Sesimbra Hotel & Spa

Golfpaket till Sesimbra 1/10-31/10 1/11-28/2 1/3-30/4 1/5-31/5 1/6-30/6
4 nätter i dubbelrum med havsutsikt
Frukostbuffé
1x 18 hål Aroeira
2 x 18 hål Quinta da Peru
4 150 3 950 4 095 4 350 4 595
7 nätter i dubbelrum med havsutsikt
Frukostbuffé
2 x 18 hål Aroeira
3 x 18 hål Quinta da Peru
6 195 5 895 6 195 6 495 7 495
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
 • Lissabon flygplats 35 km
  GOLFBANOR
  Quinta do Peru 19 km
  Aroiera 30 km
  Riba golf 66 km
  Santo Estevao 77 km
 • Sesimbra

Golfa i charmiga Sesimbra

Costa Azul strax utanför Lissabon erbjuder trevliga fiskerestauranger, fina stränder och bra golfbanor- receptet på en lyckad golfresa!

Sesimbra Hotel & Spa

Hotellet är mycket vackert placerat i direkt anslutning stranden i den charmiga fiske byn Sesimbra. Här bor man med en fantastisk vy över Atlanten. Perfekt strandläge vid ”California Beach” i Sesimbra!

Rum

Hotellet har 92 rymliga, bekväma och modernt inredda rum. Alla rum har balkong och en fantastisk utsikt över havet. Samtliga rum är utrustade med: - Mini-bar - Internet - Skrivbord - Telefon - Safe- TV - Luftkonditionering - WC med hårtork, morgonrock och tofflor.

Restaurang

Du äter gott i hotellets restaurang som erbjuder det bästa av portugisiska köket, med alla smaker av havet.

Spa

Det finns ett härligt poolområde där man har en fantastisk utsikt. Portugal SesimbraHär finns ett härligt spa område med inomhus pool, turkiskt bad, bastu, tropiska duschar och ett välutrustat gym.
Aroiera

Aroiera I

Aroeira I ärär belägen i ett lummigt grönt område långt ifrån störande element. Det är en uppvuxen parkbanan grundad redan 1973. Banan är designad av Frank Pennink. Under åren har kbanan stått värd för flera större mästerskap såsom Portuguese Open och även damernas Open.
Aroiera

Aroiera II

Aroeira II öppnade för spel år 2000. Den är utformad för att kunna hålla stora mästerskap speciellt portugisiska Open i åtanke. Under ett antal år har det varit värd för kvalificerade School of Ladies European Tour och flera portugisiska Ladies öppna.
Riba Golf I

Riba Golf I

Banan ligger vackert i en uppvuxen ekskog. Riba I är designad av Peter Townsend, tidigare European Tour spelare med European Golf Design. Det är en relativt lång och lite böljande banan som är enkel att gå. Här kan man välja mellan 5 olika utslagsplatser, greenerna är stora och ondulerande. Fairways är utmanande med välplacerade bunkrar och några vattenhinder, som hålet 14. Här är nödvändigt att känna till avståndet och ha precision för inspelet.
Riba Golf II

Riba Golf II

Banan är designad av Ryder Cup spelare, Michael King. Riba Golf II är även den inbäddad i ett vackert landskap av ekskog. Fairways är lite bredare, greenerna är ganska stora och måttligt vågiga. Vattenhinder spelar in på hål 6 och 13, här gäller det att spela taktiskt. Andra utmaningar är de lite knepiga korthålen.
Quinta do Peru

Quinta do Peru

Banan är vackert beläget i Costa Azul i i Azeitão regionen mellan slotten i Sesimbra och Setúbal. Med Arrabida bergen i bakgrunden erbjuder banan härliga golfupplevelser. Här finns bunkrar, stora ondulerade greener.
Santo Estevao

Santo Estevao

Banan ligger i en orörd natur i Ribatejo regionen i Portugal, 30 minuter österut från Lissabons internationella flygplats. Det är en relativt enkel bana i de bördiga böljande landskapet i norra Alentejo. Banan täcker ett 72 hektar stort område så här finns gott om plats för banan. Här slår du ut på breda och inbjudande fairways. Här finns omsorgsfullt utformade greener och bunkrar, den mjukt böljande banan är enkel att gå.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Lissabon flygplats 35 km
GOLFBANOR
Quinta do Peru 19 km
Aroiera 30 km
Riba golf 66 km
Santo Estevao 77 km

Krydda din golfresa!

Setúbal-halvön, i Portugal, har en stark vintradition. Regionen producerar viner av utmärkt kvalitet. Här finns flera vingårdar som välkomnar gäster för vinprovningar. Vi kan varmt rekommendera José Maria da Fonseca som tillverkat viner sedan 1834 som klassiska Setúbal Moscatel.

Sesimbra

Sesimbra,ligger i en mycket vacker region strax utanför Lissabon vid foten av Serra da Arrábida och det unika naturreservatet Parque da Arrabida som är ett paradis för naturälskare. Det är ett känt naturområde som erbjuder vackra vandringsleder, mycket vattensporter och dykning.

Lissabon

Man får inte missa en utflykt till Lissabon. Det är en stad med nästan konstant närvaro av solsken. Floden Tejo länkar ihop staden, Belém med den moderna delen av Parque das Nações. Den gamla city kärnan är fylld med vacker unik arkitektur som spelglar Lissabons långa historia. Det finns så många saker att se och göra i Lissabon.