Axis Ponte de Lima Golf Resort Hotel

Golfpaket till Portugal, Axis Ponte de Lima

1/4-14/7
27/8-31/10
15/7 - 26/8
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee
2 150 Kontakta oss för pris
Samma paket som ovan i enkelrum 2 795 Kontakta oss för pris
5 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee
2 895 3 295
samma paket som ovan i enkelrum 3 850 4 695

7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee
4 095 4 695
Samma paket som ovan i enkelrum 5 295 6 550
Tillägg för val av annan bana(Estela, Oporto, AMarnte och Vidago) 175 kr


  • Francisco Carneiro flygplats 77 km
    Estela golf 59 km
    Oporto golf 104 km
    Amarante golf 104 km
    Vidago golf 139 km
  • Axis

Upptäck golf i norra Portugal

Längst upp i Portugal, nära gränsen mot Spanien, i ett vackert kuperat landskap med bergen i bakgrunden ligger Golfresorten Axis Ponte de Lima. Här njuter man av ett behagligt lugn i med bara 2 km från den charmiga medeltida orten Ponte de Lima.

Hotel Axis Ponte de Lima


Ponte de Lima är den äldsta ”vila” i Portugal och ligger i hjärtat av ”Vale do Lima”. Det är en region fylld av historia, traditioner och unik matkultur. Det här trevliga 3* hotellet är beläget i ett ostört grönskande landskap mitt i Minho regionen, 1,5 km från Ponte de Lima och 70 km från flygplatsen. Det är ett modernt hotell byggt i två våningar.

Rum

Här finns 80 rum, utrustade med AC, minibar, TV, telefon och internet access.

Restauranger

Hotellet serverar traditionella rätter med typisk portugisisk touch. Migaitas och Eagle vid klubbhuset har en mycket fin miljö. Här finns både traditionella portugisiska rätter som det bästa av det internationella köket.

Spa & Wellness

Det finns en inomhus pool och gym vid hotellet.

Amarante

Amarante golfbana är belägen i Quinta da Deveza regionen i ett mycket naturskönt landskap med spektakulära vyer över Serra do Marao och Abobora bergen. Dt är en kuperad bana som ligger 600 m över havet. Banan erbjuder 18 utmanande hål med en hel del svårigheter.

Estela

En underbar linksbana som sträcker sig 3 km längs med Atlant kusten. Banan håller en mycket hög klass och här har Portuguese Open spelats flertal gånger. Banan har Bermuda gräs på fairways och Penncross på greenerna. Från back tee är banan 6 300 m lång. Fairways går mellan korridorer av mjukt böljande sanddynor. Vinden påverkar spelet i högdrag som det ska på en riktig linksbana. Efter rundan kan du njuta av riktigt god mat i klubbhuset med en strålande utsikt över banan och havet.
Oporto Golf

Oporto Golf Club

Klubbens historia sträcker tillbaka ända till 1890 talet och är en av de allra äldsta banorna i kontintala Europa. Banan grundades av engelsmännen som handlade med Porto vinerna. Ursrpungligen var det en sluten klubb endast för engelsmän. Det är en klubb med mycket historia och här är platsen för världens äldsta ännu pågående golftävling, den årliga Skeffington Cup. Det här är en klassiks linksbana, ursprungliga 9 hål från 1900 talet som sedan utökades till 18 hål 1934. 1978 fick banan en ny layout och en driving range.
Axis

Axis Ponte de Lima

Man spelar i en grönskade oas, ett vackert landskap med vyer mot bergen. Det är en omväxlande och rätt kuperade bana med en hel vattenhinder. Banan är något tuff att gå så en golfbil kan rekommenderas.

Vidago Palace Golf

Det här är en mästerskapbana som lever upp till USGA kriterier. Det är mycket fin och uppvuxen parkbana där man har lagt mycket omsorg till detaljarna på banan. Den är utmanande och omväxlande att spela med upphöjda greener, strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. 17 hålet, kallas Eagles´s Nest som är banan högsta punkt varifrån man har en spektakulär vy över det vackra lanskapet. Här finns en 340 m lång drivning range och bra träningsfaciliteter för närspel.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Francisco Carneiro flygplats 77 km
Estela golf 59 km Oporto golf 104 km Amarante golf 104 km
Vidago golf 139 km

Vad tycker andra?