Guadalmina

Nyårsmiddagen obligatorisk och kostar 1650 SEK/person
Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort 30/7-26/8 1/10-15/11
15/2-15/5
16/11-14/2
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 SPA inträde
3 x 18 hål, (välj av banorna nedan)
7 750 5 450 4 595
7 nätter i dubbelrum
Frukost
1 SPA inträde  
5 x 18 hål( välj av nedastående banor)
13 250 8 950 7 750
Tillval halvpension 285 kr dag. Golfbanor att välja på Guadalmina Norra, Guadalmina Södra , Almenara, Alcaidesa Link, Alcaidesa Heathland, Atalaya Old, Valleromano, Doña Julia (inkl. golfbil) Norra Södra Gualdalmina . Almenara, Alcadiesa Links, Alcadeisa , El Chaparall (inkl golfbil), Atalaya New (golfbil inkl), El Paraiso, Santa Clara och Cabopino
Nyårsmiddagen obligatorisk och kostar 1650 SEK/person
Erbjudande 16/11- 14/2
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål Guadalmina Södra/Norra
3 895

7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål Guadalmina Södra/Norra
6 195
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!

 • Malagas flygplats 65 km
  Guadalmina (klubbhus 1km)
  Atalaya 3 km
  El Paraiso 7 km
  Marbella G&CC 7,5 km
  Los Arqueros 10 km
  Estepona Golf 28 km
  Cabopino 29 km
 • Guadalmina

Mellan hav och golf!


Guadalmina är ett populärt hotell med ett  underbart läge på den spanska solkusten. Här bor du precis vid Guadalmina banan och med Medelhavet som närmaste granne.

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort

Här har man bara tio minuter från både Marbella och Estepona och bara fem minuter från Puerto Banus.

Rum

Hotellet har 177 eleganta dubbelrum och juniorsviter. Rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga terrasser med underbar utsikt över Medelhavet eller poolen. Rummen har kostnadsfri trådlös Internetanslutning, direkttelefon, telefonsvarare och värdeförvaringsskåp på rummet.

Restauranger

Här finns ett bra urval av trevliga restuaranger, Taray Restaurangen erbjuder ett brett utbud av regionala och internationella rätter. På söndagar serveras en traditionell buffé lunch på en av de rymliga terrasserna som har en fin utsikt över Guadalmina South golfbanan och Medelhavet.

Spa & Wellness

Guadalmina Spa & Golf ResortCocoa Restaurangen serverar frukost och specialiserar sig på medelhavsmat. Under säsong öppnar Guadalminas uppskattade Beach Club, Acqua Beach Club. En av fördelarna med hotellet är det suveräna poolområdet. Här kan man ha en riktigt skön och avkopplande stund i solstolen! Här finns ett Spa Center med en skön relax avdelning, termalbad det finns massage och skönhetsbehandlingar.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 65 km
Guadalmina (klubbhus 1km)
Atalaya 3 km
El Paraiso 7 km
Marbella G&CC 7,5 km
Los Arqueros 10 km
Estepona Golf 28 km
Cabopino 29 km

Alcaidesa Heathland Golf Course

Banan är ritad av Dave Thomas som även har designat den kända "The Belfrey". Banan bjuder på magnifik utsikt över landskapet med Gibraltar klippan i bakgrunden. Det är en banan som bjuder på en del spektakuära hål med naturliga bäckar och sjöar med vattenfall.
Alcaidesa GC

Alcaidesa Links

> Det här är en naturskön linksbana nära Valderama GC. Banan har en härlig layout. Flera hål löper utmed utmed havet, med böljande dyner som kantar de breda fairways. Från banan har man spektakulära vyer över Medelhavet och Gibraltar.
Atalaya GC

Atalaya Old Course

Atalaya är inte fullt så kuperad som många banor på Costa Del Sol. Det är en trevlig klassisk parkbana som passar både hög och låg handikappare. Här finns breda fairways som kantas av Eucalyptus och pinjeträd. Banan har snabba och många upphöjda greener.
Atalaya New

Atalaya New Course

Det här är en bred och inbjudande parkbana. Många hål har mycket fina vyer över medelhavet och bergen. De första hålen är relativt enkla och flacka, för att sedan bli lite mer kuperade.
La Quinta

La Quinta G & CC

Det här är en 27 håls anläggning som trots sin närhet till Marbella ligger ostört i bergen. Det är en lite kuperad bana. De tre slingorna kombineras till en 18-hålsbana. Det gör att banan kan hålla en mycket bra klass. Det finns även ett trevligt klubbhus med restaurang.<

El Paradiso Golf

Gary Player satte sin prägel på denna banan som invigdes 1973. I designen utnyttjades branten av en kulle som stupar mot havet. El Paradiso har breda fairways men bör ändå spelas med försiktighet pga ruffen som kantar fairways.
Guadalmina north

Guadalmina North

Banan löper nästan parallellt med den södra banan. Den anses vara lite lättare än den södra. Den skiljer sig genom att den är kortare och mer kuperad och har fler träd och mer vattenhinder. Guadalmina floden delar banan från norr till söder.
Guadalmina south

Guadalmina South

Banan grundades redan 1959. Det är en utmanande banan med inbjudande fairways som slingar sig fram genom ett böljande landskap som kantas av uppvuxna gamla träd. i början av 2000 talet genomgick banan en komplett renovering då alla greener byggdes om.

Marbella Golf & Country Club

Det här är en variationsrik parkbana med upphöjda tees, många bunkrar, böljande fairways. En riktigt trevlig spelupplevesle! Det är en bana som känns mycket lättare att spela en andra gång när man lärt sig avstånden.

Estepona

Estepona Golf

Det här är en storslagen och utmanande bana med breda fairways och stora greener. Man spelar i en härlig miljö med Bermeja bergen i bakgrunden och utsikt över medelhavet.

El Chaparral Golf Club

Det här är en omväxlande golfbana där inget hål är det andra likt. Med en längd på drygt 6.000 meter är den ganska utmanande och kräver stor precision och skicklighet.
När du spelat färdigt är det trevligt att dröja kvar på klubbhuset, här händer alltid mycket. Det finns en trevlig restaurang och bar.
Cabopino Golf Club

Cabopino Club de Golf

En variationsrik och kuperad banan som ligger inbäddad bland paraplypinje i kullarna ovanför den pittoreska småbåtshamnen i Cabopino och Artolas stränder. Greenerna är relativt stora med plattformar och hålls i utmärkt skick. Här finns en hel del vattenhinder som påverkar spelet. Det här är en kuperad golfbana som är högt belägen ovanför Banan karaktäriseras av smala fairways och trevliga vattenhinder. Här har man även härliga vyer över havet med Gibraltar klippan i bakgrunden.

Santa Clara

Det här är en välskött parkbana utformad för att så t smälta in i landskapet. Banan har naturliga vattenhinder strategiskt placerade bunkrar och tuffa ondulerade greener. Det är en banan man kommer ihåg och gärna kommer tillbaka till.
Vaderrama

Real Club Valderrama

Det här är en mytomspunnen mästerskapsbana. Värd för Ryder Cup 1997 och många andra prestigefyllda tävlingar. Banan är en av de mest kända golfklubbar i Europa belägen i Sotogrande, San Roque nära Gibraltar. Valderrama byggdes 1974, designad av amerikanska golfbanearkitekten Robert Trent Jones. Golfbanan omdesignades och blev "Valderrama" år 1999.
Los Arqueros

Los Arqueros

Banan är designad av Seve Ballesteros och går igenom de vackra Ronda bergen och har fantastisk utsikt över Medelhavet.Huvudfokus för att få en bra score på denna banan är noggrannhet och riktning snarare än längden på dina slag. Det är en banan som är rolig att spela oavsett spelnivå.

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.
Almenara

Almenara

Los alcornoques/Los Lagos/Los Pinos är de tre 9 håls slingorna. Anläggningen ligger i den övre delen av Sotogrande. Två av de tre slingorna karaktäriseras av stora vattenhinder. Det här är en det är en omväxlande och rolig bana att spela med smala böljande fairways och snabba greener. Den smalaste av de tre banorna är Los Pinos.