Lykia Resort

Lykia Resort 1/3-30/4 1/5-31/5 1/6-30/8
7 nätter i dubbelrum Lykia
All inclusive
Fri golf Lykia
transfer till och från flygplats
6 095 6 195 7 895

 • Antalya 60 km
  Antalya flygplats 50 km
  Belek 30 km
  Side 30 km
  Manavgat 30 km
  Alanya 70 km
  GOLF
  Lykia på plats
 • Lykia

Lykia en pärla vid den Turkiska rivieran!
Vackert och ostört ligger Lykia Resort bland mjukt böljande dynor, vidsträkt privat strand och med de vackra bergen i bakgrunden. Här har man allt samlat på ett ställe och det saknas verkligen inget för en lyxig och härlig golfsemester!

Lykia Golf Resort


Det här är en lyxig 5-stjärnig Golf Resort. Anläggningen är otroligt vackert och lugnt belägen strax öster om Belek på andra sidan om floden Köprücay med en egen privat strand på 2,5 km. Det är en unik anläggning med Turkiets första klassiska linksbana.

Rum

Hotellrummen är stora och bekväma, alla bra utrustade med bland annat luftkonditionering, takfläkt, säkerhetsskåp, platt-TV samt balkong eller terrass. Den del av hotellet som ligger i anslutning till klubbhuset kallas ”Golf Hotel”, med en mer intim känsla. Här finns 80 rum som är öronmärkta för golfare. Här kan man ta hissen ner till receptionen där även pro-shop, bar och restaurang ligger. Sedan går du bara ut på 1:a tee.

Restauranger

Här finns ett brett utbud av nattliga nöjen och suveräna restauranger - Leziz, Lykie, Türk Mahallesi, Vinoegusto, Balýkevi, Singapore, Bar & Steak House.

Spa & Wellness


Här finns en mängd faciliteter förutom golf: inomhuspooler, tre utomhuspooler, ett gym som ligger bredvid Ayurveda & Wellness Spa avdelningen. Vid Lykia finns ett stort utbud av aktiviteter. Dagliga pass med areobics, pilates och en hälig Zen trädgård där det ordnas yoga pass.

Lykia

Det är Turkiets första linksbana, som har ett spektaulärt läge vid alldeles vid stranden. Lykia har de klassiska links dragen som man möter på de Bittiska öarna; öppen, mjukt böljande sanddyner som skiljer av de olika hålen, härliga bunkeromåden. Här finns även de stora ondulerade greenena vaktade av djupa pottbunkrar. Alla hålen har utsikt över Medelhavet och det omgivande bergstoppar.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Antalya 60 km
Antalya flygplats 50 km
Belek 30 km
Side 30 km
Manavgat 30 km
Alanya 70 km
GOLF
Lykia