Montado Hotel & Golf Resort

Golfpaket till Montado 1/9-31/10 1/11-28/2 1/3-31/7
4 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
3 x 18 hål Montado
2 795 2 650 2 895
7 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
5 x 18 hål Montado
4 695 4 350 4 795
Tillval halvpenison inkl trerätters och 1 dryck 275 kr per person och dag Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
  • Lissabon flygplats 53 km
    GOLFBANOR
    Montado 0 km
    Quinta do Peru 35 km
    Aroiera 45 km

Njut av en golfresa till en modern och bekväm golfanläggning mitt bland vingårdar utanför Lissabon

Montado Hotel & Golf Resort


Det är en modern 4* golfanläggning där hotellet designats av den kände arkitekten Tomás Tavira. Här bor du med golfbanan och golfträningsmöjligheterna utanför dörren.

Rum

Montado Golf Hotel har 93 rymliga och trevliga rum, alla med balkong med utsikt över golfbanan och det vackra landskapet. Rummen är utrustade med plattskärms-TV med satellitkanaler, kaffebryggare.

Restaurang

Restaurangen All In One har en fantastisk utsikt över Montado, och erbjuder utmärkta regionala rätter och det bästa internationella köket. Vid Pitch & Putt Bar kan njuta av dryck och lättare rätter.

Faciliteter

Som gäst vid hotellet har du fri tillgång till Zen SPA som är utrustad med en inomhuspool och ett massagerum. Vill du träna lite extra finns ett välutrustat fitnesscenter. Montado Hotel & Golf Resort erbjuder gratis Wi-Fi och gratis parkering.
Montado

Montado

Montado Golf Club är en naturskön platt parkbana beläget bland vingårdar. Banan grundades redan 1992 men genomgick en grundlig renovering och återinvigdes år 2006. Det är populärbana som har varit värd för flera större tävlingar. Banans utmaningar ligger främst i det stora antalet vattenhinder och relativt smala fairways. Banans signaturhål är det 18 hålet med en läcker ö green.

Aroiera

Aroiera I

Aroeira I ärär belägen i ett lummigt grönt område långt ifrån störande element. Det är en uppvuxen parkbanan grundad redan 1973. Banan är designad av Frank Pennink. Under åren har kbanan stått värd för flera större mästerskap såsom Portuguese Open och även damernas Open.
Aroiera

Aroiera II

Aroeira II öppnade för spel år 2000. Den är utformad för att kunna hålla stora mästerskap speciellt portugisiska Open i åtanke. Under ett antal år har det varit värd för kvalificerade School of Ladies European Tour och flera portugisiska Ladies öppna.
Riba Golf I

Riba Golf I

Banan ligger vackert i en uppvuxen ekskog. Riba I är designad av Peter Townsend, tidigare European Tour spelare med European Golf Design. Det är en relativt lång och lite böljande banan som är enkel att gå. Här kan man välja mellan 5 olika utslagsplatser, greenerna är stora och ondulerande. Fairways är utmanande med välplacerade bunkrar och några vattenhinder, som hålet 14. Här är nödvändigt att känna till avståndet och ha precision för inspelet.
Riba Golf II

Riba Golf II

Banan är designad av Ryder Cup spelare, Michael King. Riba Golf II är även den inbäddad i ett vackert landskap av ekskog. Fairways är lite bredare, greenerna är ganska stora och måttligt vågiga. Vattenhinder spelar in på hål 6 och 13, här gäller det att spela taktiskt. Andra utmaningar är de lite knepiga korthålen.
Quinta do Peru

Quinta do Peru

Banan är vackert beläget i Costa Azul i i Azeitão regionen mellan slotten i Sesimbra och Setúbal. Med Arrabida bergen i bakgrunden erbjuder banan härliga golfupplevelser. Här finns bunkrar, stora ondulerade greener.
Santo Estevao

Santo Estevao

Banan ligger i en orörd natur i Ribatejo regionen i Portugal, 30 minuter österut från Lissabons internationella flygplats. Det är en relativt enkel bana i de bördiga böljande landskapet i norra Alentejo. Banan täcker ett 72 hektar stort område så här finns gott om plats för banan. Här slår du ut på breda och inbjudande fairways. Här finns omsorgsfullt utformade greener och bunkrar, den mjukt böljande banan är enkel att gå.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Lissabon flygplats 53 km
GOLFBANOR

Montado 0 km
Quinta do Peru 35 km
Aroiera 45 km
Riba golf 51 km
Santo Estevao 60 km

Krydda din golfresa!

Setúbal-halvön, i Portugal, har en stark vintradition. Regionen producerar viner av utmärkt kvalitet. Här finns flera vingårdar som välkomnar gäster för vinprovningar. Vi kan varmt rekommendera José Maria da Fonseca som tillverkat viner sedan 1834 som klassiska Setúbal Moscatel.

Sesimbra

Sesimbra,ligger i en mycket vacker region strax utanför Lissabon vid foten av Serra da Arrábida och det unika naturreservatet Parque da Arrabida som är ett paradis för naturälskare. Det är ett känt naturområde som erbjuder vackra vandringsleder, mycket vattensporter och dykning.

Lissabon

Man får inte missa en utflykt till Lissabon. Det är en stad med nästan konstant närvaro av solsken. Floden Tejo länkar ihop staden, Belém med den moderna delen av Parque das Nações. Den gamla city kärnan är fylld med vacker unik arkitektur som spelglar Lissabons långa historia. Det finns så många saker att se och göra i Lissabon.