PGA Catalunya Resort

Hotel Camiral 5*

7/9-31/10 1/11-31/12 1/1-10/3 2019 11/3-31/5 2019
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (1x Stadium Course + 2 x Tour course)
7 350 6 050 6 295 7 450
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee (2x Stadium Course + 3 x Tour course vara en helg)
12 550 10 295 10 595 12 750

LAVIDA 4*

7/9-31/10 1/11-31/12 18/2-10/3 2019 11/3-31/5 2019
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (1x Stadium Course + 2 x Tour course)
5 795 4 950 4 895 5 795
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee (2x Stadium Course + 3 x Tour course varav en helggf )
9 850 8 350 8 150 9 850

Helgtillägg golf 50 kr per runda.
Tillval halvpension 290 kr per person och dag.
Fri transfer från Barcelona flygplats för grupper om minst 8 personer.

  • Flygplats Girona 7 km
    Flygplats Barcelona 105 km
  • PGA Catalunya

Spela en av Spaniens allra bästa golfbanor!

Costa Brava, ett golfparadis med oändligt vacker natur med klippiga kuster, pinjebeklädda vikar, milt klimat, utsökt kök och stort antal utmärkta golfanläggningar.

PGA Catalunya Resort


Det här är en fantastisk golfanläggning som vunnit flera fina utmärkelser under åren, som Golf Resort of the Year.  Resorten är mycket vackert belägen med en hänförande utsikt över det katalanska landskapet omgiven av de förstklassiga golfbanorna som räknas till bästa i Spanien. Här finns nu det 5* Camiral hotellet och i april invigdes det nya 4* LAVIDA hotellet som har ett perfekt läge vid golfbanan.

Rum

Vid Camiral bor man mycket lyxigt och bekvämt i vackert inredda, ljusa rum som har en härlig utsikt över golfbanorna. Totalt finns här 149 rum, som verkligen lever upp till alla de förväntningar man kan ha av ett 5* toppklass hotell.

Restaurang

När man reser till Costa Brava har man förmodligen mycket höga förväntningar på kulinariska höjdpunkter, här blir inte besviken! Vid Resorten finns tre restauranger med sin egen unika stil och karaktär samt en trevlig resturang vid klubbhuset. Restaurang 1477 är huvudresturangen och  platsen för en  förfinad middagsupplevelse. Här finner man det bästa från lokala livsmedelsproducenter, som erbjuder europeiska köket med en distinkt katalanska twist. Varje maträtt är utformad kring en viktig ingrediens - såsom underbart färska havskräftor, eller kanske saftiga köttbitar - presenteras med fantasi och flärd.

Aktiviteter


Egentligen behöver man inte bege sig någonstans från Resorten, det finns gott om faciliteter att aktivera sig med. Men regionen erbjuder så mycket! Dess naturliga skönhet erbjuder ett rikt friluftsliv, om du är en historiker eller en sport fanatiker, vandrare, cyklist,  löpare, vatten entusiast, musikälskare, eller en teater och konst aficionado, har området allt!

PGA Golf Catalunya Tour Course

Den här banan är designad för att vara något enklare än Stadium course. Den är inte fullt så kuperad, lite kortare mellan hålen. Tekniskt sett lite lättare men mycket rolig att spela. Även här skiljer sig varje hål från varandra.
Stadium Course PGA Catalunya
PGA Stadium course är en suverän golfbana. Den är utmanande och rätt kuperad. Varje hål har sin unika karaktär. Det är en bana som passar från medelgolfaren till låghandikapparen.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Saker att göra

Camp Nou Barca

Golf & fotboll

Här lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa! För att se aktuella matcher se Footballtravel

Catalunya

Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!
La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas! Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.