Ducks Inn

The Ducks Kilspindie 1/5-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Kilspindie, North Berwick The Glen, Gullane 2)
4 650 4 395
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Kilspindie, North Berwick The Glen, Gullane 2)
5 350 4 995
Tillägg för spel på helg från 150 kr per runda. Givetvis kan du välja bland andra banor, vi återkommer gärna med förslag.

 • Edinburgh flygplats 42 km
  GOLF
  Craigielaw Golf Club 800 m
  Luffness New Golf Course 1 km
  Kilspindie Golf Club 4 km
  Longniddry Golf Club 4,5 km
  Whitekirk 10 km
  Gullane Golf Club 4,5 km
  North Berwick Gollf Club 10 km
  North Berwick Glen 11 km
 • Ducks

Härliga linksbanor utanför Edinburgh
Utgå från The Ducks ett charmigt hotell mitt i East Lothian och välj bland riktigt fina, klassiska linksbanor!

Ducks Inn

Ducks Inn har anor sedan 1500 talet. Det är ett mysigt familjeägt skottskt hotell. Här bor man riktigt bra beläget till områdets banor vid de vackra stränderna och endast 20 minuter från Edinburgh. Här möts man av en varm och gästvänlig atmosfär.

Rum

Hotellet har 23 rum, alla med bad och dusch. Rummen är utrustade med plattskärms-TV, larm, te-och kaffefaciliteter samt gratis Wi-Fi.

Restaurang

Den utmärkta restaurangen serverar prisbelönt mat i en avkopplande atmosfär och det finns en fin terrass för att äta ute i det fria. Den välkomnande baren serverar snacks, real ale och whisky. Har man tur så kan man som här få vara med om en puttävling i baren :) Här bor man med ett perfekt läge till områdets golfbanor, granne med Gullane banorna de övriga som Craigielaw, Luffness Kilspindie inom 5 km radie. Till centrala Edinburgh kan man ta sig med tåg, det tar ca 20 minuter. Här finns mycket att se!

North Berwick Glen

Det här är en av de mest populära av East Lothian golfbanor. Oavsett om du har spelat golf i Skottland innan, eller om detta är ditt första besök, Glen får man inte missa! Banan håller en hög kvalitet och bjuder på fantastisk utsikt över Firth of Forth. står för en trevlig utmaning för alla nivåer av spelare.

Gullane Golf Club

På klubben finns tre olika banor. Alla håller en mycket hög klass. No1 är den mest kända banan, en underbar linksbana, kvalbana för The Open. Banan sträcker sig över Gullane Hill med en slående utsikt över East Lothian, Edinburgh och Fife är spektakulära. Greener, fairways och bunkrar är alla fantastiska.
Kilspindie

Kilspindie Golf Course

Det här är en av de finaste banorna i området beläget i naturreservatet Aberlady Bay. Det är en traditionella skotska linksbana där man kan bevittna sjöfåglar dyka efter mat sälar sola på sanden. På avstånd ser man Edinburgh, slottet, och den långa utdöda vulkaniska kon av Arthur's Seat.
Craigielaw

Craigielaw

En traditionell linksbana som liknar Gullane, Muirfield och North Berwick. Med utmanande greener och bunkrar och en fantastisk utsikt över Firth of Forth, Gullane Hill, Edinburgh och Fife. Här finns bra träningsfaciliteter och klubbhus.
North Berwick West Links

North Berwick West Links

Det här är en klubb som genomsyras av tradition med anor från 1832. Banan slingrade sig längs Firth of Forth med fantastisk utsikt över vita sandstränder, öar och över till kullarna i East Neuk of Fife. Används som kval bana för the Open Championship.
Longniddry Golf Club

Longniddry

Banan är en kombination av skog och "links". Banan är inte lång enligt modern standard, men den är designad att belöna den strategiska spelaren. Fairways är relativt breda och stora greener. Fairways kantas av uppvuxen tallskog, törnebuskar och svårspelad ruff, här ska man akta sig för att hamna!
Braid hills

Braid Hills

Braid Hills är en historisk pärla med en oöverträffad panoramautsikt över slottet, Arthurs Seat, North Berwick Law och över Forth till Fife. Det här är en mycket prisvärd golfbana som erbjuder något för alla golfare. Banan är en rolig utmaning med en mängd hål som har den klassiska links karaktären med helt naturliga hinder och ruff. Braid Hills är en historisk bana som var ett experiment av James Braid och Tommy Armour. Braid Hills är en Par 71 som ger golfare på alla nivåer en minnesvärd runda.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
Information

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 42 km
GOLF
Craigielaw Golf Club 800 m
Luffness New Golf Course 1 km
Kilspindie Golf Club 4 km
Longniddry Golf Club 4,5 km
Whitekirk 10 km
Gullane Golf Club 4,5 km
North Berwick Gollf Club 10 m
North Berwick Glen 11 km

Edinburgh

Upplev med i den historiska staden Edinburgh. Här finns mycket att göra, kolla in filmen och låt dig inspireras!

Krydda din golfresa med Whisky!

Glenkinchie malt Distillery Edinburgh Passa på att besöka ett riktigt skottskt destilleri som framställer Malt i alla former. Här finns en utställning av hur man framställer maltwhisky och i baren kan du pröva på resultatet av ex Glenkinchie Single Malt. Det finns olika alternativ att besöka endast utställningen till utökad provsmakning där du får jämföra Glenkinchie med andra single malt från hela Skottland.