Golfresa Skottland

Home of Golf

Det var här allting började! Ingenstans framträder golfens sanna karaktär bättre än i sitt hemland och där man upplever golfens ursprung och hundraåriga golftraditioner. En golfresa till golfens hemland är väl något som står högst upp på alla golfares önskelista. Vi har ett brett utbud av golfresor till olika områden i Skottland, Prestwick, St Andrews, Edinburgh och Carnoustie. Hittar du inte vad du söker här så har vi mycket mer än det som visas här på vår hemsida så kontakta oss gärna så ta vi fram förslag!

Tips!

 • Upptäck Skottland

  Ett smakprov på allt som finns att uppleva.

 • Arran Whiskey

  En härlig utflykt till ön Arran utanför Prestwick. Här finns ett litet whiskey destilleri som producerar goda Single Malts.

 • Något utöver det vanliga!

  Se Skottland från luften, ta dig snabbt från en punkt till en annan. Vill du göra något riktigt speciellt och anlända med stil, kan vi ordna med helikopter!

 • Edinburgh

  Se ett smakprov på vad Edinburgh har att erbjuda!

 • Kingsbarns

  Krydda din golfresa med ett besök på ett whiskey destilleri.

Resmål till Skottland

Golf i Skottland

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i Skottland är något verkligen speciellt, det var här allt började. Det finns ett riktigt stort utbud av banor inom varje region i Skottland. I vår golfguide kan du hitta många av de allra bästa banorna.
GOLFBANOR Prestwick
GOLFBANOR Carnoustie
GOLFBANOR Edinburgh
GOLFBANOR St Andrews
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta