Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
Golfpaket till Halmstad Grand Hotel 1/8-30/9
Mån - ons
1/8-30/9
fre-sön
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 middag 2 greenfee
ring för pris 1 795
Samma paket som ovan i enkelrum ring för pris 2 095

2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar
2 greenfee
ring för pris 2 850 3 150
Samma paket som ovan i enkelrum ring för pris 3 450 3 750
Välj mellan Ringenäs, Holms GK, Halmstad GK. Skogaby (Tillägg för spel på Halmstad GK)

 • Flygplats 3 km
  GOLF
  Halmstad GK 8 km
  Holm GK 9 km
  Ringenäs GK 11 km
  Skogaby GK 32 km
 • Grand Hotel Halmstad

Halmstad Sveriges golfhuvudstad!

7 golfbanor inom en halvtimme, kanske Sveriges finaste strand, shopping och ett stort utbud av trevliga restauranger. På Grand bor du med en perfekt utgångspunkt för att uppleva allt!

Best Western Grand

Best Western Grand Hotel är ett anrikt hotell i Halmstad byggt 1905. Det här är ett fullservice hotell med både restaurang, bar och konferens. Ett stenkast från hotellet ligger centralstationen, gästhamnen och Stationsparken. På 5 minuters gångväg finns teater, shopping och nattliv.

Rum

Då hotellet är en gammal byggnad är alla rummen olika både i utseende och storlek. Här finns 108 trevliga, rökfria rum alla utrustade med LCD TV med fria filmkanaler, fritt trådlöst internet, öppningsbara fönster samt eget badrum. De flesta av de nyrenoverade rummen har dessutom en Carpe Diem säng för extra behaglig sömn.

Restaurang

Grands Bar & Restaurang är en favorit bland halmstadsborna, utsocknes, flanörer, shoppare, affärsfolk, turister, folk på språng, folk med tid, unga som gamla. Grand präglas av en sorts nostalgi med självklara klassiker vilket avspeglas i allt från mat till miljö och människor. Grand Hotel har en mysig bakgård som är mycket populär under sommarsäsongen.

Vad tycker andra

Halmstad GK Norra

Halmstad GK Norra

Halmstad GK är en anrik klubb som bildades redan 1930. Den Norra banan (Solheim Cup banan) är en omväxlande och utmanande mästerskapsbana. Varje hål har sin speciella karaktär och utmaning. Den ligger nära havet och havsbrisen gör sig ofta påmind.
Halmstad Sodra

Halmstad GK Södra

Den södra banan är lite kortare än den norra men i gengäld lite smalare och ofta lönar det sig att låta drivern vila i bagen. Här finns välskötta fairways som kantas av uppvuxna träd.
Ringenas golf klubb

Ringenäs GK

En mycket trevlig golfbana som har ett spektakulärt läge nära havet med en spektakulär utsikt från kullen i söder till Falmenberg i norr. Banans 27 hål kan vara en riktig utmaning när västanvinden ligger på.
Holms golfklubb

Holms GK

Banan slingrar sig fram i ett svagt kuperat jordbrukslandskap. Många av fairways är breda men kantas av en tjock ruff. Holms greener är omtalade för att vara stora och ondulerade. Klubben har en lantlig atmosfär. Klubbhuset med restaurang, shop och kansli ligger i en ombyggd lantgård.