Quinta da Marinha

Golfpaket till Portugal, Quinta da Marinha

1/9-31/10 1/11-31/3 2019 1/4-30/6 2019
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee
4 695 3 895 4 695
4 nätter i villa för 2 personer
Frukost
3 dagsgreenfee
4 695 3 550 4 695
4 nätter i villa för 4 personer
Frukost
3 dagsgreenfee
4 195 2 995 4 195

7 nätter i dubbelrum Quinta da Marinha
Frukost
5 dagsgreenfee
7 595 6 550 7 595
7 nätter i villa för 2 personer
Frukost
5 dagsgreenfee
7 595 6 050 7 595
7 nätter i villa för 4 personer
Frukost
5 dagsgreenfee
6 795 5 050 6 795
På Quinta har gäster fri access till Health Club med sauna, turkiskt bad, pool och gym

  • Lissabon flygplats 40 km
    Cascais 4 km
    Estoril 6 km
  • Quinta da Marinha

Golfdrömmar utanför Lissabon

Pegga upp på Quinta da Marina med sagoslotten som tornar upp sig på bergen i Sintra i bakgrunden. Mellan slagen ta tid att njuta av vyerna. Runda av dagen med en god middag på Monte Mar, Quintas egna fiskerestaurang, som har ett läge där man känner havsstänk från Altlanten.

Hotel Quinta da Marinha


Quinta da Marinha är en exklusiv golfanläggning som är vackert belägen vid Atlantkusten 40 km från Lissabons flygplats, ett par km från mysiga Cascais och Casinot i Estoril. Här finns olika typer av boenden, allt håller en mycket hög standard

Rum

Här finns 198 rum som håller en hög standard. Det finns bra faciliteter och välutrustade rum. Vill man rå sig själv och ha det lite mer rymligt kan vi rekommendera de fina, trivsamma villorna belägna vid klubbhuset, ett golfhål bort från hotellet.

De är riktigt mysigt inredda med ett vardagsrum med öppenspis, egen uteplats, stort kök, 1 eller 2 sovrum med badrum. Det ingår daglig städning och frukostbuffé både om man väljer Bungalows eller att bo på hotellet.

Restauranger

Vill man vara kvar på hotellet, finns ett bra och varierat utbud av restauranger. Inte minst måste man prova Quinta egna fiske restaurang Monte Mar som har ett spektakulärt läge vid havet. Det finns fri shuttel från hotellet hit.
Övriga restauranger är Five Pines, Klubbhus restaurang, Rocca, Cosi Fan Tutte, Bar Trent Jones, lounge och pool bar

Spa & Wellness

Både på det nya hotellet och Hotel Marinha finns det wellness och Spa. Här finns inomhuspool, bastu och möjlighet att få olka behandlingar.

På Onyria Marinha kan du njuta av ett uppfriskande dopp i någon av inomhus- eller utomhuspoolerna. Det finns också tennisbanor och ett modernt gym med konditionsmaskiner.

Andra aktiviteter

Föutom golf som man spelar man på Resortens egna bana finns alla möjligheter för en aktiv semester. Man bor granne med finns stort tennis och ridcenter. Det är en härlig miljö för löpning eller att utforska omgivningarna på cykel. Kusten är som gjord för olika vattensporter.

Quinta da Marinha

Det här är en trevlig parkbana designad av Robert Trent Jones. Den är belägen mycket vackert med flertal hål som har spektakulära vyer över Atlanten. Det är en varierande bana som tilltalar både hög och låghandikappare.

Oitavos Golf

Det här är en underbar mästerskapsbana som ligger mycket naturskönt vid Atlanten och med Sintrabergen som bakgrund. Banan används för Portugese Open och är en av de absolut bästa! Banan har inga vattenhinder däremot kantas den välskötta fairwayn av en utmanande ruff av ljung.

Penha Longa Atlantico

En suverän mästerskapsbana som flertal gånger stått värd för Europatouren. Den ypperligt välskötta banan ligger som i ett sagolandskap är klassat som världsnaturarv. I bakgrunden ser man de siluetten Sintra bergen med siluetten av mäktiga Sintra slottet. Faciliteterna håller toppklass där finns bla pool i omklädningsrummen.
Estoril

Golf do Estoril

En av den äldsta och en av de mest kända banorna i Portugal. Banan var under flera år värd för Portugal Open. Banan ligger över Cascais och från klubbhuset har man en härlig utsikt över staden och Atlanten. Det är en utmanande parkbana med spännande layout.
Belas Golf Course

Belas Golf Course

Banan ligger mellan Belas och Queluz, i Carregueira bergen. Det är en omväxlande bana där de första 9 hålen löper genom ett korsar ett orört landskap, och in rundan går genom en dal som omgärdas av nybyggnationer. Det är en relativt kuperad bana.
Lisabon Sport Club

Lisbon Sports Club

Det här är en av de äldsta banorna i Portugal. Banan är designad av Hawtree & Sons. Det är en spännande uppvuxen och rätt kuperad parkbana. Fairway kantas av tät uppvuxen skog. Här finns ett charmigt klubbhus med en genuin engelsk atmosfär. Väggarna skvallar om dess långa golfhistoria.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Lissabon flygplats 40 km
Cascais 4 km
Estoril 6 km

Lissabon

Man får inte missa en utflykt till Lissabon. Det är en stad med nästan konstant närvaro av solsken. Floden Tejo länkar ihop staden, Belém med den moderna delen av Parque das Nações. Den gamla city kärnan är fylld med vacker unik arkitektur som spelglar Lissabons långa historia. Det finns så många saker att se och göra i Lissabon.

Krydda din golfresa!

Setúbal-halvön, i Portugal, har en stark vintradition. Regionen producerar viner av utmärkt kvalitet. Här finns flera vingårdar som välkomnar gäster för vinprovningar. Vi kan varmt rekommendera José Maria da Fonseca som tillverkat viner sedan 1834 som klassiska Setúbal Moscatel.
Sintra, ett världskultur arv

Sintra

Den unika staden Sintra ligger på ett 300 meter högt berg, Sintra har anor från 1100-talet då den bildades och är upptagen på Unescos världsarvslista.