IFA Faro

IFA Faro
7 nätter i dubbelrum
Fruost
5 dagsgreenfee på Meloneras
Inom kort

  • Maspalomas 0,5 km
    Las Palmas 31 km
    Playa del Ingles 5 km
    Anfi Tauro 14 km
  • IFA Faro

Härligt strandläge vid Maspalomas
Ett säkert kort; underbart klimat året om, bra boende och fantastiska golfbanor, Gran Canaria levererar!

IFA Faro

IFA Faro Hotel är idealiskt beläget direkt på stranden vid det klassiska fyrtornet i Maspalomas, 31 km från flygplatsen. Hotellet ligger precis mellan den fina strandpromenaden som kantas av caféer restauanger och butiker och de spektakulära sanddynerna.

Rum

Det här eleganta 4* hotellet har 181 smakfullt inredda rum (ca 28 m2). Alla rum har fina balkonger med utemöbler och solstolar. Det finns även juniorsviter (50m2). Rummen är utrustade med luftkonditionering, Tv med satellitkanaler och med tillgång till rumsservice.

Restauranger

Hotellet har en bufférestaurang där frukost och middag serveras, samt en à la carte-restaurang från vilken du har en härlig utsikt över havet. Här finns också flera barer, varav en med levande musik och underhållning.

Faciliteteter

Koppla av vid det härliga poolområdet som har gott om solsängar runt den uppvärmda pool och jacuzzin. Vid hotellet finns möjlighet till massage och tai chi. Hotellet bjuder på kvällsunderhållning
Det här är ett förslag på golfbanor. Gran Canaria har ett golfpass där du kan testa att spela 5 olika banor. Vi skräddarsyr gärna ett sådant paet. Ta en titt i banguiden.

Meloneras Golf

Det här är en exklusiv bana belägen alldeles vi havet där spelarna kan njuta av vackra palmer, små dammar med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten med spel över raviner och djupa dalar. Banan passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Maspalomas 0,5 km
Las Palmas 31 km
Playa del Ingles 5 km
Anfi Tauro 14 km