Prestwick, Golf View Guest House

Golfpaket till Prestwick, Golf View Guest House 1/4-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee "Open Qualifying Package" 1 x Barrasie, 1 x Prestwick St Nicholas, 1 x Irvin (vardagsgreenfee)
4 050
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee "Open Qualifying Package" 1 x Barrasie, 1 x Prestwick St Nicholas, 1 x Irvin (vardagsgreenfee)
4 595
Om ovan paket som inkluderar spel på helg tillkommer 200 SEK/person per vistelse

 • Edinburgh Airport 115 km
  Glasgow Airport 61 km
  Prestwick St Nicholas 1 km
  Dundonald Golf Club 12 km
  Kilmarnock Barassie 11 km
  Auchentoshan Distillery 74 km
  Glengoyne Distillery 64 km
  Arran Distillery 73 km
 • Golfview

Genuina golfupplevelser mellan hav och land
Ayrshire har mil efter mil där golfbanorna som smälter in som länken mellan hav och land. Genuina linksbanor som formats under århundraden av väder och vind

Golf View


Golf View är beläget med utsikt över den 14: e & 18: e greener av den världsberömda Prestwick Golf Course, platsen för den första Open Golf Championship 1860. Det här här är ett 4-stjärnigt viktorianskt pensionat där charm och elegans kombineras med komfort och lyx. Värdparet Neil and Alison Ferguson är måna om att du ska få en bra vistelse på deras B&B.

Rum

Det är ett litet Guest House med bara 6 rum. De är trevliga och individuellt inredda. Har du spelat i regn och behöver torka golfkläderna finns det ett torkrum på hotellet. Här kan man få en riktigt bra start på dagen! Golf View bjuder på riktigt speciella frukostar med endast färska råvaror, rikliga portioner och hälsosamma alternativ. Golf View har en charmig och välkomnande atmosfär. Det finns trevliga sällskapsutrymmen där man kan samlas och summera dagens golfrunda.

Mer att göra

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om skottsk whisky. Här i Prestwick har man bra läge att besöka de lokala destillerierna som Auchentoshan Distillery, Glengoyne Distillery samt vid ön Arran Arran Distillery.

Turnberry Ailsa

Turnberry Ailsa är mbetraktad som en av världens bästa golfbanor och rankas på topp 20 listan i världen! Det är en historisk golfbana som måste upplevas på plats.
Turnberry Kintyre

Turnberry Kintyre

Kintyre är linksgolf när den är som bäst; ondulerade greener, fantastiska fairways och magnifika hål längs med havskusten. Flertalet av hålen kantas även av de ogenomträngliga törnebuskarna så det gäller att hålla sig på fairway!
Belleisle

Belleisle

Belleisle, ritad av James Braid 1927, är en utmanande parkbana med genuin karaktär belägen i Belleisle Park. Förmodligen är det en av de bästa kommunala banorna i Skottland, bara St Andrews och Carnoustie anses bättre. Det är bara två par-4-hål som är under 380 meter. Många tourspelare spelar gärna den här banan före British Open.

Dundonald Golf Club

Dundonald ligger, liksom många andra banor i detta område, längs med Ayrshire järnvägen. Banan var klar så sent som 2004 och ägs av Loch Lomond. Det är den välkände Kyle Phillips som har designat denna nya linksbana. På klubben blir man alltid väl omhändertagen.

Kilmarnock (Barassie)

Gäster välkomna vardagar och helg. En linksbana som andas golftradition då den grundades redan 1887. Banan används som kvalbana till British Open. Anläggningen, med dess 27-hål, har allt man kan begära av en klassisk skotsk linksbana med stora ondulerade greener, djupa bunkrar och doglegs.
Western gailes

Western Gailes

Klubben bildades 1897 den ligger lite norr om Prestwick. Banan räknas som en av Skottlands bästa linksbanor. Vinden kommer normalt sett alltid från sydväst eller nordväst, vilket man alltid måste ta med i beräkning. Här får man verkligen testa sina färdigheter i att spela riktig linksgolf.
Lochgreen

Lochgreen

Utmanande variationsrik linksbana. Vissa par 4-hål mäter över 380 m med bunkrar och ruff som ger extra svårigheter. Det är en kommunal golfbana där några hål löper parallellt med Royal Troon Portland Course. Lochgreen har varit kvalbana till British Open. Banan delar klubbhus med Darley och Fullarton.

Royal Troon

Legendariska Old Course, har skapats och formats av naturen under sekler. Banan ligger bland böljande stranddynor och vinden påverkar därför spelet en hel del. Här lever de hundraåriga golftraditionerna kvar, vilket innebär att kvinnor ej är tillåtna i klubbhuset.


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Avstånd
Edinburgh Airport 115 km
Glasgow Airport 61 km
Prestwick St Nicholas 1 km
Dundonald Golf Club 12 km
Kilmarnock Barassie 11 km

Kilmarnock Barassie 11 km
Auchentoshan Distillery 74 km
Glengoyne Distillery 64 km
Arran Distillery 73 km


Upplev mer på din golfresa

Upptäck den dramatiska vackra Ayrshire området i, sydvästra Skottland som karaktäriseras av havet, historia, ett stort litterärt arv med poeter och författare som Robert Burns. Det är en vacker natur med mil efter mil av kust och försiktigt böljande kullar.
Culzean slottet i Prestwick

Culzean slottet i Prestwick

Culzean Castle är en av Skottlands mest populära sevärdheter. Det är mycket vackert placerat på en klippa vid Maybole omgiven av en enorm park med djupa skogar, anlagda trädgårdar och oländig kustlinje. Det magnifika slottet byggdes i etapper mellan 1777 och 1792. 1945 övergick slottet i National Trust for Scotland ägo och är öppet för allmänheten. Man kan lätt tillbringa en hel dag att utforska parken och slottet.

Glasgow

Glasgow är en vibrerande och energisk, stad året runt med en konstscen som regelbundet producerar banbrytande produktioner och lockar högprofilerade utställningar. Det är Skottlands största stad och är det femte mest populära turistmålet i Storbritannien. Glasgow är känd för sin kultur, stil och vänlighet av dess folk. Staden erbjuder en blandning av internationellt hyllade museer och gallerier, fantastisk arkitektur, pulserande nattliv, fantastisk shopping och ett varierat utbud av restauranger och barer.
Robert Burns

Robert Burns museum

Robert Burn är betraktad som nationalhjälte med egen dag i den skotska kalendern då det bland annat brukar hållas särskilda Burnsmiddagar. Burns inspiration var främst hans många kärleksförbindelser. Upphovsman till en rad odödliga verk, däribland Auld Lang Syne Address to a Haggis, My love is like a red red rose och To a mouse, den sistnämnde vilken insprirerade John Steinbeck till boken Möss och människor. Det sägs om Bob Dylan att Dylan också har Robert Burns som favoritpoet. Museet som är beläget strax utanför Ayr omfattar den berömda Burns Cottage där poeten föddes, de historiska landmärken, där han som hans största verk, den eleganta monument och trädgårdar skapade i hans ära och de viktigaste samling av hans liv och verk.

Livets njutningar

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om Skottsk Whisky när den är som bäst! Här är några riktigt trevliga lokala destillerier som ligger runt 70 km ifrån Prestwick. De är öppna dagligen med olika rundturer och provningar.

Auchentoshan Distillery

Auchentoshan Distillery är beläget strax norr om Glasgow, 64 km från Prestwick. Destilleriet grundades 1823 och ägs sedan 1984 av Morrison Bowmore Distillers limited, som förutom Auchentoshan även äger destillerierna Bowmore och Glen Garioch. Auchentoshan är en av få skotska single malt whisky som destilleras tre gånger i stället för två. Det är en ljus och lätt whisky av Låglandstyp. Det är öppet alla dagar i veckan och här finns många olika turer och provningar att välja mellan.

Arran Whisky

Passa på att besöka det lilla whiskydestilleriet vid Lochranza, på den norra delen av den vackra ön Arran. Det ligger 74 km från Prestwick och man tar en färja ut till Arran. Det är ett av få återstående oberoende destillerier i Skottland, och det enda Malt Whisky destilleriet på Arran. Det är öppet året runt för guidade turer och provningar. Här används bara de traditionella metoder för destillering, naturliga råvaror, deras Single Malts är icke-chillfiltered, vilket betyder att de är naturligt i pigment och precis som whisky ska vara!

Glengoyne Distillery

Glengoyne är vackert beläget vid foten av Dumgoyne Hill norr om Glasgow, 73 km från Prestwick. Destilleriet är öppet alla dagar i veckan med riktigt bra rundtuurer och olika typer av provningar. Det finns något för alla och, för att citera Richard Grindall i The Spirit Of Whisky ”det finns ingen bättre plats på jorden att sitta och ta ett glas maltwhisky”!