Nuevo Portil

Nuevo Portil 2/2 -28/2
1/5-14/6
1/3-30/4
7 nätter i dubbelrum
frukost
5 greenfee
4 495 4 795
samma paket som ovan i enkelrum 5 550 5 850


Att besöka Real Escuela Anadluzia del Arte Equestre är som att ta ett kliv rakt in i historien. Den spanska ridskolan har gjort Jerez till ett äkta centrum för den spanska hästen och för spansk hästavel. Byggnaderna och stallarna och vagnmuseet är historiska. Passa på att besöka ridskolan när det är en uppvisning för att se samma konster som görs vid den Spanska Ridskolan i Wien. I Wien rider man på lipizzanerhingstar, i Jerez på andaluziska, spanska hingstar.

The Alcazar of Jerez är en morisk fästning från 1 100 talet, vacker utsikt från tornet.Motorsport är mycket stort här, på banan "Circuito de Jerez" som invigde 1985 och är en av de finaste i Spanien körs det lopp i världsmästerskapen .


Flamenco är starkt förankrat i Jerez de la Frontera, och det här man verkligen kan uppleva den äkta flamenco på den plats där allt började. Upplev en flamenco på någon av alla de klubbar och barer som finns här!

Passa på att besöka en lokal Sherry Bodega.

I närheten finns exempelvis den kända källaren Bodegas Valdivia. Här kan du vara med om en spännande provning.

De lokala råvarorna, som den världsberömda Sherry, Brandy och vinäger of Jerez, används som huvudingredienser i många recept. Vilket ger en överraskande varierad mat av högsta kvalitet. Du kan inte lämna staden Jerez utan att smaka några av våra mest karakteristiska rätter som "Ajo caliente" (varmrätt bröd blandat med vitlök och tomater), "Cola de Toro" (tjuren svans), "riñones al Jerez" (njurarna i en sherrysås) "choco con papas" (potatis och tärnad bläckfisk gryta), "berza" (gryta på kikärtor, kött, chorizo ​​och blodkorv) och "alcauciles al Jerez" (kronärtskockor tillagas i sherry), skall åtföljas av ett glas av sherry vin.

Vad tycker andra


 • Jerez flygplats 105 km
  Faros flygplats 90 km
  Sevilla flygplats 101 km
  Malagas flygplats 339 km
  El Rompido 2 km
  GOLF
  Nuevo Portil Golf Club 0 km
  El Rompido 7 km
  Islantilla GC 29 km
 • Nuevo Portil

Njut av sol och golf i Huelva!

Nuevo Portil är vackert och lugnt belägen i provinsen Huelva där solen och ljuset dominerar. Det här är en trivsam golfanläggning som angränsar till det vackra naturreservatet Rio Piedras och Flecha de El Rompido som har en unik flora och fauna.

Hotel Nuevo Portil


Nuevo Portil är lugnt belägen i provinsen Huelva, 30 minuter från den portugisiska gränsen och 10 mil från både Faros och Sevillas flygplats. Det är en trivsam golfanläggning byggt i en kolonial stil med mycket karaktär.

Rum

Det charmiga hotellet har 69 ljusa och rymliga rum, alla med balkong eller terass. Rummen har luftkonditionering, minibar, TV med internationella kanaler, Wi Fi, badrock, tofflor, hårtork, sminkspegel och andra badrumstillbehör.

Restauranger

Restaurangen erbjuder en traditionell spansk meny med lokalt producerade råvaror. Här njuter man även av en god frukostbuffé och kan ladda inför dagens golfrunda där man har full uppsikt över banan. NuevoportilHotellet har en härlig atmosfär och här finns trevliga utrymmen för att umgås.

Aktiviteter

AC Nuevo Portil Golf har bastu, fitnessanläggning och utomhuspool under säsong. Omgivningarna kring hotellet har underbara vandringsleder. NuevoportilFrån hotellterassen har man en härlig vy över Atlanten och golfbanan Neuvo Portil. Nuevo Portil angränsar till det vackra naturreservatet Rio Piedras och Flecha de El Rompido som har en unik flora och fauna.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Jerez flygplats 105 km
Faros flygplats 90 km
Sevilla flygplats 101 km
Malagas flygplats 339 km
El Rompido 2 km
GOLF
Nuevo Portil Golf Club 0 km
El Rompido 7 km
Islantilla GC 29 km
Nuevoportil golf

Nuevo Portil

Det är en trevlig och omväxlande park/ skogsbana med breda fairways som kantas av uppvuxna paraply pinjeträd. Från banan har man härliga vyer över den angränsande naturparkerna Marismas del Piedras och Flecha del Rompido. Det finns bra träningsmöjligheter med drivingrange och puttinggreen. I det trevliga klubbhus äter och dricker man gott efter rundan.