La Mola, Real Club El Prat

Double Tree by Hilton Hotel La Mola 1/9-30/11
1/3-15/7 2018
1/12-31/12 1/1-28/2
16/7-31/8
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee
4 950 4 650 4 850
Samma paket som ovan i enkelrum 6 850 6 095 6 550
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee
8 295 7 750 8 050
Samma paket som ovan i enkelrum 11 595 10 250 11 095
Helgtillägg per greenfee 150 kr

  • Barcelona flygplats 57 km
    Barcelona centrum 40 km
    GOLFBANOR
    Llavaneras 5 km
  • La Mola, El Prat

Spela i fotspåren av Jimenez och Morrison!

Anrika Real Golf Glub El Prat har återkommande stått värd för Europa Touren. Det här är en plats, bra beläget med närhet till Barcelona, för att utveckla din golf med 27 suveräna, utmanande golfhål och bra träningsmöjligheter.

Double tree by Hilton La Mola

Hotellet är vackert beläget i Terrassa ca 30 minuter från Barcelona flygplats. Det fina hotellet ligger vid Real Club de Golf El Prat som just har öppnat sina dörrar för gäster. Tidgare var det en exclusiv medlemsklubb där det var mycket svårt att få tillträde till.

Rum


La Mola är ett 4 * Superior hotell som naturligt smälter in i miljön. Hotellet har 189 snyggt inredda rum som har alla de tjänster och faciliteter som krävs för att garantera maximal komfort. Alla rum är välutrustade och har balkong med härlig utsikt över de vackra omgivningarna och golfbanorna.

Restauranger


Här kan du äta gott utan att lämna hotellet. Det finns en bra bredd i menyerna och du kan hitta alternativ från health food, snacks, eller gourmet. Sófora Café serverar enklare rätter, snacks eller om man bara vill slappna av efter rundan och dela lite tapas.

Spa & Wellness

Här finns ett Spa & Wellness Center här finns ett fitness center som är öppet 24-h. I Spa avdelningen finns uppvärmd inomhus pool, chromotherapy thermal circuit, ångbastu och torrbastu. Här bor man granne med Real Golf Club El Prat. trots att boendet är toppklass är det allra bästa med resmålet ändå golfbanorna! Här kan du ta bagen och promenerar till det fina klubbhuset eller till rangen.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Barcelona 32 km
Flygplats 40 km

Real Club de Golf El Prat

Här på El Prat finns 45 mästerskapshål med utmärkt design och layout. I kombination med ett minutiöst arbete av greenkeepers, är det en av de allra bästa i Europa! De 45 hålen är uppdelade på 5 olika 9-hålsbanor, vilket ger en kombination av upp till 9 olika banor. Normalt sett är två huvudbanor öppna: OPEN, där stora tävlingar spelas, och BLÅ, som är anpassade till alla nivåer av spel.
>Golf Club Llavaneras

Golf Club Llavaneras

En anrik klubb grundad redan 1945 som ursprungligen är en exklusiv medlemsklubb. Banan är vackert belägen med strålande havsutsikt från flera hål och vid avslutande klubbhuset. Tekniskt sett erbjuder Golf Club Llavaneras en utmanande bana som mäter 5028 meter, smal men väldefinierade, medelstora greener skyddade av bunkrar och där vattenhinder är i spel för många inspel. Banan passar alla typer av spelare, från nybörjare till erfarna.

Saker att göra

Camp Nou Barca

Golf & fotboll

Här lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa! För att se aktuella matcher se Footballtravel

Catalunya

Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!
La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas! Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.

Vad tycker andra?