UNA Valle Romano

Golfpaket till Costa del Sol och Ona Valle Romano

1/7-31/12 1/1-15/2
1/5-31/5 2019
16/2-30/4 2019
5 nätter i lägenhet (2 delar)
frukost
3 greenfee Valle Romano
4 095 3 695 4 195
7 nätter i lägenhet (2 delar rum)
frukost
5 greenfee Valle Romano
5 950 5 295 6 195
TOP GOLF!
7 nätter i lägenhet (2 delar rum)
frukost
5 greenfee (2* Valle Romano, 1* San Roque New, 1* Finca Cortesin, 1* Alcadeisa Links)
inom kort    


Long stay 1/1-31/12 2018 1/1-15/2
1/5-31/5 2019
16/2-30/4
2019
28 nätter i lägenhet med självhushåll (2 delar rum)
16 greenfee Valle Romano
Städning 1 gång per vecka, ej kök eller terass.
14 850 - -
28 nätter i lägenhet med självhushåll (2 delar rum)
14 greenfee Valle Romano
Städning 1 gång per vecka, ej kök eller terass.
- 12 195 13 750
28 nätter i lägenhet med självhushåll(2 delar rum)
6 greenfee Valle Romano
6 greenfee Almenara
6 greenfee Alcadeisa
Städning 1 gång per vecka, ej kök eller terass.
16 250 14 350 16 150
2019 kan man välja La Cañada banan istället för Alcadeisa om man vill

  • Malaga flygplats 90 km
    Estepona 5 km
    Estepona Golf 6 km (Dit vägen måste man ta vägen Buenas Noches på dit vägen 10,7 km totalt)
    Almenara Golf 35 km
    Marbella 29 km
  • Valle Romano

Golfa på den Spanska solkusten!
Den 20 mil långa spanska solkusten är en klassisk golfdestination här hittar man allt koncentrerat, golfbanorna, hotellen, städer och nöjen. Det är en klassisk destination som lockar många svenska golfturister, speciellt under vintersäsongen för att byta ut snö och kyla mot ett flödande solsken!

Ona Valle Romano


Den här fina, moderna golfresorten är bra belägen ett par minuter från charmiga kuststaden Estepona. Lägenheterna är helt nya de stod klara 2014.

Rum


De fina och rymliga lägenheterna har en bra layout. Alla har separat sovrum, välutrustade köksdel med vardagsrumsdel samt balkong. lägenheter som fungerar för självhushåll oavsett om man vill stanna ett par nätter eller en längre tid. De har sovrum, köksdel samt sällskapsyta med matplats, TV och soffa. Alla lägenheter har en stor härlig balkong eller terrass med utemöbler.

Restaurang


Klubbhuset som ligger några minuters promenadväg från hotellet har en trevlig restaurang. Serverar modern mat och baseras på lokala råvaror. Här njuter man av en fantastisk utsikt över golfbanan och havet i bakgrunden.

Aktiviteter

Vid lägenheterna finns pool, tennis och paddle banor.

Ona Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.
Los Arqueros

Los Arqueros

Banan är designad av Seve Ballesteros och går igenom de vackra Ronda bergen och har fantastisk utsikt över Medelhavet.Huvudfokus för att få en bra score på denna banan är noggrannhet och riktning snarare än längden på dina slag. Det är en banan som är rolig att spela oavsett spelnivå.
Estepona

Estepona Golf

Det här är en storslagen och utmanande bana med breda fairways och stora greener. Man spelar i en härlig miljö med Bermeja bergen i bakgrunden och utsikt över medelhavet.
Almenara

Almenara

Los alcornoques/Los Lagos/Los Pinos är de tre 9 håls slingorna. Anläggningen ligger i den övre delen av Sotogrande. Två av de tre slingorna karaktäriseras av stora vattenhinder. Det här är en det är en omväxlande och rolig bana att spela med smala böljande fairways och snabba greener. Den smalaste av de tre banorna är Los Pinos.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malaga flygplats 90 km
Estepona 5 km
Estepona Golf 6 km (Dit vägen måste man ta vägen Buenas Noches på dit vägen 10,7 km totalt)
Almenara Golf 35 km
Marbella 29 km
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!