Macdonald Marine Hotel

Bästa läget att utforska Scotlands Golf Coast golfpärlor!
Här längs med den vackra kusten trängs alla de klassiska banorna North Berwick, Dunbar, Gullane och Murifleld!

>>Läs mer om golfresor till Skottland på vår nya hemsida!

Macdonald Marine Hotel & Spa


East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Macdonald Marine Hotel & Spa är beläget vid North Berwick på Skottlands ostkust. Det här är ett vackert hotell i viktoriansk stil med anor från artonhundratalet som under de senaste åren totalrenoverats.

Rum

Macdonald Marine Hotel & Spa bjuder på ett elegant boende med lyxigt inredda rum. Det är högt i tak med stora fönster, vilket skapar en luftig atmosfär. Varje rum har stora sköna sängar med utrustning för att göra kaffe och te. Det finns telefon, Wi-Fi, strykjärn och strykbräde, LCD-TV med plattskärm och gratis flaskvatten.

Restaurang

Här äter du gott på Craigleith Restaurangen som har belönats med 2 rosetter av den brittiska bilistföreningen Automobile Association. På menyn står traditionella skotska rätter samt en internationell meny. Här finns även Links Bar och Sea View Lounge, där det serveras lättare måltider.

Spa

Hotellet har en komplett Spa-avdelning med en stab av utbildade experter till ditt förfogande. Det finns inomhus pool, ångbastu och bastu. Man har ett brett utbud av olika skönhetsbehandlingar och massage. Det finns även skräddarsydda spa-paket för par och grupper.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 53 km

GOLF
North Berwick Gollf Club 500 m
North Berwick Glen 2 km
Gullane Golf Club 7 km
Luffness New Golf Course 8 km
Craigielaw Golf Club 10 km
Kilspindie Golf Club 13 km
Whitekirk 8 km
Longniddry Golf Club 14 km