Cornelia Resorts

Cornelia Deluxe

21/12-3/1 11/3-30/4 1/5-31/5
7 nätter i dubbelrum Deluxe
All inclusive
4 greenfee
Transfer till och från flygplats och golfbanor
8 095 9 095 9 795
Erbjudande 21/11-20/12
4/1-20/2
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Fri golf
transfer till och från flygplats och golfbanor
6 350
Cornelia Diamond 21/12-3/1 11/3-30/4 1/5-31/5
7 nätter i dubbelrum Deluxe
All inclusive
4 greenfee (Faldo
Transfer till och från flygplats och golfbanor
9 095 10 295 10 495
Erbjudande 21/11-20/12
4/1-20/2
7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
Fri golf
transfer till och från flygplats och golfbanor
7 350
31/12 är det ett tillägg för nyårsmiddag 60 Euro

 • Antalya 44 km
  Antalya flygplats 49 km
  Belek centrum 3 km
  Övriga golfbanor
  Carya GC 9,2 km
  Kaya 8,6 km
  Tat GC 12,3 km
  National GC 9,6 km
  Cornelia FALDO GC 0 km
  Nobilis GC 9 km
  Montgomerie GC 2,7 km
  Lykia Links GC 28 km
 • Cornelia

Lyxigt 5* All Inclusive hotell utöver det vanliga
Njut av en golfresa till den turkiska Rivieran och ett av kuststräckans allra lyxigaste All inclusive hotell.

Diamond Golf Resort & Spa


Det här är ett spektakulärt 5-stjärnigt lyxhotell där du verkligen kan njuta av All Inclusive-boende utöver det vanliga! Hotell har en unik design, sexkantiga former, som två C mittemot varandra, med en böj vänd mot havet och den andra mot Taurusbergen, den böljande pinjeskogen och hotellets egna golfbana.

Rum

De lyxiga rummen har allt man kan begära av ett 5-stjärnigt hotell. Cornelia Diamond är stort, här finns 600 rum. Alla har en vacker utsikt mot trädgården, bergen Faldo banan eller vänt hot havet.

Restauranger

Mat och dryck håller en mycket hög klass och det finns ett stort urval av restauranger. Föutom huvudrestaurangen finns special restuaranger, vissa ingår fritt i Allinclusive några har ett mindre tillägg. Sapore, Medelhavs inspirerad meny, Sumach, Locantha, Forest Pub, Tai Pen, Fissh & Love, Bubble Golf, Bubble Fresch, Barbeque Restaurant. Huvudrestaurangen har en enorm buffet, som håller en mycket hög klass och är vackert upplagd. På buffen hittar man verkligen det mesta! Här servers måltider under hela dagen.

Spa & Wellness


Mot havet finns ett vackert designat område med en serie sammanlänkade pooler som leder ner till havet. Här finns broar, en amfiteater, små specialiserade a la carte restauranger och barer som ger en verkligt unik känsla CorneliaEn av de största attraktionerna på Cornelia Diamond Resort är dess stora Spa, som är det största och mest imponerande i Belek.
The Dunes

Sueno Dunes

Banan är anlagd på böljande sandynorna. Den har en spektakulär ö green och utmanande bunkrar. Det är en bana som är varierande att spela. De flesta hål går kantas av uppuxen paraplypinje men är något bredre än Pines banan.

The Dunes

Sueno Pines

En utmanande och relativt lång bana som mäter över 6400 meter från vit tee.
Det gäller att ha bra precision i utslagen då de smala fairwaysen gränsar mot tät pinje. The Pines har utformats som en potentiell PGA European Tour bana.
Montgomerie

Montgomerie Golf Course

Beläget i 104 hektar pittoresk, blandad tallskog och sandiga åsar, gör att banan har bibehållit den naturliga miljön. Det är en mycket välvårdad, utmanande och ondulerande bana med många strategiska hål.

Gloria Old

Det här är en av de första banorna på Belek kusten. Det är en omväxlande och trevlig bana med uppvuxna pinjeträd som kantar en välskött fairway.

Gloria New

Det här är omväxlande och populär bana som varit värd för flera större mästerskap. Den är en välskött parkbana som är relativt lång. Det mest kända hålet är par 3 hålet på den 17e. Med en ö-green som är inspirerad av det berömda 17:e hålet på TPG Sawgrass.

Carya Golf

En klassisk mästerskapsbana placerad bland mjukt böljande sand kullar omgärdad av tallar och eukalyptusskog. Det är en utmanande och strategisk bana där det ofta finns alternativa spelvägar. Carya också skryta med en spektakulär nya klubbhuset och state-of-the-art driving range.
Faldo Course

Nick Faldo Course

27-håls banan består av tre slingor, The King, The Queen och The Prince Course. Faldo-anläggningen ligger inbäddad i ett böljande sanddyn landskap med mängder av små kullar. De relativt smala fairwaysen kantas av paraplypinje som bildar korridorer. Faldo banan tillhör en av de mer utmanande i Belek området. Här finns ett antal vackra sjöar förhöjda tees, en hel del dog legs.

National Golf Course

Banan öppnad i slutet av 1994 och har under åren utecklats till en erkänd och uppskattad bana. De lätt ondulerade fairwaysen kantas av de typiska pinjeträden. Här finns anlagda vattenhinder som är med i spelet.

Tat

En trevlig parkbana med fina vyer mot bergen, naturliga våtlandskap och ett antal hål spelas ända ner till havsbrynet. Det finns tre olika 9 hålsslingor där varje hål har sin speciella karaktär. Hela banan är designade för att undvika blinda hål. Det här är en bana som passar de flesta spelare och det finns fyra olika tees att välja.

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Avstånd

Antalya 44 km
Antalya flygplats 49 km
Belek centrum 3 km

Övriga golfbanor
Carya GC 9,2 km
Kaya 8,6 km 
Tat GC  12,3 km
National GC  9,6 km
Cornelia FALDO GC 0 km
Nobilis GC 9 km
Montgomerie GC 2,7 km
Lykia Links GC 28 km

Vad tycker andra?