IFA Faro

IFA Faro 1/11 - 29/11
13/4-21/4
30/11- 23/12 24/12-5/1 6/1-2/2 3/2- 12/4 22/4-30/4
7 nätter i dubbelrum
Fruost
5 dagsgreenfee
13 595 11 095 17 595 12 150 13 395 11 750
Golf på Meloneras

  • Maspalomas 0,5 km
    Las Palmas 31 km
    Playa del Ingles 5 km
    Anfi Tauro 14 km
  • IFA Faro

Härligt strandläge vid Maspalomas

Ett säkert kort; underbart klimat året om, bra boende och fantastiska golfbanor, Gran Canaria levererar!

IFA Faro


IFA Faro Hotel är idealiskt beläget direkt på stranden vid det klassiska fyrtornet i Maspalomas, 31 km från flygplatsen. Hotellet ligger precis mellan den fina strandpromenaden som kantas av caféer restauanger och butiker och de spektakulära sanddynerna. Det här eleganta 4* hotellet har 181 smakfullt inredda rum (ca 28 m2). Alla rum har fina balkonger med utemöbler och solstolar. Det finns även juniorsviter (50m2). Rummen är utrustade med luftkonditionering, Tv med satellitkanaler och med tillgång till rumsservice.

Restauranger

Hotellet har en bufférestaurang där frukost och middag serveras, samt en à la carte-restaurang från vilken du har en härlig utsikt över havet. Här finns också flera barer, varav en med levande musik och underhållning.

Faciliteteter

Koppla av vid det härliga poolområdet som har gott om solsängar runt den uppvärmda pool och jacuzzin. Vid hotellet finns möjlighet till massage och tai chi. Hotellet bjuder på kvällsunderhållning

Meloneras Golf

Det här är en exklusiv bana belägen alldeles vi havet där spelarna kan njuta av vackra palmer, små dammar med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten med spel över raviner och djupa dalar. Banan passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.
Campo de Golf de Maspalomas

Campo de Golf de Maspalomas

En spännande bana omgiven av Maspalomas strandens mäktiga sanddyner. Det är en av de banor i världen som har flest soltimmar om året. Banan karaktäriseras av flacka, långa och breda fairways och den milda brisen från havet

Salobre Golf & Resort, South och North

är utmanande bana belägen utanför Maspalomas. Det är en för södra delen av ön mycket karaktäristiskt bana med branta raviner och en härliga vyer av berg och hav. Golfbanans gröna fairways är i skarp kontrast mot omgivningens ökenområden.
Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf

Det här är en spektakulär och omväxlande bana som är riktigt typisk för Gran Canaria. Med de gröna välskötta fariway där gränsen till ruffen är knivskarp. Ruffen utgörs av de karga vulkanbergen. På banan njuter man av en otrolig utsikt över Atlanten och Valle de Tauros spektakulära berg.
El Cortijo Golf Club

El Cortijo Club de Campo

Golfbanan ligger vackert belägen, lätt tillängligt vid motorvägen nära Las Palmas. Det är en öppen kuperad bana som är en av Spaniens längsta. Här finns konstgjorda sjöar, en hel del läckra bunkrar. Banan har varit värd för en del större tävlingar.

Real Club de Golf de las Palmas

Det här är Spaniens äldsta golfklubb, invigd 1891. Banan ligger på den norra delen av Gran Canaria som skiljer sig helt från den södra delen av öns miljö. Här är det ett grönt och frodigt landskap som omger banan. Man har en unik utsikt över bergen, havet och de djupa ravinerna. Det är en relativt kort bana med smala fairways, små greens och djupa raviner som kantar banan. 


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Maspalomas 0,5 km
Las Palmas 31 km
Playa del Ingles 5 km
Anfi Tauro 14 km