Vidago Palace

Golfpaket till Portugal, Vidago Palace

1/10-31/10
5 nätter i dubbelrum
Frukost

1 middag 3 greenfee(Vidago)
Fri tillgång till Spa Wellness area
7 450
7 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar
5 greenfee
Fri tillgång till Spa och Wellness område
11 695
Det går att välja andra banor ca 1,5 h från hotellet( Estela, Oporto, Amarante och Ponte de Lima)

  • Francisco Carneiro flygplats 135 km
    Estela golf 141 km
    Oporto golf 161 km
    Amarante golf 96 km
    Axis Ponte de Lima golf 139 km

  • Vidago Palace

Golf med kunglig glans

5* Vidago Palace från 1910 har en historisk atmosfär. Ursprungligen byggt till Portugals sista monark Kung Emanuel II, där han tillsammans med den portugisiska överklassen spenderade somrarna. Men det ville så illa att han aldrig fick tillfälle att inviga Vidago.

Vidago Palace Hotel


Det här historiska 5* hotellet är beläget mot Chaves nära den nord ostliga gränsen mot Spanien. Det här är en kurort känd för sitt hälsobringade vatten.

Rum

Här finns 70 eleganta rum som är vackert inredda. Det är mycket rymliga och välutrustade med allt man kan förvänta sig av ett hotell av den här klassen.

Restauranger

Här njuter man både av väldigt god mat som en vacker miljö. Vid hotellet kan man välja mellan den stora balsalen, vinterträdgården, klubbhuset , vinkällaren och poolbaren. Orten bjuder också på riktigt mysiga och prisvärda resturanger.

Spa & Wellness

Vidago har en lång tradition av Spa och hälsa. Här finns ett helt underbart spa, suveränt att spendera en stund efter golfrundan!

Vidago Palace Golf

Det här är en mästerskapbana som lever upp till USGA kriterier. Det är mycket fin och uppvuxen parkbana där man har lagt mycket omsorg till detaljarna på banan. Den är utmanande och omväxlande att spela med upphöjda greener, strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. 17 hålet, kallas Eagles´s Nest som är banan högsta punkt varifrån man har en spektakulär vy över det vackra lanskapet. Här finns en 340 m lång drivning range och bra träningsfaciliteter för närspel.

Amarante

Amarante golfbana är belägen i Quinta da Deveza regionen i ett mycket naturskönt landskap med spektakulära vyer över Serra do Marao och Abobora bergen. Dt är en kuperad bana som ligger 600 m över havet. Banan erbjuder 18 utmanande hål med en hel del svårigheter.

Estela

En underbar linksbana som sträcker sig 3 km längs med Atlant kusten. Banan håller en mycket hög klass och här har Portuguese Open spelats flertal gånger. Banan har Bermuda gräs på fairways och Penncross på greenerna. Från back tee är banan 6 300 m lång. Fairways går mellan korridorer av mjukt böljande sanddynor. Vinden påverkar spelet i högdrag som det ska på en riktig linksbana. Efter rundan kan du njuta av riktigt god mat i klubbhuset med en strålande utsikt över banan och havet.
Oporto Golf

Oporto Golf Club

Klubbens historia sträcker tillbaka ända till 1890 talet och är en av de allra äldsta banorna i kontintala Europa. Banan grundades av engelsmännen som handlade med Porto vinerna. Ursrpungligen var det en sluten klubb endast för engelsmän. Det är en klubb med mycket historia och här är platsen för världens äldsta ännu pågående golftävling, den årliga Skeffington Cup. Det här är en klassiks linksbana, ursprungliga 9 hål från 1900 talet som sedan utökades till 18 hål 1934. 1978 fick banan en ny layout och en driving range.

Axis Ponte de Lima

Man spelar i en grönskade oas, ett vackert landskap med vyer mot bergen. Det är en omväxlande och rätt kuperade bana med en hel vattenhinder. Banan är något tuff att gå så en golfbil kan rekommenderas.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Francisco Carneiro flygplats 135 km
Estela golf 141 km
Oporto golf 161 km
Amarante golf 96 km
Axis Ponte de Lima golf 139 km