Golfresa Spanien

Golfresor till Spanien


Spanien golfdestinationen nr 1! Med rik historia och ovärderliga kulturskatter, Europas hippaste städer, trendig shopping, sevärda konstmuseer och ett hett nattliv.
Tillsammans med suveränt klimat och underbara golfbanor gör Spanien till den allra populäraste golfdestinationen!

Här hittar du golfresor till fastlandet från hela kusten vid Costa Brava, Costa Blanca, Costa de Sol och Costa del Luz. Vi har även golfresor till Mallorca, Gran Canaria och Teneriffa.

Upplev mer under din golfresa!

 • BarcelonaUpplev fotboll på Camp Nou

  Barcelona är en pulserande världsstad som erbjuder det mesta och självklart fotbollsklubben Barcelona FC som håller till på den mäktiga Camp Nou stadion.

 • Barcelona

  Se ett smakprov av vad Barcelona har att erbjuda.

 • Costa BravaFigueres

  Salvador Dali museet i Figueres är ett spännande museum och ett av Costa Bravas främsta turistattraktioner. Här visas erbjuder ett brett urval av den excentriska konstnärens verk, som några av hans många surrealistiska målningar.

 • image Costa BravaCava

  Katalonien och Penedés regionen är ledande producent av kvalitetsviner i Spanien. Här finns ett hundratal vingårdar, kanske de mest kända vinproducenterna är Torres, René Barbier och kännetecknande för regionen är det mousserande vinet Cava med Codorniu och Freixenet.

 • Malaga

  Malaga är en härlig pulserande stad som under de senaste åren fått en rejäl ansiktslyftning. Här är ett smakprov vad staden på den spanska solkusten har att erbjuda.

 • Fantastiska stränder

  Costa Cálida kan bjuda på två hav vid samma kust - Mar Menor och Medelhavet -, mäktiga klippor, paradisliknande sandstränder, trevliga och livliga hamnar och småvikar av kristallklart vatten. Här kan du koppla av och njuta av havet nästan året om tack vare 300 soldagar och en medeltemperatur på 19°C.

 • Costa de LuzCadiz

  Det här är en genuin spansk stad med influenser från moriska tiden se i den vackra arkitekturen. Det är en region känd för Flamenco, vackra andalusiska hästar och sherry. Se ett smakprov på vad regionen har att erbjuda.

 • Se de fantastiska Andalusiska hästarna på nära håll! Hierro del Bocado, i Jerez de la Frontera är ett mecka för hästälskare. Det finns olika typer besök och en årlig hästfestival.

Resmål

Castillo Hotel Son Vida
Mallorca

Castillo Hotel Son Vida

Det här är en verklig världsklass anläggning, utsedd till av "Leading Hotels of the World". Man bor mycket lyxigt på en höjd strax utanför Palma. På resorten finns tre egna banor.
Castillo son Vida
Son Antem
Spanien, Mallorca

Son Antem

Söker du en golfresa med ett bekvämt boende med gott om faciliteter, närhet till mysiga Palma och kunna spela flera golfbanor är det här stället!
Son Antem
PulaGolfResort
Mallorca

Pula Golf Resort

Här upplever man den nordöstra delen av Mallorca. Man bor i en mycket vacker och lummig miljö vid Pula banan.
Pula Golf Resort
PGA Catalunya
Costa Brava

PGA Catalunya Resort

Resorten har ett underbart läge, i hjärtat av Costa Brava. Här finns förutom Golf Joy Travels absoluta favoritbana PGA Stadium även den fina Tour banan. Välj mellan att bo på det 5* Camiral eller det nybyggda 4* Lavidia. PGA Catalunya
Empordà
Costa Brava

Empordà Golf & Spa

Den här härliga 36 håls anläggningen är belägen i det bästa området för golf i Spanien, Empordà regionen norr om Barcelona. Här bor man direkt vid två underbara golfbanor designade av den välrenommerade banarkitekten Robert von Hagge.
Empordá
Parador El Saler
Costa Blanca

El Saler

Den här golfresorten har ett härligt läge mellan den milslånga stranden och golfbanan med de fina bergen som bakgrund.
El Saler
La Sella
Costa Blanca

La Sella

Den här golfresorten har ett härligt läge mellan den milslånga stranden och golfbanan med de fina bergen som bakgrund.
La Sella
Costa Blanca

Villaitana

Det här är en modern och komplett golfanlägging med två olika hotell, 4* och 5* som ligger uppe på en höjd med vy över de två fina golfbanorna, Benidorm och Medelhavet som bakgrund. Villaitana
HUSA Alicante
Costa Blanca

Alicante Resort

Här bor bekvämt vid golfbanan, med närhet till flygplats och Alicante stad. Här njuter man av det härliga klimatet på de intilliggande ljusa stränderna.
Alicante Resort
La Manga Golf Resort
Costa Blanca

Mar Menor

Det här är en komplett golf resort där det ingår spel på 6 olika golfbanor. Man kan välja att bo på det 5-stjärniga Intercontinental hotellet eller i fina lägenheter med självhushåll.
Mar Menor
La Manga Golf Resort
Costa Blanca

La Manga Club

Fantastisk golfanläggning som har ett oslagbart läge ute på en egen udde ca en timme från Alicantes flygplats. Området täcker en area som är lika stort som Monaco och här finns verkligen allt för en aktiv semester!
La Manga Club
Parador Malaga
Costa del Sol

Parador Malaga

Golf på Spanska solkusten är alltid ett säkert kort! Hotellet har ett suveränt läge precis vid golfbanan och stranden, Söker du en skön golfsemester där du njuter av både golf, strand och vad Costa del Sol har att erbjuda i uteliv så är det här stället!
Parador
Atalaya
Costa del Sol

Sol Marbella Estepona

Nyrenoverad 36 hålsanläggning belägen vid strandkanten mellan Marbella och Estepona.


Sol Marbella
Melia
Costa del Sol

Mélia Marbella Banus

Plocka det bästa av spanska solkusten! Här bor du i Puerto Banus som har en elegant, lyxig kosmopolitisk atmosfär, välbevarad andalusiska historia! Väljer bland solkustens stora utbud av golfbanor.
Melia Marbella Banus
La Cala Resort

La Cala Golf Hotel Spa

Costa del Sol Vackert belägen Golf Resort i Mijas, egna banor, spa allt i en lugn och avkopplande miljö.La Cala
Guadalmina
Costa del Sol

Guadalmina

Underbart beläget hotell mellan hav och golfbanor. Här bor man med närhet till Marbella.

Guadalmina
La Quinta
Costa del Sol

La Quinta


Westin La Quinta Golf Resort & Spa Idylliskt placerad 27 håls anläggning med riktigt högkvalitet både på golf och boende, 10 minuter från Marbella. La Quinta
Valle Romano
Costa del Sol

Valle Romano

Njut av en skönare vardag med ett longstay till Costa del Sol Valle Romanos nybyggda, lyxiga lägenheter intill den fina mästerskpapsbanan. Resorten är belägen bara ett par minuter från den mysiga kuststaden Estepona.
Valle Romano
El Rompido
Costa de la Luz

El Rompido

Nära den portugisiska gränsen i Costa de Luz finns denna fina 36 håls anläggning. Välj mellan ett lyxigt hotellboende eller välutrustade lägenheter.
El Rompido
Melia Atlantico
Costa de la Luz

Melia Atlantico

Njut underbara stränder, pittoreska städer, historia vid den spanska ljus kusten.
Melia Atlantico
Sheraton Salobre
Gran Canaria

Sheraton Salobre

Här på Gran Canaria kan man njuta av ett härligt klimat året om. Högt beläget ligger det här suveräna golfhotellet. Här finns allt för en lyckad golfresa! Boendet håller en hög standard du har två egna 18 hålsbanor att välja mellan.
Sheraton Salobre
IFA Faro
Gran Canaria

IFA Faro

Det här eleganta hotellet har ett underbart läge i mellan av strandpromenaden och den härliga stranden i Maspalomas.
IFA Faro
TeneriffaVincci
Teneriffa

Vincci Golf

Hotellet är vackert beläget vid havet och bara 1 km från Golf del Sur banan.
Vincci Golf

Golf i Spanien

Spanien har ett mycket stort utbud av golfbanor, med flera av världens allra bästa banor.
golfbanor Costa Brava
golfbanorMallorca
golfbanor Costa Blanca
golfbanor Costa del Sol
golfbanor Gran Canaria
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta