Golfresa Sverige

Golfresor på nära håll

Vi är verkligen bortskämda med riktigt fina banor på hemmaplan. Det i kombination med bra faciliteter, infrastruktur, bra boende som gör det här till en mycket bra golfdestination. Även om säsongen är rätt kort finns det mycket att upptäcka här på hemmaplan och det är ett utmärkt alternativ för en härlig golfweekend på nära håll.

Upplev mer på din golfresa!

Resmål Sverige

Clarion Hotel Norre park
Halmstad

Clarion Hotel Norre Park

Centralt boende i Halmstad med sju golfbanor inom en halvtimme. Gångavstånd till stadens utbud av restauranger, shopping och nattliv.

 

Hotel Norre Park
Grand Hotel
Båstad

Hotel Skansen

Här njuter man av bästa kvalitet och personligt utformade upplevelser på havsnära Hotel Skansen i Båstad. Platsen har lockat livsnjutare, badgäster och starka personligheter ända sedan förra sekelskiftet.

Skansen Båstad
Hotel Rivera
Båstad

Hotel Riviera

Njut av golf vid coh ett bekvämt,lyxigt boende vid Hotel Riviera Strand. Bättre läge kan man knappast få, precis vid stranden och med naturen runt knuten.

 

Riviera Båstad

Golf på hemmaplan

Vi är rätt bortskämda med ett mycket stort antal golfbanor 454 st! Vi har en mycket stor varitaion. Visst säsongen är kort men när väl de första solljuset kommer på våren väntar en intensiv golfsäsong med långa ljusa sommarkvällar på golfbanan. I södra Sverige drar säsongen igång tidigt och kan pågå en bra bit på hösten. Med lite tur kan faktiskt banorna på Bjäre hålla öppet året om.
Golfguide

Golfguide

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta