Sydafrika, Fancourt

Golfpaket till Fancourt
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 rundor golf vardagar
Kontakta oss för pris

 • George flygplats 9 km
  George 7 km
  Knysna 67 km
  Kapstaden 432 km
  Simola GC 70 km
  Pezula GC 74 km

Bästa av Sydafrika!

Fancourt är Sydafrikas främsta ’Leisure Resort’, och medlem i ”The Leading Hotels of the World” Resorten har även mottagit flera prestige fyllda priser som golfresebranschens pris för Golf Resort of the Year.

Fancourt Hotel & Spa


Fancourt är mycket vackert belägen i hjärtat av Garden Route mitt emellan Kapstaden och Port Elizabeth med Quteniqua-bergen som en bakgrund. Hela anläggningen täcker ett 613 hektars stort område som inkluderar tre egna golfbanor.

Rum

Hotellet förenar tradition med modern modern lyx och klassisk elegans som erbjuder ett boende som passar alla smaker. Det finns 115 lyxiga rum och sviter, som är utspridda på resorten i olika typer byggnader och kategorier. Klassika och anrika Manor House som är den äldsta byggnaden med suiter och Lyxury rooms där det tom ingår en egen Butler! Givetvis finns andra kategorier om man har en annan budget.

Restauranger

Här på Fancourt njuter av god mat och vin nästan lika mycket som av som golfen. Med fyra variationsrika restauranger finns något för alla tillfällen. Henry White’S erbjuder en meny med klassiska, lokala kulinariska rätter med en modern tappning. Restaurangen finns i Manor House som ger en atmosfär av tidlös lyxig charm. Är du sugen på en mer avslappnad miljö erbjuder La Cantina en traditionell italiensk meny med allt från hemlagad pasta till saftiga biffar. Monet restaurang erbjuder en café bistro atmosfär med utsikt över Outeniquas golfbana med vackra Outeniqua bergen som bakgrund. Här erbjuds en fransk inspirerad meny som är lokal och säsongsbetonad. Efter golfrundan är det gott att slinka inom Club Lounge och njuta av en bit mat i klassisk amerikansk klubbstil. Här har man en parkett plats vid Montagu banans 18: e green. och har blivit den vanliga änden efter ett bra spel.

Faciliteter

Fancourt har en hel uppsjö av faciliteter och aktiviteter så här går men verkligen inte sysslolös om man inte bara vill ligga vid poolen. Som spa med pool, bastu och jacuzzi, välutrustat gym, tennis och cyklar. Det finns WiFi på Resorten. .

Golf

Nog för att hotellet håller mycket hög klass men det är nog de tre värlsbanorna som är den största attaktionen och 2014 är alla tre rankade top 20 i Sydafrika, Links Course är rankad 1:a.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Internationella flygplats 21 km

GOLF