La Quinta

La Quinta Golf & Spa Resort 15/10-17/11 18/11-30/11 1/3-30/4
2019
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3x 18 hål La Quinta
7 350 5 595 5 895

7 nätter i dubbelrum
Frukost
5x 18 hål La Quinta
12 495 9 395 9 950
Halvpension 435 SEK/person/dag inkl. 1 dryck/person (öl, läsk, husets vin, vatten).
Early Bird! Boka 60 dagar innan avresa 1/3-30/4
2019
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3 x 18 hål La Quinta
5 350

7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål La Quinta
9 295 8 495 8 995
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!

  • Malagas flygplats 64 km
    Marbella 17 km
    Puerto banus 7 km
  • La Quinta

Lyxig golfanläggning i hjärtat av Costa del sol.

La Quinta Golf & Spa Resort

La Quinta är beläget mellan Marbella och Costa del Sol, som medför imponerande vyer över medelhavets kust. Här vill man bara ligga under palmen intill poolen och njuta av den varma solen. Var beredd på en fantastisk vistelse i en lyxig miljö.

Rum

Hotellet har 170 eleganta dubbelrum och juniorsviter. Rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga terrasser med utsikt poolområdet ocg golfbanorna.

Restauranger

Los Arcos Restaurant – Restaurangen erbjuder mat inspirerad av medelhavet i en lugnande atmosfär. Smaka av flera olika kulinariska smakprover från Ala Carte-menyn och några av de finaste vinerna från deras vinkällare. Kaede Restaurant – Upplev mat från den japanska restaurangen ”Kaede” med sin lyxiga Sushi och Sashimi fat. Fantastisk utsikt över pooler och en av de bästa restaurangerna i Marbella för en romantisk middag. Club House – I Club House som ligger i golfklubben på anläggningen så kan man äta en av de bästa luncherna med utsikt över ”The Golf Valley” Aljama Bar – På Aljama bar kan du känna dig som hemma och njuta av en apertif eller en drink efter er middag. De serverar även tapas från en underbar meny. Mirdor Pool Bar – Baren som ligger mitt i poolen kan man njuta av en fräsch drink eller en färskpressad juice.

Spa & Wellness

La Quinta har ett 1,500m2 stort nytt Spa. Här finns det mesta man kan önska sig för hälsa och välbefinnande. Här finns ett även ett gym och paddel banor.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 64 km
Marbella 17 km
Puerto banus 7 km
La Quinta

La Quinta G & CC

Det här är en 27 håls anläggning som trots sin närhet till Marbella ligger ostört i bergen. Det är en lite kuperad bana. De tre slingorna kombineras till en 18-hålsbana. Det gör att banan kan hålla en mycket bra klass. Det finns även ett trevligt klubbhus med restaurang.<