Pula Golf Resort

Pula Golf Resort 1/6-12/11
1/3-31/3 2019
13/11-30/11
5/2-28/2 2019
1/12-20/12
7/1-4/2 2019
21/12-6/1
2019
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Pula
Välkomstpaket
5 395 4 150 3 450 4 495
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Pula

1 golflektion från Pula Academy Välkomstpaket
9 195 7 050 5 795 7 795
Det finns flera andra trevliga banor i området, vi tar gärna fram förslag om du önskar byta ut någon runda på Pula.

 • Flygplats 75 km
  Palma - 75 km
  GOLFBANOR
  Pula Golf Club på anläggningen
  Canyamel Golf 7 km
  Capdepera Golf Club 10 km
  Alcanada Golf Club 45 km

Njut av golf i en vacker del av Mallorca!

Pula Golf Resort ligger på den östra sidan av Mallorca, helt omgiven av ett vackert naturreservat.

Pula Golf Resort


Pula Golf Resort är belägen på den nordöstra delen av Mallorca som förmodligen är den vackraste och fridfullaste platserna av ön. Hjärtat i Pula Golf Resort den gamla herrgården med anor från 1581. Här hittar du klubbhus med reception och restaurang. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter.

Rum

Pula Golfresort har 68 individuella rum fördelade på Golf Suites, Master Suites och Grand Suites. Suiterna är rymliga och mäter mellan 40 och 55 kvm samt utrustade med bland annat minibar, A/C, värme och wifi. Suiterna har olika planlösningar, gemensamt är att de alla håller en bra 4* standard.

Restauranger

Mat njuter man av med stil på Café de Pula där man på uteserveringen har en härlig vy över golfbanan. För dem som vill uppleva något annat, är det bara en 10 minuters taxi till strandpromenaden i Cala Millor som lockar med fina stränder, ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och rätter från Mallorca. Efter middagen kan du avsluta kvällen i den mysiga baren som ligger över golfshopen.

Pula Golf

Pula Golf har blivit känd genom de många stora tävlingar den varit värd för så som Pga European Tour Mallorca Classic. År 2004 utvecklade José María Olazába banan till den mästerskapsbana den är idag. Det är en rätt krävande men ärlig bana där man kan se 14 av de 18 hålen greenerna från tee. Banan har bra träningsmöjligheter.

Club de Golf Alcanada

Banan är en verkligen härlig golfupplevelse som av många anses vara en av de bästa i Spanien. Den ligger mycket vackert beläget intill ett stort naturreservat på norra Mallorca vid Alcudiakusten. Från nästan alla hål är det spektakulära vyer över Medelhavet och mot ön Alcanada. Banan är otroligt välskött med stora utslagsplatser, perfekt klippta fairways och greener i enastående skick Det är en omväxlande och strategisk bana med en hel del välplacerade bunkrar och utmanande greener. Här finns även ett mycket trevligt klubbhus som har en härlig terrass.

Son Servera

Det här är en vackert belägen vid Costa de los Pinos några minuter från orterna Cala Bona och Cala Millor. Banan ligger inbäddad i en lummig miljö omgiven av berg och det stora naturreservatet och fina vyer mot havet. En något kuperad bana
Canyamel

Canyamel Golf

Banan är betraktad som en av de mest utmanande på Mallorca. Det är en relativt öppen bana med en rolig variation på hålen, upphöjda tees, luriga doglegs och något blint hål. På de första nio hålen kantas fairway av branta raviner där precisa utslag är viktiga. De sista nio har en helt annan karaktär där man kan plocka fram den stora drivern. Banan är välskött med fina och snabba greener.
Capdepera Golf

Capdepera Golf

Banan är belägen i mellan Capdepera och Artá, omgiven av berg och härliga vyer över Medelhavet. De första hålen spelas på den plattare delen med långa fairways. Inrundan startar med tre flacka hål innan de stiger upp på bergssluttningen. Här finns spännande hål med raviner. Banan som passar både nybörjare som mer avancerade.

Golf Club Son Gual

Son Gual är en av Mallorcas nyare banor. Det är en riktig golf utmaning i en privat och exklusiv miljö. Själva banan har utformats för att harmoniskt smälta i in i det omgivande landskapet av mjukt böljande kullar och olivlundar. Den har en karaktär av inland linksbana. Efter rundan kan man koppla av i det fina i klubbhuset, som erbjuder den högsta standarden av service för kräsna gäster. Restaurangen erbjuder gourmetmat och fina viner i en vänlig, avkopplande atmosfär.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Flygplats 75 km Palma - 75 km
GOLFBANOR
Pula Golf Club på plats
Övriga banor Canyamel Golf 7 km
Capdepera Golf Club 10 km
Alcanada Golf Club 45 km