Oliva Nova Resort

Oliva Nova
18/11-23/2
23/4-17/6
24/2-22/4
5 nätter i dubbelrum
inkl frukost
1 Spa inträde
4 greenfee
4 895 5 395
samma paket som ovan men i enkelrum 6 195 6 695

7 nätter i dubbelrum
frukost 1 Spa inträde
5 greenfee
7 995 7 195
samma paket som ovan men i enkelrum 8 395 8 995
Välj att spela på Oliva Nova, Font del Llop, La Sella, El Bosque, El Saler(tillägg), La Galiana(tillägg) Tillval för halvpension 300 kr per dag inkl 1/2 flaska vin & vatten
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp

  • Alicante flygplats 111 km
    Denia 20 km
    Gandia 15 m
    Benidorm 16 km
    Valencia 85 km
  • Olivanova

Underbar resort mellan strand och golf för soltörstandegolfare

Oliva Nova har ett suveränt strandläge intill den fina golfbanan designad Severiano Ballesteros.

Oliva Nova Resort


Oliva Nova Beach and Golf Resort har ett härligt läge mellan den kilometerlånga stranden och den trevliga banan designad Severiano Ballesteros en timme från Alicante flygplats. Oliva och Denia är två städer som ligger i närheten.

Rum

Det är en elegant resort som just genomgått en omfattande renovering. Anläggningen har över 200 rymliga, välutrustade rum och du bor i lägenhet eller hotellrum. Lägenheterna har välutrustat kök med disk- och tvättmaskin, en sittgrupp, platt-TV. Både lägenheterna och hotellrummen har balkong/terrass med utsikt över anläggningen, de närliggande sanddynerna eller Montgó-bergen. Du har gratis Wi-Fi i både lägenheterna och hotellrummen.

Restauranger

På anläggningen finns ett brett utbud av restauranger som serverar alltifrån klassisk medelhavsmeny till irlänsk pubmat och enklare rätter. Du hittar garanterat en restaurang som passar just dina smaklökar.

Aktiviteter

Om du känner att aktivera dig mera finns bra möjligheter. Här kan du spela tennis eller padel, vill du inte ha eget rack kan du hyra utrustning på plats. Omgivningarna lockar till cykeltur i de härliga landskapet. På stranden kan man prova på olika vattensporter. Vid hotellet finns ett välutrustat gym som är öppet 24 h om dygnet.

Oliva Nova Golf

Oliva Nova är designad av Steve Ballestros 1995 och täcker ca 50 hektar med breda spretande fairways, fina greener med mjuka vågrörelser och vattenhinder. Banan är 6 312 m lång men ganska platt och ett nöje att gå. Utslagen är ofta ganska enkla men slagen nära greenerna kräver lite förmåga och list. Närvaron av havet känns i vinden och det är den som avgör valet av klubba och strategi på varje hål. Det 3 000 kvm stora klubbhuset erbjuder härlig utsikt över golfbanan där du på översta våningen kan njuta i restaurangen före & efter din golf.
Träningsområden Här finns en väl tilltagen range med plats för 40 personer och även fina möjligheter att träna ditt närspel.  


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Alicante flygplats 111 km
Denia 20 km
Gandia 15 m
Benidorm 16 km
Valencia 85 km

Vad tycker andra

Valencia

Valencia

Valencia en härlig stad intill det varma Medelhavet, Katedralen, Ciudad de las Artes y las Ciencias (City of Arts and Sciences) och La Malvarrosa Beach är alla väl värda ett besök. Här finns ett bra utbud på uteliv om man skulle vilja svänga sina lurviga.
Jumilla vin

Vin

Det finns alla möjligheter att odla sitt vinintresse på Costa Cálida. Vinerna från regionen blir allt mer erkända på nationell och internationell nivå. Orten Jumilla är en bra utgångspunkt för att utforska viner. Här finns traditionella vingårdar och källare där du kan upptäcka olika lokala viner.
Costa blanca mat

Mat

Matupplevelserna i Costa Cálida är lika rik på nyanser som råvarorna man använder. Specialiter är Zarangollo, Pisto, Murcia sallad, ris med grönsaker, kött , pasta och inte minst färska läckerheter från havet. Typiska ingredienser på den klassiska tapas tallriken som man måste avnjuta är bitar av Morcillas och Longanizas. För att avsluta måtiden prova Paparajotes, Arrope och Tocino de Cielo