Punta Rotja

Eurotel Punta Rotja 1/3-31/3 1/4-31/5 1/6-30/6 1/7-15/7
15/9-30/9
16/7-14/9
4 nätter i dubbelrum
Halvpension
3 greenfee ( Canyamel, Cadepera, Alcanada)
5 550 5 795 6 550 6 695 7 295
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
5 greenfee ( Canyamel, Cadepera, Pula, Son Servera, Alcanada)
8 350 9 150 9 550 10 950 11 195 12 195

 • Flygplats 65 km
  Palma - 70 km
  Caves of Drach - 15 km
  Cala Millor - 5 km
  GOLFBANOR
  Pula Golf Club - 4 km
  Canyamel Golf - 4 km
  Capdepera Golf Club - 7 km
  Alcanada Golf Club -53 km
 • Punta Rotja

Njut av golf i en vacker del av Mallorca!

Eurotel Golf Punta Rotja ligger på den östra sidan av Mallorca, helt omgiven av ett vackert naturreservat. Du spelar golf på de intilliggande golfbanorna.

Eurotel Golf Punta Rotja


Det här är ett trevligt och mycket vackert placerat hotell. Det ligger placerat mellan den dramatiska kustlinjen och en enorm tallskog "Costa de los Pinos" som är en av de mest miljömässigt skyddade områdena på Mallorca.

Rum

Hotellet har 202 rum och sviter. Alla rum har terrass, minibar, TV, luftkonditionering och uppvärmning.

Restauranger

Här finns två restauranger, buffet Restaurangen erbjuder ett brett utbud av lokala och kontinentala rätter. La Cabaña restaurangen erbjuder en bra a la Carte meny där du avnjuter middagen med bästa utsikten över bukten, omgivet av en härlig trädgård.

Spa & Wellness

På hotellets Marino Spa kan du ta del av behandlingar och koppla av, här finns ett gym för träning.
Förutom att spela golf på de närliggande golfbanorna kan man spela tennis och volleyboll, dyka eller rida. Vid hotellets stora poolområde kan man njuta av en cocktail vid poolkanten, med härlig vy över Medelhavet.

Club de Golf Alcanada

Banan är en verkligen härlig golfupplevelse som av många anses vara en av de bästa i Spanien. Den ligger mycket vackert beläget intill ett stort naturreservat på norra Mallorca vid Alcudiakusten. Från nästan alla hål är det spektakulära vyer över Medelhavet och mot ön Alcanada. Banan är otroligt välskött med stora utslagsplatser, perfekt klippta fairways och greener i enastående skick Det är en omväxlande och strategisk bana med en hel del välplacerade bunkrar och utmanande greener. Här finns även ett mycket trevligt klubbhus som har en härlig terrass.

Son Servera

Det här är en vackert belägen vid Costa de los Pinos några minuter från orterna Cala Bona och Cala Millor. Banan ligger inbäddad i en lummig miljö omgiven av berg och det stora naturreservatet och fina vyer mot havet. En något kuperad bana
Canyamel

Canyamel Golf

Banan är betraktad som en av de mest utmanande på Mallorca. Det är en relativt öppen bana med en rolig variation på hålen, upphöjda tees, luriga doglegs och något blint hål. På de första nio hålen kantas fairway av branta raviner där precisa utslag är viktiga. De sista nio har en helt annan karaktär där man kan plocka fram den stora drivern. Banan är välskött med fina och snabba greener.

Pula Golf

Pula Golf har blivit känd genom de många stora tävlingar den varit värd för så som Pga European Tour Mallorca Classic. År 2004 utvecklade José María Olazába banan till den mästerskapsbana den är idag. Det är en rätt krävande men ärlig bana där man kan se 14 av de 18 hålen greenerna från tee. Banan har bra träningsmöjligheter.
Capdepera Golf

Capdepera Golf

Banan är belägen i mellan Capdepera och Artá, omgiven av berg och härliga vyer över Medelhavet. De första hålen spelas på den plattare delen med långa fairways. Inrundan startar med tre flacka hål innan de stiger upp på bergssluttningen. Här finns spännande hål med raviner. Banan som passar både nybörjare som mer avancerade.

Golf Club Son Gual

Son Gual är en av Mallorcas nyare banor. Det är en riktig golf utmaning i en privat och exklusiv miljö. Själva banan har utformats för att harmoniskt smälta i in i det omgivande landskapet av mjukt böljande kullar och olivlundar. Den har en karaktär av inland linksbana. Efter rundan kan man koppla av i det fina i klubbhuset, som erbjuder den högsta standarden av service för kräsna gäster. Restaurangen erbjuder gourmetmat och fina viner i en vänlig, avkopplande atmosfär.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Flygplats 65 km Palma - 70 km
Caves of Drach - 15 km
Cala Millor - 5 km
GOLFBANOR
Pula Golf Club - 4 km
Canyamel Golf - 4 km
Capdepera Golf Club - 7 km
Alcanada Golf Club -53 km