Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club 1/9-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 middagar
4 greenfee (Dalmahoy)
4 495 4 395

4 nätter i dubbelrum
Frukost
4 middagar
4 greenfee (Dalmahoy)
5 595 5 395
Givetvis kan du välja bland andra banor, vi återkommer gärna med förslag.

  • Edinburgh flygplats 9 km
    Edinburgh city 15 km
  • Dalmahoy

300 år av historia, strax utanför Edinburghs centrum.

Upplev historiens vingslag på den anrika Dalmahoy Hotel & Country Club. Här bor du med en spektakulär utsikt över slottet i Edinburgh Castle och Forth Bridges och spel på Solheim Cup banan.

Dalmahoy Hotel & Country Club


East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Det fyrstjäriga Dalmahoy Hotel & Country Club är beläget strax utanför Edinburgh, 10 minuter från flygplasten i en vacker avkopplande miljö där man känner historiens vingslag.

Rum


Dalmahoy Hotel & Country Club är en blandningen av modern komfort och traditionell elegans. Här finns 215 rum och sviter inredda i en traditionell skotsk varm stil av högsta standard. Rummen har en fantastisk utsikt över golfbanan och den omgivande parken. Vissa rum är sammankopplade för grupper. Alla rum har gratis Wi-Fi, lyxiga badprodukter och bekvämligheten med rumsservice 24 timmar om dygnet.

Restauranger

Här har du en mängd olika matupplevelser för alla smaker att välja på. Här erbjuds från Afternoon Tea i den avslappnade atmosfären i Douglas Lounge, varva ner framför brasan i cocktailbaren med en ost och whisky. Brasseriet har enklare rätter, ta en drink i James Braid Bar efter din runda och titta på den senaste fotbollsmatchen på storbilds skärm. Under sommarkvällarna tänds utegrillarna. Menyerna är säsongsanpassade och skotsk inspirerade och råvarorna är lokalt producerade.
Dalmahoy

Dalmahoy

Golfen på Dalmahoy har anor från 1920-talet. Den östra designades av James Braid och var värd för Solheim Cup 1992 där Catrin Nilsmark sänkte den vinnande Putten. Det här är en härlig mästerskapsbana som ligger på i ett böljande parklandskap med en fin utsikt över närliggande Pentland Hills. Banan håller ett oklanderligt skick från tee till green. West Course är kortare med mindre greener och smala fairways. Båda banorna har en fantastisk vy över landskapet, där man kan se så långt som Forth Broar och över till Edinburgh Castle.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta>
Information

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 9 km
Edinburgh city 15 km

Edinburgh

Upplev med i den historiska staden Edinburgh. Här finns mycket att göra, kolla in filmen och låt dig inspireras!

Krydda din golfresa med Whisky!

Glenkinchie malt Distillery Edinburgh Passa på att besöka ett riktigt skottskt destilleri som framställer Malt i alla former. Här finns en utställning av hur man framställer maltwhisky och i baren kan du pröva på resultatet av ex Glenkinchie Single Malt. Det finns olika alternativ att besöka endast utställningen till utökad provsmakning där du får jämföra Glenkinchie med andra single malt från hela Skottland.