Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre 1/10-31/10 1/11-30/11
10/2-18/2
13/4-21/4
1/12-22/12
5/1-19/1
23/12-4/1 2019 20/1-9/2 2019
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
6 dagsgreenfee*, Old & New course
14 995 16 195 13 150 21 795 14 795
*2a varvet bokas på plats, spel efter kl 16.00

  • Las Palmas flygplats 40 km
    10 km Meloneras Huvudcentrum
    14 km Playa del Ingles
    Närmaste strand/bad: 10 km Meloneras

  • Salobre

Golf på Gran Canaria!


Med en spektakulär vy över resortens två egna golfbanor och Atlanten i bakgrunden. Här kombineras ett utmärkt boende på ett lyxigt hotell med bra faciliteter och ett golfläge som knappast kan bli bättre!

Salobre Hotel Resort & Serenity


Det här är ett lyxigt hotell med ett underbart och spektakulärt läge 40 km från Las Palmas flygplats och 10 km från Meloneras.

Rum

Salobre Hotel Resort & Serenity har 330 ljusa, rymliga rum (ca 39 m2) med hög komfort. Alla rum har fina balkonger eller terasser med utsikt över golfbanorna eller Atlanten. Det finns även större dubbelrum Prestige (ca 44 m2) med sovrum och sällskapsdel med sittplatser. Hotellets juniorsviter (ca 82 m2) har sovrum och sällskapsdel med sittplatser. Vissa har två separata balkonger. Rummen är utrustade med luftkonditionering, Tv med satellitkanaler och med tillgång till rumsservice.

Restauranger

Här finns ett bra utbud av restauranger. Med tre restauranger och fyra treviliga barer. Perenquen, Gofio, La Palmera, Camaleón, Sunset bar och Lounge 230. Restaurangerna och barerna har fina spektakulära vyer mot dalgången.

Spa & Wellness

Här finns ett underbart poolområde med 7 olika pooler. Här man njuter av en spektakulär utsikt! Vill man kan man även använda hotellets fria shuttel ner till deras privata Beach House i Maspalomas, 8 km bort. I området runt hotellets beach-house finns barer, butiker och restauranger. Hotellet har också en härlig spaavdelning med pooler, jacuzzi samt gym diverse avkopplande och välgörande behandlingar.

Meloneras Golf

Det här är en exklusiv bana belägen alldeles vi havet där spelarna kan njuta av vackra palmer, små dammar med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten med spel över raviner och djupa dalar. Banan passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.
Campo de Golf de Maspalomas

Campo de Golf de Maspalomas

En spännande bana omgiven av Maspalomas strandens mäktiga sanddyner. Det är en av de banor i världen som har flest soltimmar om året. Banan karaktäriseras av flacka, långa och breda fairways och den milda brisen från havet

Salobre Golf & Resort, South och North

är utmanande bana belägen utanför Maspalomas. Det är en för södra delen av ön mycket karaktäristiskt bana med branta raviner och en härliga vyer av berg och hav. Golfbanans gröna fairways är i skarp kontrast mot omgivningens ökenområden.
Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf

Det här är en spektakulär och omväxlande bana som är riktigt typisk för Gran Canaria. Med de gröna välskötta fariway där gränsen till ruffen är knivskarp. Ruffen utgörs av de karga vulkanbergen. På banan njuter man av en otrolig utsikt över Atlanten och Valle de Tauros spektakulära berg.
El Cortijo Golf Club

El Cortijo Club de Campo

Golfbanan ligger vackert belägen, lätt tillängligt vid motorvägen nära Las Palmas. Det är en öppen kuperad bana som är en av Spaniens längsta. Här finns konstgjorda sjöar, en hel del läckra bunkrar. Banan har varit värd för en del större tävlingar.

Real Club de Golf de las Palmas

Det här är Spaniens äldsta golfklubb, invigd 1891. Banan ligger på den norra delen av Gran Canaria som skiljer sig helt från den södra delen av öns miljö. Här är det ett grönt och frodigt landskap som omger banan. Man har en unik utsikt över bergen, havet och de djupa ravinerna. Det är en relativt kort bana med smala fairways, små greens och djupa raviner som kantar banan. 


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
> Las Palmas flygplats 40 km
Närmaste centrum:
10 km Meloneras Huvudcentrum
14 km Playa del Ingles
Närmaste strand/bad: 10 km Meloneras