Royal Obidos, Hotel Evoultée

Silvercoast golf package till Evolutee Royal Obidos 1/3-30/6
1/9-31/10
1/7-31/8
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee
8 350 10 295
Samma paket i enkelrum 12 195 15 950

  • Lissabon flygplats 90 km
    Peniche 17 km
    Obidos 19 km
    Royal Obidos 0 km
  • Royal Obidos

Royal Obidos, Golf Resort of the Year!

Resorten fick mycket välförtjänt den fina utmärkelsen Golf resort of the Year av bransch organisationen IAGTO, måste upplevas på plats!

Evolutee, Royal Obidos

Det här är ett helt nytt, lyxigt boutiquehotell. Det ligger mycket vackert beläget med strålande vyer över Atlanten och golfbanan.

Rum

Det är ett litet exklusivt designhotell med endast 39 rum. De rymliga rummen är vackert inredda det finns luftkonditionering, LED-TV, minibar och värdeskåp.

Restaurang

Här äter du gott i en en vacker miljö med fantastiska vyer över golfbanan och Atlanten. KOBE Steak & Sushi Restaurant erbjuder en bred meny med kött och sushi rätter. Vid The Legend Restaurant & Bar vid klubbhuset kan du njuta av ett brett utbud av menyer, från en enkel och fräsch sallad till utsökt gourmet. Njut och koppla av vid Evolutee spa området. Här finns en uppvärmd inomhuspool, finsk bastu, ångbad med aromaterapi, relaxrum och en omfattande meny av individanpassade och exklusiva behandlingar med utvalda Eminence ekologiska hudvårdsprodukter. Här finns det mesta för en aktiv semester med välutrustat gym, simbassäng, erbjuder hotellet ett sportcenter som består av två tennis och två paddle banor, multisport banor, sport området samt en bowlingbana. Vid Óbidos lagunen finns ett bra utbud av vattensporter som vindsurfing, kitesurfing, catamaraning, paddling, wakeboard och vattenskidor. Vill man hålla sig på land, varför inte utforska de vackra omgivningarna på cykel.

Praia d'El Rey

Det är en är varierande bana med en blanding av härlig linksgolf utmed Altantkusten och några hål som slingrar sig igenom den typiska pinjeskogen. Här finns djupa bunkrar och stora ondulerade greener. Sanddynorna gör en skarp kontrast mot den frodiga fairwayn.
Bom Sucesso

Bom Sucesso

En riktig mästerskapbana som är riktigt utmanade att spela. Stora snabba och ondulerade greener. Trots att den bara är några år gammal har den blivit etablerad och mycket uppskattad att spela. De första 9 hålen är något flacka med breda fairways. De sista nio hålen går igenom en mer kuperad terräng och bjuder på spektakulära vyer.
Royal Obidos

Royal Obidos

Det här är en mycket vackert belägen mästerskapsbana med utsikt över Óbidos lagunen och kusten. Banan är designad av Seve Ballesteros, och den täcker ett generöst område. Det är en omväxlande park, skogs bana som är en rolig spelutmaning oavsett spelnivå. Här finns bra träningsmöjligheter med drivingrange, puttinggreen, chippinggreen och övningsbunker.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Lissabon flygplats 90 km
Peniche 17 km
Obidos 19 km
Royal Obidos 0 km

Vad tycker andra?

Silver kusten

Silverkusten

Silverkusten, här finns oländig, orörd och vild natur och en vacker kustlinje.

Lissabon

Man får inte missa en utflykt till Lissabon. Det är en stad med nästan konstant närvaro av solsken. Floden Tejo länkar ihop staden, Belém med den moderna delen av Parque das Nações. Den gamla city kärnan är fylld med vacker unik arkitektur som spelglar Lissabons långa historia. Det finns så många saker att se och göra i Lissabon.
fiskerestauranger

Mat

Attraktioner från regionen är de små resturangerna som finns i överallt speciellt i Peniche och Lourinhã/Porto Barcad som bjuder på enkla men underbart goda skaldjur och fisk rätter.
Sintra, ett världskultur arv

Sintra

Den unika staden Sintra ligger på ett 300 meter högt berg, Sintra har anor från 1100-talet då den bildades och är upptagen på Unescos världsarvslista.
Obidos

Obidos

Oacute;bidos ligger 10 km väster om Praia D´el Rey är en härlig medeltida stad som var en kunglig "brölloppsgåva" från Kung D. Dinis till sin nya Drottning Isabel till deras vigsel. Obidos är pittoresk stad med kullersten gator och färgstarka hus.
Hitstoria

Obidos

ilverkusten är rikt på historia, här hittar man historiska grottor, mooriska slott, romanska byar, akvadukter och broar, medeltida kyrkor, kloster och fästningar.