PGA Catalunya Resort

PGA Catalunya Resort

9/3- 30/6
1/9-31/10
1/7-31/8 1/11-27/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee (1x Stadium Course + 2 x Tour course)
6 395 6 295 5 550
Samma paket som ovan i enkelrum 8 995 9 295 7 695
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 dagsgreenfee (2 x Stadium Course + 3 x Tour Course)
10 795 10 695 9 350
Samma paket som ovan i enkelrum 15 350 15 850 13 095
Helgtillägg boende, golf 50 kr per runda. Möjlighet att spela med Early bird innan kl 8.30 då 100 kr i rabatt på Stadium och 50 kr på Tour. Tillval halvpension 290 kr per person och dag. Fri transfer från Barcelona flygplats för grupper om minst 8 personer.

  • Flygplats Girona 7 km
    Flygplats Barcelona 105 km
  • PGA Catalunya

Spela en av Spaniens allra bästa golfbanor!

Costa Brava, ett golfparadis med oändligt vacker natur med klippiga kuster, pinjebeklädda vikar, milt klimat, utsökt kök och stort antal utmärkta golfanläggningar.

PGA Catalunya Resort


Det här är en fantastisk golfanläggning som vunnit flera fina utmärkelser under åren, som Golf Resort of the Year.  Resorten är mycket vackert belägen med en hänförande utsikt över det katalanska landskapet omgiven av de förstklassiga golfbanorna som räknas till bästa i Spanien. Under sommaren 2016 invigdes det nya 5 * hotellet, Camiral.  Det är ett unikt hotell format som en båge med en snygg, modern design som är integrerad i omgivningen. Lobbyn är hjärtat i byggnaden och upptar en del av varje våning och kopplar ihop den i ett fyravåningsrum där det naturliga ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna. Man har genomgående använt sig av material av högsta kvalitet.

Rum

Man bor väldigt bekvämt i fint inreddaa, ljusa rum som har en härlig utsikt över golfbanorna. Totalt finns här 149 rum, som verkliegn lever upp till alla de förväntingar man kan ha av ett 5* topp klass hotell.

Restaurang

När man reser till Costa Brava har man förmodligen mycket höga förväntningar på kulinariska höjdpunkter, här blir inte besviken! Vid Resorten finns tre restauranger med sin egen unika stil och karaktär samt en trevlig resturang vid klubbhuset. Restaurang 1477 är huvudresturangen och  platsen för en  förfinad middagsupplevelse. Här finner man det bästa från lokala livsmedelsproducenter, som erbjuder europeiska köket med en distinkt katalanska twist. Varje maträtt är utformad kring en viktig ingrediens - såsom underbart färska havskräftor, eller kanske saftiga köttbitar - presenteras med fantasi och flärd.

Aktiviteter


Egentligen behöver man inte bege sig någonstans från Resorten, det finns gott om faciliteter att aktivera sig med. Men regionen erbjuder så mycket! Dess naturliga skönhet erbjuder ett rikt friluftsliv, om du är en historiker eller en sport fanatiker, vandrare, cyklist,  löpare, vatten entusiast, musikälskare, eller en teater och konst aficionado, har området allt!

PGAGolf Catalunya Tour Course

Den här banan är designad för att vara något enklare än Stadium course. Den är inte fullt så kuperad, lite kortare mellan hålen. Tekniskt sett lite lättare men mycket rolig att spela. Även här skiljer sig varje hål från varandra.
Stadium Course PGA Catalunya
PGA Stadium course är en suverän golfbana. Den är utmanande och rätt kuperad. Varje hål har sin unika karaktär. Det är en bana som passar från medelgolfaren till låghandikapparen.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Saker att göra

Camp Nou Barca

Golf & fotboll

Här lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa! För att se aktuella matcher se Footballtravel

Catalunya

Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!
La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas! Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.