eta name="description" content="Gyllene golfupplevelser på den soldränkta Costa Dorada kusten, spel på Lumine och Bonmont, boende mitt i mysiga Cambrils på Hotel Monica.">

Hotel Monica

Hotel Monica 1/10-31/10 1/3-30/4 2019 1/5-31/5 2019
4 nätter i dubbelrum
inkl frukost
3 dagsgreenfee Lumine (Lakes/Hills)
Transfer Barcelona flygplats t&r
Transfer hotel & golfbanor
Fria bollar på rangen
6 050 6 095 5 895
samma paket som ovan men i enkelrum 6 850 6 950 6 750

7 nätter i dubbelrum
frukost
5 dagsgreenfee (Lakes/Hills) Transfer Barcelona flygplats t&r
Transfer hotel & golfbanor
Fria bollar på range
9 450 9 550 9 195
samma paket som ovan men i enkelrum 10 850 10 995 10 650
Priserna gäller om man är minst 4 som bokar, om mindre antal så kontakta oss för pris.

  • Barcelona flygplats 100 km
    Lumine Golf Club 12 km
    Bonmont Golf Club 18 km
    Costa Dorada Golf Club 30 km
  • Hotel Monica

Gyllene golfupplevelser!

Costa Dorada kusten lockar med milslånga gyllene stränderna med kristallklart vatten, mysiga restauranger och härliga golfupplevelser.

Hotel Monica


Det här är ett uppskattat hotell som är centralt placerat i staden Cambrils och nära den milslånga stranden. Cambrils är en trivsam ort med mysiga restauranger som trängs vid den pittoreska hamnen. Mätt och belåten kan man strosa tillbaka till hotellet längs den fina strandpromenaden med vajande palmer.

Rum

Hotellet har 100 trevliga ljusa rum, alla med balkong. Rummen är utrustade med platt-TV, luftkonditionering och eget badrum med hårtork. Det finns trevliga sällskapsutrymmen på hotellet där du har tillgång till nationella och internationella tidningar och gratis internetuppkoppling via Wi-Fi.

Restauranger

Hotellets restaurang har en fin utsikt över trädgården och poolområdet. Här finns en varierad buffé med sallader, kött, fisk, pasta, läckra desserter, ostar, kakor, frukt och mycket mer.
Hotellets har en bar både inomhus och ytterligare en utomhus. Inomhusdelen har bekväma fåtöljer och TV-apparater som visar olika evenemang. Utomhusbaren är omgiven av blommor, här kan du njuta av den stora trädgården både under dagen och kvällen tack vare den milda och varma belysningen.

Avkoppling

Hotellet har en liten spaavdelning utrustad med en jacuzzi, bastu och massagerum där du kan få avslappnande massage, aromaterapi, zonterapi, kroppspeeling, etc.

Lumine

Lumine Lakes Course

Lakes Course är en flack bana som ligger helt inbäddad i naturen. Här finns många bunkrar, fina breda fairways. Man spelar kring våtmarker och vattenhinder i Sèquia Major området. Lakes banan är betraktad som den tekniskt svåraste av Lumines banor.
Lumine

Lumine Hills

Hills Course är en lite mer kuperad banan med många bunkrar, stenbrott, lundar, pinjeskog och fina vyer mot havet. Den har spektakulära vyer utsikt över havet och löper lummiga skogspartier.

Bonmont Terres Noves Golf

Banan går igenom ett vackert, kuperat och spännande landskap med djupa raviner, spektakulära vyer över den omgivande medelhavskusten och bergen. Det är en utmanande bana med 90 strategiskt placerade bunkrar och många vattenhinder.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Barcelona flygplats 100 km
Lumine Golf Club 12 km
Bonmont Golf Club 18 km
Costa Dorada Golf Club 30 km
Golfresa Costa Dorada

Costa Dorada

Denna vackra del av Spanien har fått namnet Costa Dorada som betyder den gyllene kusten av de guldfärgade och gnistrande stränderna. Costa Dorada ligger under Barcelona, och sträcker sig 216 kilometer från södra delen av Costa Brava till dess huvudstad Tarragona som är ett världsarv av UNESCO. Costa Dorada, annars Daurada på katalanska, är ca 6.283 kvadratkilometer stort och är sammansatt av tolv zoner nämligen Altafulla, Calafell, Cambrils, Coma-Ruga, El Vendrell, Hospitalet Infant, L Ametlla de Mar, La Pineda, Miami Platja, Montbrio del Camp, Salou och Tarragona
Golfresa Costa Dorada

Cambrils

Cambrils sjuder av aktivitet under hela året, här finns shopping. De viktigaste shoppingområden ligger vid strandpromenaden och hamnen. och de smala gatorna fyllda med historia i gamla stan. En gång i veckan är det en traditionsenlig marknad, i den gamla staden där man kan köpa nästan vad som helst. /div>
Golfresa Costa Dorada

Fotboll i Barcelona med footballtravel

Barcelona är verkligen värt ett besök, denna sjudande metropol har enormt mycket att erbjuda. varför inte passa på att uppleva toppfotboll på Camp Nou? Vi hjälper till att ordna biljetter! footballtravel /div>