Empordá

Empordà

11/9-17/11
4 nätter i dubbelrum(vardag)
Frukost
3 dagsgreenfee (vardag)
1 Spa inträde
4 295
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 dagsgreenfee (vardag)
1 Spa inträde
7 495
Tillägg för golfspel på helgdagar 195 SE/person och runda, vid 4 nätterspaketet tillkommer 220 kr för boende över helg

  • Flygplats Barcelona El Prat 149 km
    Girona 35 km
  • Emporda

Härlig 36 hålsanläggning i hjärtat av Costa Brava

Med två underbara och varitaionsrika golfbanor utanför dörren är det här en bra utgångspunkt för att upptäcka vad Costa Brava har att erbjuda.

Doubletree by Hilton Empordà Golf Hotel & Spa


är ett modernt och bekvämt golfhotell beläget i hjärtat av Costa Brava i en av de bästa golf destinationer i Spanien - provinsen Girona. Regionen kallas "l'Empordà" är i den nordöstra delen av den iberiska halvön och är födelseplatsen för både Salvador Dalí och den berömda kocken Ferran Adrià. Hotellet är byggt 2006 och ligger direkt mellan de två 18-hålsbanor Links och Forest som har helt olika karaktärer.

Rum

Hotellet har 87 ljusa, rymliga rum med stora eller balkonger. Alla rum har härliga vyer över Mont gri bergen eller golfbanorna. Rummen är välutrustade med plasma-TV, satellitkanaler, modem, fax, Internet ADSL, CD-stereo och mp3-spelare, minibar, kassaskåp, telefon, room service, kuddservice.

Restauranger

Restaurant är belägen på bottenvåningen av hotellet. Där råder en lugn, avslappnad atmosfär. Här är man i kocken Guillem Lama händer som bjuder in att njuta av utsökta medelhavssmaker. Guillem har erfarenhet från några av de allra bästa restauranger som El Bulli, Aigua Blava Hostal La Gavina S'Agaró Hotel Golf Peralada och La Cuina de Can i Mont- Ras.

Spa & Wellness

Koppla av efter en dag på golfbanan i den sköna spa avdelningen. Det finns thermal curcuits och möjlighet att få behandlingar Det finns ett bra gym på hotellet.
Men trots att boendet är toppklass är det allra bästa med resmålet ändå golfbanorna! Här kan du ta bagen och promenerar till det fina klubbhuset eller till rangen.

Empordà Forest

Empordá Forest karaktäriseras av pinjeträden som kantar de flesta fairways. Anläggningen är topprankad i Europa och används för kval till Europatouren.
Emporda Links

Empordà Links

Empordá Links är byggd med mycket vatten, sanddyner, stora bunkrar och enorma greener som är så snabba att inte bollen stannar förrän den slutar rulla :)

Golf Platja de Pals

En av Spaniens bästa banor och bland de äldsta banorna i regionen. Banan kräver en hel del tanke, då de första 12 hålen ligger i pinjeskog. De avslutande hålen har breda fairways och stora greener, så här kan man plocka fram drivern. Klubben har ett trevligt klubbhus, omgärdat av pinjeträd. >
Costa Brava Golf

Costa Brava Golf

Det här är en härlig uppvuxen parkbana. Den har nyligen öppnats för icke medlemmar. Banan håller en mycket hög klass och du kan verkligen njuta av en komplett golfupplevelse. Här kan du efter rundan koppla av i klubbhuset som har en trevlig restaurang
Golf D'Aro

Club de Golf d´Aro-Mas Nou

Banan ligger belägen i "Les Gavarres" bergen 300 meter över havet. Här har man en hänförande utsikt över kusten och det övriga landskapet. Banan är inramad av pinjeträd, korkekar och tusentals olivträd. Här finns även två konstgjorda sjöar som blir en del av banans utmaning. Flera fairways kantas av branta raviner, så det gäller att hålla sig på banan. Europatouren har besökt banan ett par gånger.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Flygplats Barcelona El Prat 149 km
Girona 35 km

Saker att göra

Camp Nou Barca

Golf & fotboll

Här lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa! För att se aktuella matcher se Footballtravel

Catalunya

Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!
La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas! Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.