tillgång till snackställen.

Aktiviteter vid Sueno hotellen

Förutom att äta gott, bo bekvämt, spela golf, har du även tillgång till inom- och utomshuspooler, ett beauty center och gym. Det är promenadavstånd till hotellets privata strand Där kan du njuta av en skön stund i solen, det finns tillgång till solsängar, parasoller och handdukar. Vid det nya Deluxe hotellet har ett bra program med flera olika arrangemang som sportakiviteter beachvolleyboll, fotboll, tennis, basket eller vattenpolo och inte minst ett härligt spa område med lyxig inomhus pool.
De fina banorna Pines och Dunes går runt golf hotellet. Det finns även ett bra träningsområde på anläggningen om man känner för att finslipa golfformen. Hotellet har ett unikt läge med direkt access till en egen privat strand med tillgång till solsängar, parasoller och handdukar.
The Dunes

Sueno Dunes

Banan är anlagd på böljande sandynorna. Den har en spektakulär ö green och utmanande bunkrar. Det är en bana som är varierande att spela. De flesta hål går kantas av uppuxen paraplypinje men är något bredre än Pines banan.

The Dunes

Sueno Pines

En utmanande och relativt lång bana som mäter över 6400 meter från vit tee.
Det gäller att ha bra precision i utslagen då de smala fairwaysen gränsar mot tät pinje. The Pines har utformats som en potentiell PGA European Tour bana.
Montgomerie

Montgomerie Golf Course

Beläget i 104 hektar pittoresk, blandad tallskog och sandiga åsar, gör att banan har bibehållit den naturliga miljön. Det är en mycket välvårdad, utmanande och ondulerande bana med många strategiska hål.

Gloria Old

Det här är en av de första banorna på Belek kusten. Det är en omväxlande och trevlig bana med uppvuxna pinjeträd som kantar en välskött fairway.

Gloria New

Det här är omväxlande och populär bana som varit värd för flera större mästerskap. Den är en välskött parkbana som är relativt lång. Det mest kända hålet är par 3 hålet på den 17e. Med en ö-green som är inspirerad av det berömda 17:e hålet på TPG Sawgrass.

Carya Golf

En klassisk mästerskapsbana placerad bland mjukt böljande sand kullar omgärdad av tallar och eukalyptusskog. Det är en utmanande och strategisk bana där det ofta finns alternativa spelvägar. Carya också skryta med en spektakulär nya klubbhuset och state-of-the-art driving range.
Faldo Course

Nick Faldo Course

27-håls banan består av tre slingor, The King, The Queen och The Prince Course. Faldo-anläggningen ligger inbäddad i ett böljande sanddyn landskap med mängder av små kullar. De relativt smala fairwaysen kantas av paraplypinje som bildar korridorer. Faldo banan tillhör en av de mer utmanande i Belek området. Här finns ett antal vackra sjöar förhöjda tees, en hel del dog legs.

National Golf Course

Banan öppnad i slutet av 1994 och har under åren utecklats till en erkänd och uppskattad bana. De lätt ondulerade fairwaysen kantas av de typiska pinjeträden. Här finns anlagda vattenhinder som är med i spelet.

Tat

En trevlig parkbana med fina vyer mot bergen, naturliga våtlandskap och ett antal hål spelas ända ner till havsbrynet. Det finns tre olika 9 hålsslingor där varje hål har sin speciella karaktär. Hela banan är designade för att undvika blinda hål. Det här är en bana som passar de flesta spelare och det finns fyra olika tees att välja.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND

Antalya 41 km
Antalya flygplats 46 km
Belek centrum 6 km

Övriga golfbanor
Carya GC 6 km
Kaya 5 km 
Tat GC  9 km
Sultan och Pasha 7 km
National GC  6 km
Cornelia FALDO GC 8 km
Nobilis GC 13 km
Montgomerie GC 8 km
Lykia Links GC 30 km

Vad tycker andra?