Carnoustie Resort

Golfpaket till Carnoustie

1/7-30/91/10-15/10 16/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee (Championship, Burnside, Buddon)
5 895 5 495 4 250

4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee (Championship, Burnside, Buddon)
6 650 6 150 4 895
Tillval halvpension 275 kr per dag

  • Edinburgh flygplats 112 km
    Glasgow flygplats 162 km
    St Andrews 39 km
  • Carnoustie

Carnoustie Resort, med en av världens mest utmanande banor!

Det här är en mytomspunnen plats för golf, som under århundraden varit spelplats för många dramatiska rundor och presitgefyllda mästerskap.


Det här en elegant golfresort med en av världens mest utmanande banor på anläggningen. Hotellet ligger mellan 1:a hålets tee och 18:e hålets green på Championship banan som varit värd British Open.

Rum

Hotellet har 75 elegant inredda rum många med utsikt över banan.

Restauranger

Här äter man gott i den prisbelönta Dalhousie restaurangen, som har en AA Rosette. Menyn erbjuder ett brett utbud av lokalt nylagade rätter. Det finns en fullständig barmeny i Calders Bar.

Spa & Wellness

Carnoustie har ett brett utbud av faciliteter med ett komplett Spa och Wellness område.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 112 m
Glasgow flygplats 162 km
St Andrews 39 km

Carnoustie Championship

Golf har spelats på Carnoustie i över 400 år. Old Tom Morris och James Braid har varit betydelsefulla arkitekter av banans layout. Banan har en fantastiskt finish och är känd som en av de tuffaste banorna i världen. Den kräver långa drives och har en ruff som är tjock och nästan ogenomtränglig.
Carnoustie Burnside Course

Carnoustie Burnside Course

Burnside Course är en relativt kort bana med par 68, men den erbjuder mycket fina golfutmaningar och är en verklig spelupplevelse.
Carnoustie Buddon Links

Carnoustie Buddon Links

Buddon Links är en relativt ny bana, öppnades för spel 1979. Så som man förväntar sig med tanke på dess placering är det bra exempel på links golf. Även om den är lite kortare bana kräver den precision och kontroll på slagen. Det är ett bra komplement till Championship banan.
Fakta

Montrose

Det här är världens 5: e äldsta golfbanan och firade nyligen 450 år! Tanken är nästan svindlande. Det är en av de allra finaste linksbanor på Skottlands östkust och används som slutkval banan till The Open Championship (när det hölls på Carnoustie) både 1999 och 2007. Mycket av spelutmaningen är vädret, havsbrisen kan göra banan riktigt tuff.
Montrose Medal

Monifieth Medal

Banan används som slutkval banan till The Open. Den har en klassisk Inland Links karaktär. Så som de flesta av links banorna så påverkas spelet av väderförhållandena.
Panmure

Panmure

Etablerad redan 1845, är Panmure Golf Club en av de äldsta golfklubbarna i världen och med ett av de finaste klubbhusen som bara måste upplevas på plats. Även denna banan används som sista kvalbana när Open hålls i Carnoustie. Panmure av även golflegendaren Ben Hogans favorittillhåll när han tränade för de stora tävlingarna.