Sol Marbella Atalaya

Sol Marbella Atalaya 1/9-11/11 10/2-31/3 1/4-31/5 1/6-20/6
3 nätter i dubbelrum
Halvpension
2 x 18 hål välj mellan Atalaya Old, Atalaya New, Valle Romano eller Marbella Golf
3 095 3 350 3 595 3 850
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
1 x 18 hål på Atalaya Old
2 x 18 hål på Atalaya New
1 x 18 hål på Valle Romano
1 x 18 hål på Los Naranjos
6 995 7 595 8 095 8 750
Tillval havsutsikt 200 kr rum och dag.
Tillval "Soft All Inclusive" dryck inkluderas från kl 17.00 - 00.00 225 kr per person och dag
Fri shuttle till Atalaya banorna
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!

 • Puerto Banús 6 km
  Marbella 12 km
  Estepona 12 km
  Málaga flygplats 65 km
  GOLFBANA
  Atalaya banorna 2 km
  Valle Romano 24 km
  Los Naranjos Almenara 46 km

Nyrenoverat hotell med ett  härligt strandläge mellan Estepona och Marbella.

Sol Marbella Estepona


Nu har dörrarna slagit upp för det helt renoverade hotellet Sol Marbella Estepona · Atalaya Park.
Hotellet är bra beläget vid stranden mellan Marbella och Estepona och endast 6 km från Puerto Banús. Här bor man med ett utmärkt strandläge inuti en grönskande trädgård. Golf banorna Atalaya Old och New ligger i nära hotellet.

Rum


Det nyrenoverade hotellet har rymliga och trevliga rum, alla med balkong med utsikt över trädgården eller bergen som bakgrund. Rummen är utrustade med plattskärms-TV med satellitkanaler, kaffebryggare.

Restauranger

Huvudrestaurangen erbjuder en fin buffé med showmatlagning. Här finns ett stort urval med sallader, fisk och kötträtter, säsongsbetonad frukt och grönsaker och läckra desserter.

Faciliteter

Det finns ett stort härligt poolområde med solstolar. Vill du ha en lite mer aktiv semester har du tillgång till ett välutrustat gym, det finns tennisbanor och nära till olika vattensporter. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Puerto Banús 6 km
Marbella 12 km
Estepona 12 km
Málaga flygplats 65 km
GOLFBANA
Atalaya banorna 2 km
Valle Romano 24 km
Almenara 46 km
Atalaya GC

Atalaya Old

Atalaya är inte fullt så kuperad som många banor på Costa Del Sol. Det är en trevlig klassisk parkbana som passar både hög och låg handikappare. Här finns breda fairways som kantas av Eucalyptus och pinjeträd. Banan har snabba och många upphöjda greener.
Atalaya New

Atalaya New Course

Det här är en bred och inbjudande parkbana. Många hål har mycket fina vyer över medelhavet och bergen. De första hålen är relativt enkla och flacka, för att sedan bli lite mer kuperade.

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.

Almenara

Almenara Golf har 27 hål fördelade på tre 9-hålsslingor – Alcornoques, Pinos och Lagos. De tre slingorna har genomgående en variationsrik och genomtänkt design som blir en härlig spelupplevelse både för nya och erfarna golfare. Banan har en del dolda hål så det lönar sig att spela om banan ett par gånger. Under rundan njuter man av den vackra omgivningen och strålande vyer mot Medelhavet. Banan är således förhållandevis kuperad en golfbil kan behövas om man tycker den blir för tuff.