St Andrews Fairmont Resort

Fairmont St Andrews 1/6-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee (Kittocks + Torrance)
1 voucher om £30 att utnyttja på hotellets restaurang
6 495 5 095

4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Kittocks och Torrance
1 voucher om £50 att utnyttja på hotellets restaurang
8 050 6 395

  • St Andrews 6 km
    Edinburgh flygplats 74 km
    Glasgow flygplats 146 km
  • Fairmont St Andrews

Unik golfanläggning utanför St Andrews

Fairmont St Andrews är en ikon med ett fantastiskt läge på klipporna strax utanför St Andrews, omgiven av de suveräna banorna Torrance och Kittocks Course.

Fairmont St Andrews


Det här är en klassisk golfanläggning som omfattar ett 520 hektar område. Det är en 5* golfanläggning som har allt man önskar för en underbar golfupplevelse.

Rum

Fairmont har 209 påkostade, stilfullt inredda rum. Varje rum erbjuder det senaste inom bekvämligheter som satellit-TV, dubbla telefonlinjer, Wifi mot avgift. Rummen har lyxigt badkar, separat dusch, hårtork, strykjärn och strykbräda, minibar, badrockar, samt te och kaffe service. Hotellet erbjuder 24-timmars rumsservice, gratis parkering, varuautomater, värdeskåp, marktransporter, concierge och en resedisk.

Restauranger

Fairmont St Andrews har 6 olika restauranger som erbjuder det bästa inom skotsk mat och det finns stora möjligheter för gastronomiska läckerheter. Upplev hemlagad Dundee tårta för traditionellt eftermiddagste och rätter som lokalt fångad hummer från East Neuk of Fife för en gourmetmiddag.

Spa & Wellness

Koppla av i en skön miljö i Atrium eller Kittocks. Här serveras lite lättare rätter och dryck. Fairmont St Andrews erbjuder också en underbar Spa avdelning med ett stort utbud av behandlingar.

St Andrews Links Castle Course

Det här är det senaste tillskottet av de klassiska St Andrews Links banorna. Den är belägen i strax utanför St Andrews precis längs med kustlinjen. Den grundades 2008 och invides av Prins Andrew. Det är en banan med fantastiska vyer över Nordsjön och Grampian bergen i bakgrunden.
St Andrews Links Eden Course

St Andrews Links Eden

Eden Course var den fjärde banan i St Andrews och öppnades för spel år 1914. Banan har bevarat landskapets naturliga drag med dyner som inramar fairways. Banan renoverades 1989. Det är en lite lättare bana som är lite mer förlåtande är de tre övriga som ligger på havssidan.

St Andrews Links Old Course

The Old Course är kanske världens mest myomspunna bana. Här spelades golf för 600 år sedan och ännu sätter den golfaren på prov. The Old Course är inte designad utan har formats av naturen och tiden. Några av dess speciella drag är de 112 bunkrarna och de enorma dubbelgreenerna som kan ge upp till nästan 100 meters puttar! Här finns kanske världens mest kända hål; the Road Hole.
Kan väljas i Shandon paketen, mycket begränsade möjligheter att få starttider
St Andrews Jubiliee

St Andrews Links Jubilee

Jubiliee skapades på den smala landremsan mellan New Course och havet. Den var från början ämnad åt damer och nybörjare. Banan byggdes om 1988 till den mästerskapsbana som den är idag. Teerna höjdes vilket har gett fantastiska vyer över banan och gör även att vinden kommer i spel.
New

St Andrews Links New

Om New Course har det ofta sagts att om den vore placerade någon annanstans än brevid the Old skulle den få en betydligt större uppskattning. New course är nog St Andrews bäst bevarade hemlighet. Den öppnades för spel 1895. Banan har de klassiska St Andrews dragen, där första tee ligger vid 18de hålets green, delade fairways och dubbel green.
Kittocks Course

Kittocks Course

Banan är unikt placerad längs med kusten. Det är en utmananade klassisk linksbana som håller en mycket högklass. Bruce Devlins har designat den här banan, som har innovativa och spännande drag. Det är en storslagen mästerskapsbana med breda och välklippta fairways. Här finns anlagda vattenhinderna och de djupa bunkrarna. Det är en härlig golfupplevelse att se vågorna slå in på den klippiga kusten nedanför med St Andrews i bakgrunden.
Torrance Course

Torrance Course

Det här är en klassisk linksbana med bunkrar designad av Ryder Cup kaptenen Sam Torrance. Banan smälter in i det vackra kustlandskapet och är en oförglömlig golfupplevelse.

The Kingsbarns Golf Links

Banan ligger fantastiskt placerad utmed den klippiga kustlinjen till Nordsjön. Den har, trots att den blivit skapad av människan och sin ringa ålder (skapad 1985) och inte utvecklats av naturen under århundraden, blivit accepterad som en äkta klassisk links bana. Här finns upphöjda tees där vinden är en ständig utmaning. Dunhill och The Open bana!


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
St Andrews 6 km
Edinburgh flygplats 74 km
Glasgow flygplats 146 km