Hotel Alicante Golf

Golfpaket till Alicante Golf Resort 24/9-30/9 1/10-31/10 1/11-18/11
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee, Alicante inkl Buggy
4 395 4 595 4 150
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee, Alicante inkl Buggy
7 295 7 650 6 950

Tillval halvpension 200 kr per person och dag.

Tips! Byt ut en golfrunda på Alicante till Alenda, Bonalba eller Font del Llop mot ett tillägg på 50 kr
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.


  • Alicante flygplats 23 km
    Bonalba GC 8 km
    Alenda GC 29 km
  • Alicante Resort

Golfresa med allt inom räckhåll!

Nära Alicante flygplats, Seve Ballesteros banan utanför fönstret, och Alicante med dess stora utbud av shopping, kultur och nöjen ligger bara 20 minuter härifrån - kan det bli smidigare?

Hotel Alicante Golf


Hotellet igger i direkt anslutning till Alicantes golfbana. Här bor man i en lummig miljö nära sandstränderna och 23 km från Alicantes flygplats. Här har du närhet till både golf, strand, shopping, restauranger och kvällsliv.

Rum

Hotellet har 156 ljusa och rymliga rum. Alla rum har balkong eller terass varav de flesta vetter ut mot golfbanan. Här kan man välja att bo i lite större rum - Deluxe. Är man udda antal och inte vill ha ett enkelrum kan man då ta ett Deluxerum som man bor tre i. Hotellet har bra faciliteter med 24h reception och roomservice. Man njuter av ett dopp i poolen, det är en mysig lummig miljö kring pool området.

Restaurang

Här finns restaurang, bar, kaféteria. Terassen plats är trevlig, härifrån kan man följa spelet på den intilliggande banan. Det är ett mycket bekvämt hotell för golfare. Man tar golfbilen och golfbagen från hotellets garage och kör över till golfklubben och första tee på Alicante banan. Övriga banor i området är Bonalba GC 8 km, Alenda GC 29 km. Vill man spela mycket golf på Alicante kan man boka och betala på nästa runda på plats, det kostar då 15 Euro inkl golfbilen.
Alicante Golf Club

Alicante GC

Det här är en uppskattad golfbana av både hög och låghandiappare. Den är designad av Severiano Ballestero. Man spelar i ett historisk landskap med flertal romerska ruiner och lämningar på banan. Här finns 5 stora sjöar som är i spel på 12 av hålen. Banan har breda inbjudande fairways och strategiskt utplacerade bunkrar. På anläggningen finns ett bra träningsområde med range, putt och chip område

Alenda GC

Golfbanan är belägen nära Sierra de las Aguilas bergen och havet vilket ger ett behagligt klimat året om. Det är en svagt kuperad bana med omväxlande hål. Banan passar alla typer av golfare och här får du användning av alla klubbor i bagen. Det är en lättgången bana med korta avstånd mellan green och tee. De första nio hålen är relativt korta med breda fairways. De sista nio hålen är mer tekniska och man behöver precision i inspelen.

Bonalba GC

En mästerskapsbana som varit värd för bla European Challenge Tour. Det är en trevlig parkbana med en mängd bunkrar stora greener. Banan bjuder på intressant och omväxlande spel som passar både hög och låghandikappare. De första nio hålen är tekniska med mycket vattenhinder i spel. De sista nio hålen kräver lite mer längd i slagen och här kommer även vinden mer i spel.

Las Colinas Golf Club

Det här är en riktigt bra mästerskapsbana golfbanorna som konsekvent rankats väl bland Continental Europas Top 100 golfbanor. Banan smälter in i det omgivande landskapet och löper genom dalar mellan bergen och ger utsikt över den närliggande kusten. Här finns mycket bra träningsfaciliteter med range, putting green och närspel området. Det moderna klubbhuset har två fantastiska restauranger.
La Finca Golf

La Finca Golf

Det här är en öppnare parkbanan med breda fairways och stora greener. Det är en trevlig bana som belönar en noggrann planering av spelet även om de inbjudande breda fairwaysen lockar till att ta fram drivern! Det är en omväxlande bana med flera uppbyggda vattenhinder som spektakulära vattenfall och imponerande sjöar.
Las Ramblas

Las Ramblas

Golfbanan ligger vackert inbäddad bland pinjeskog och naturliga vattenhinder. Det är en kuperad parkbanan som har härliga vyer mot Medelhavet.
Villamartin

Villamartin

Golfbanan är en av de äldre banorna i området och har under årens lopp varit värd för flertal större tävlingar och Severiano Ballesteros, José Maria Olazabal, Ian Woosnan, Sam Torrance och många andra har spelat golf och prytt denna bana. Det är en kuperad bana som löper genom en tät vegetation. Från vissa hål har man en spektakulär vy över havet. Det är en utmamande bana som har smala fairways som gränsar till branta raviner, ruffen är tät.

Font del Llop

Det här är en mycket populär bana som håller en hög klass. Det är en vacker lite kuperad parkbanan med stora ondulerade greener. De naturliga vattenhinderma är i spel på många hål. Här finns bra träningsmöjligheter med driving range, putting greener och övningsområde. Här kan du äta gott i klubbhuset efter rundan.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta