Gloria Resort

Gloria Verde

3/1-20/2 21/2-10/3 11/3-15/4 16/4-27/4 28/4-11/5
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
5 greenfee
transfer till och från flygplats och golfbanor
7 650 8 950 8 695 8 795 9 495

Gloria Golf 3/1-20/2 21/2-10/3 11/3-15/4 16/4-27/4 28/4-11/5
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
5 greenfee
transfer till och från flygplats och golfbanor
8 550 9 850 10 895 9 450 10 095

Gloria Serenity 3/1-20/2 21/2-10/3 11/3-15/4 16/4-27/4 28/4-11/5
7 nätter i dubbelrum
All inclusive
5 greenfee
transfer till och från flygplats och golfbanor
9 350 10 750 11 895 10 195 10 950

  • Antalya 55 km
    Antalya flygplats 40 km
    Belek centrum 2,5 km
    Gloria Golf Club 1,5 km
  • Gloria Resort

Golf på Turkiska rivieran
Det är svårt att konkurrera med Turkiets Medelhavskust som har allt för en lyckad golfsemester. Här finns de luxösa hotellen, läckra maten och fantastiska golfbanor. Med All Inclusive konceptet där det mesta ingår får man även väldigt mycket för pengarna!

Gloria Resort


Gloria har tre olika hotell. Gloria Golf är ett stilfullt hotell, lummigt beläget på Belek kusten med direkt access till stranden. Gloria Serenity, är ett lyxigt hotell som är lummigt beläget längs med Acisu floden. Hotellet öppnade 2007. Gloria Verde är beläget mitt i ett stort grönområde längs medd Acisu floden. Hotellet öppnade 2001 och totaltrenoverades i årsskiftet 2013/2014.

Rum

Här finns 515 rökfria, smakfullt inredda och rymliga dubbelrum. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar, vattenkokare och balkong.
På Serenity finns 254 rum, 16 suiter och 99 villor. Rummen är rymliga och mäter 39 kvm och alla rum har badrum med dusch och jacuzzi. Rummen är rökfria och välutrustade med telefon, satellit-tv, minibar, vattenkokare och balkong eller terass. Gloria Verde har 144 rum, 128 suiter och 21 villor. Standardrummen är är rymliga och har två Queen size sängar, badrum med dusch och en liten sittgrupp. Samliga rum är rökfria, och utrustade med telefon, satellit-tv, minibar, vattenkokare och balkong.

Restauranger

Här finns ett bra utbud av restauranger och barer för olika smaker. Anatolia och Mosaique är huvudrestauragerna. Sedan finns italiensk, fisk Ottoman, turkisk samt en resturang i klubbhuset. Gloria Verde har en huvudrestuarang med öppen buffé som dukar upp för frukost, lunch och middag. Dessutom finns ytterligare fyra a la carte restauranger varav tre är öppna för middag. De har olika teman såsom Garuda- asiatiskt, Bazilika - franskt, Nepotuno- snack.
På Serenity finns ett varkligen allt att välja bland! Det finns en huvudrestuarang, Tetrasomia, med öppen buffé som dukar upp för frukost, lunch och middag. Dessutom finns ytterligare fyra a la carte restauranger med olika teman Le Jardin du printemps-franskt, Komnenos -mellanöster, Sha - asiatiskt, River blending - fisk. Sedan finns en mängd snackbarer och pubar.

Spa & Wellness

Serenitys fina spa område som mäter 3 500 m². Här finns en 65 och en 90 gradig bastu, relax zon, inomhuspool, två ångrum och Hamam. Gloria Serenity Gloria Serenity har ett vackert grönskande trädgårds och poolområde. Du kan välja bland 6 olika utomhuspooler och det finns en inomhus pool. Här finns mycket att göra för en aktiv semeter med tennisbanor, Yoga, Tai Chi. Som gäst på Gloria Verde har du fri tillgång till det över 1 800 m² stora Spaet. Här finns BIO bastu, finsk bastu, relax zone, inomhus pool, Hamam och Thalasso pool. Här finns mycket att göra på hotellet, varje dag kan du ta del av ett digert program med underhållning, aktiviteter och träning med FIT Gloria som Body Pump, spinning, yoga. Gloria Verde Här på Gloria Verde finns ett stort poolområde med nio utomhuspooler och två inomhuspooler.
The Dunes

Sueno Dunes

Banan är anlagd på böljande sandynorna. Den har en spektakulär ö green och utmanande bunkrar. Det är en bana som är varierande att spela. De flesta hål går kantas av uppuxen paraplypinje men är något bredre än Pines banan.

The Dunes

Sueno Pines

En utmanande och relativt lång bana som mäter över 6400 meter från vit tee.
Det gäller att ha bra precision i utslagen då de smala fairwaysen gränsar mot tät pinje. The Pines har utformats som en potentiell PGA European Tour bana.
Montgomerie

Montgomerie Golf Course

Beläget i 104 hektar pittoresk, blandad tallskog och sandiga åsar, gör att banan har bibehållit den naturliga miljön. Det är en mycket välvårdad, utmanande och ondulerande bana med många strategiska hål.

Gloria Old

Det här är en av de första banorna på Belek kusten. Det är en omväxlande och trevlig bana med uppvuxna pinjeträd som kantar en välskött fairway.

Gloria New

Det här är omväxlande och populär bana som varit värd för flera större mästerskap. Den är en välskött parkbana som är relativt lång. Det mest kända hålet är par 3 hålet på den 17e. Med en ö-green som är inspirerad av det berömda 17:e hålet på TPG Sawgrass.

Carya Golf

En klassisk mästerskapsbana placerad bland mjukt böljande sand kullar omgärdad av tallar och eukalyptusskog. Det är en utmanande och strategisk bana där det ofta finns alternativa spelvägar. Carya också skryta med en spektakulär nya klubbhuset och state-of-the-art driving range.
Faldo Course

Nick Faldo Course

27-håls banan består av tre slingor, The King, The Queen och The Prince Course. Faldo-anläggningen ligger inbäddad i ett böljande sanddyn landskap med mängder av små kullar. De relativt smala fairwaysen kantas av paraplypinje som bildar korridorer. Faldo banan tillhör en av de mer utmanande i Belek området. Här finns ett antal vackra sjöar förhöjda tees, en hel del dog legs.

National Golf Course

Banan öppnad i slutet av 1994 och har under åren utecklats till en erkänd och uppskattad bana. De lätt ondulerade fairwaysen kantas av de typiska pinjeträden. Här finns anlagda vattenhinder som är med i spelet.

Tat

En trevlig parkbana med fina vyer mot bergen, naturliga våtlandskap och ett antal hål spelas ända ner till havsbrynet. Det finns tre olika 9 hålsslingor där varje hål har sin speciella karaktär. Hela banan är designade för att undvika blinda hål. Det här är en bana som passar de flesta spelare och det finns fyra olika tees att välja.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Avstånd Antalya 55 km
Antalya flygplats 40 km
Belek centrum 2,5 km

Gloria Golf Club 1,5 km

Vad tycker andra?