Tjeckien

Tjeckien

Tjeckien, mitt i Europas är en golfdestination som har mycket att erbjuda. Landet lockar många golfare på grund av det milda klimatet, den fantastiska kulturen och det vackra landskapet. Hyggliga prisnivåer och bra kvalitet på banorna gör inte saken sämre.
Tjeckien är lättillgängligt, kort flygresa från Sverige eller tio timmar bil från södra Sverige. Eftersom avstånden inte är stora, når man golfanläggningarna Panorama och Konopiste lite mindre än en timme med bil från flyget.

Upplev mer på din golfresa
  • Öltillverkningen i Tjeckien har pågått sedan 970, passa på att besöka ett bryggeri på din golfresa! Staropramen är ett av de mest kända märkena som välkomnar besökare på bryggeriet i Prag, som tar dig med på en resa genom tiden som avslöjar en unik historia som är dold bakom varumärket.

  • Scenplatser i Prag

    Prag har en en hel del historiska platser från motståndsrörelsen under andra världskriget. Har du sett filmen Anthropoid kan du känna igen scenplatserna.

  • Smaka på Prag

    Utforska tjeckisk mat och tjeckiskt vin, i Prag. Det finns spännande matturer man kan ta i Prag för att utforska alla härliga restauranger med lokal mat och dryck

Resmål Tjeckien
Balmer See
Prag

Panorma Golf Resort

Prisvärd golfresort i Tjeckien. Här bor du på första parkett vid 27 hålsbanan, krydda golfresan med ett besök i den vackra staden Prag eller varför inte ett lokalt ölbryggeri.

Panorma Golf Resort
Strelasund
Prag

Konopiste

Här har du allt samlat med ett boende i slottsmiljö och 45 golfhål att pegga upp på. Kan du slita dig från golfen finns Prag en halvtimme bort.

Konopiste

Starten för golfen i Tjeckien kom i samband med Tjeckoslovakiens delning i Tjeckien och Slovakien.
Ta en titt i vår golfguide och lär mer om banorna.

Golfbanor i Tjeckien

Golfguide Tjeckien

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta