Castillo son Vida

Castillo son Vida 4/11-25/12
2/1-28/2 2019
alla dagar
1/3- 31/3 2019
tor-lör
4 nätter i dubbelrum
inkl frukost
3 greenfee Son Muntaner, Son Vida, Son Quint

5 995 7 150

7 nätter i dubbelrum
inkl frukost
5 greenfee(Son Muntaner, Son Vida, Son Quinta)
11 795 12 895
Golf Son Vida banan är stängd från 7 januari till 28 february

 • Palma flygplats 15 km
  Palma stad 6 km
  GOLFBANOR
  Son Vida på anläggningen
  Son Muntaner 2 km
  Son Quint 2 km
 • Castillo son Vida

Njut av en lyxig golfresa till Mallorca

Mallorca är en riktigt pärla i Medelhavet, och har lockat oss svenskar i över 60 år. Castillo Hotel Son Vida är en lyxig golfanläggning vackert belägen i ett lummigt grönskande medelhavslandskap strax utanför Palma.

Hotell Castillo son Vida

har en lång och spännande historia, nu är det en del av kedjan Luxuary Hotels of the World. Det är en underbar golfanläggning som ligger mellan fyra golfbanor och här finns även tennisbanor och fyra simbassänger.

Rum

Castillo Son Vida har 164 rum och sviter av mycket hög klass, vackert inredda och utrustade med moderna bekvämligheter.

Restauranger

Hela dagen, året runt, erbjuds ett bra utbud av restauranger, barer och lounger. Det två restaurangerna Es Castell och Es Vi, har de bästa kockar på ön, bar Amas och Salon Real erbjuder oförglömliga alternativ för ett mellanmålsnack, te eller en cocktail. Vill man äta vid poolen, är de Sa Font Pool Bar & Restaurant är ett perfekt alternativ. Castillo Hotel son Vidas vinkällare är en av den bästa på Balearerna. Från hotellets stora terrass har man en slående utsikt över kustlinjen, Palma och golfbanorna.

Aktiviteter

På hotellet finns ett stort utbud av aktiviteter eller om man vill ha fullständig avkoppling bör man besöka Arabella Spa, en rymlig vinterträdgård med inomhuspool, bubbelpool, bastu, ångbad, fitness center, och full service spa. Välj från uppfriskande massage och skönhetsbehandlingar. Utomhus finns fyra pooler, och en Golf Academy om man vill finslipa golfformen.

Son Vida Golf

Banan öppnade 1964 och är en av de äldsta på Mallorca och anses av många vara den vackraste med sina spektakulära vyer mot de omgivande bergen och Palma-bukten. Det är en omväxlande bana med både smala och breda fairways kantad av en tät skog. Son Vida är relativt kuperad.
Son Quint

Son Quint Golf

En av de allra bästa banorna på Mallorca. Den är en av "Son" banorna belägna strax utanför Palma, vackert belägen omvigen av en härlig natur. Det är en mycket välskött bana med en spännande och variationsrik layout.
Son Muntaner Golf

Son Muntaner Golf

Här är en exklusiv golfklubb som är vackert belägen, omgiven av en härlig natur. Från klubbhuset har man en oslagbar utsikt över banan och Sierra de Na Burgesabergen. Banan är omväxlande och strategisk, som tilltalar både hög och låghandikapparen. Här finns stora utmanande greener, välskötta fairways som är kantad av magnifika träd.
Son Termers

Club de Golf Son Termens

Det här är en av de nyare klubbarna på Mallorca. Det är en trevlig bana omgiven av berg, panorama vyer över Palma-bukten. Banan ligger i en dalgång där greenerna skyddas av träd och raviner. Ett trevligt klubbhus.

Golf Club Son Gual

Son Gual är en av Mallorcas nyare banor. Det är en riktig golf utmaning i en privat och exklusiv miljö. Själva banan har utformats för att harmoniskt smälta i in i det omgivande landskapet av mjukt böljande kullar och olivlundar. Den har en karaktär av inland linksbana. Efter rundan kan man koppla av i det fina i klubbhuset, som erbjuder den högsta standarden av service för kräsna gäster. Restaurangen erbjuder gourmetmat och fina viner i en vänlig, avkopplande atmosfär.

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Palma flygplats 15 km
Palma stad 6 km
GOLFBANOR
Son Vida på anläggningen
Son Muntaner 2 km
Son Quint 2 km