Nau Salgados

>
Longstay, Vila das Lagoas
14 nätter i 2 sovrums lägenhet, 2 personer delar
8 dagsgreenfee
7 650
Samma paket som ovan men för en person 10 250
21 nätter i 2 sovrums lägenhet, 2 personer delar
12 dagsgreenfee
10 850
Samma paket som ovan men i enkelrum 14 650
28 nätter i tvåsovrums lägenhet
16 dagsgreenfee,1 förbokad tid andra rundan bokas på plats
Städning 2 ggr per vecka
Fritt Wifi
Transfer till golfbanorna Morgado och Alamos, bokas på plats och i mån av tillgång
13 550
Samma paket som ovan men för en person 18 450

Välj din pension!
Salgados Vila das Lagoas 1/10-31/5

7 nätter i tvåsovrumslägenhet(2 delar)
självhushåll
5 greenfee

5 495

7 nätter i tvåsovrumslägenhet(4 delar)
självhushåll
5 greenfee

4 350
Salgados Dunes 12/9-30/41/6-30/6

7 nätter i dubbelrum
dubbelrum med halvpension
5 greenfee

6 295 7 650
Salgados Palm Village 29/3-30/6
7 nätter i Suite
All Inclusive
5 greenfee
Fri shuttle till golfbanorna Morgado och Alamos
8 250

  • Faro flygplats 49 km
    Albuferia 8 km  
    GOLF
    Salgados 2 km (med bil, kan gena över området)  
    Morgado, Alamos 28 km
  • NAU Salgados

Salgados en pärla på Algarvekusten!

Vill du bo i en modern rymlig lägenhet med självhuhåll, bekvämt hotellrum med halvpension eller lyxig suite med All inclusive? Här på NAU vid Salgados väljer du det som passar dig! Resorten är underbart placerad mellan golfbanan och den milslånga stranden. Det finns ytterligare två banor som du kan välja att spela under din vistelse, dit ingår transfer.

Longstay vid Vila das Lagoas

Stanna en vecka eller hela vintern!Det här är ett lägenhetshotell beläget nära stranden och gångavstånd till Salgados banan som är perfekt för ett longstay! Det är ca 45 minuter till Faros flygplats.

Rummen är bra planerade och rymliga och det är separat sovrum. Det ingår städning och byte av lakan två gånger i veckan. Internetuppkoppling finns tillgängligt i lobbyn.

Lägenheterna byggdes 2008 så all utrustning är modern. Här finns spis, ugn, micro, tvättmskin, diskmaskin. Här finns köksredskap och utrustning som krävsför självhushåll. Det är en ljus och öppen planlösning. Sällskapsdelen har matplats, soffa och TV.

På området finns flera pooler, solstolar parasoller och handdukar. Du har också, mot en kostnad på 10 EUR/dag, tillgång till SPA-avdelningen på ”Salgados Grande Hotel” som ligger ca 5 minuters gång från lägenhetsområdet. Här finns en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, samt olika typer av bastu. Öppettiderna är 10.00–18.30.

På området finns även ett stort utbud av andra aktiviteter som att hyra cyklar, djuphavs fiske, dykning, segling etc. Från lägenheterna är det en kort promenad ner till den underbara stranden som lockar till timslånga promenader!


Salgados Dunas Suites, välj frukost, halvpension eller Semi All Inclusive

Det här är ett modernt hotell med stora välutrustade rum, här väljer du om du önksar frukost, halvpension eller All Inclusive Drinks som innebär att du förutom halvpensionen har fri dryck från kl 17 - kl 12.

NAU Palm Village Hotell, med bekvämt All Inclusive!

Hotellet är nyöppnat och erbjuder moderna rymliga suiter med gångavstånd till den vackra stranden. Palm Village erbjuder All Inclusive med frukost, morgon snacks, lunch, eftermiddags snacks, middag, "nattamat", dryk (öl, husets vin, läsk, lokala spritsorter, kaffe och te )

En av golfbanorna, Salgados, som ingår i paketet ligger alldeles intill. De övriga två Morgado och Alamos ligger 28 km från lägenheterna.

Salgados Golf Club

Det här är en utmanande linksbana belägen vid sanddynorna strax ovanför den milslånga sandstranden Praia Grande. Mycket av banans utmaning ligger i de strategiskt placerade vattenhindrerna. Banans öppna karaktär gör att havsvinden blir något att räkna med.

Golfe do Morgado

Banan ligger brevid Alamos banan, mycket vackert inbäddad i bergen i det här mycket lugna området på Algarve kusten. Den här lite kuperade parkbanan som har fem par 5, nio par 4: s och fyra par 3: s. Förutom dess längd, har banan imponerande stora greenområden. Det finns en del sjöar och en rad strategiskt placerade bunkrar.

Golfe Alamos Golf

Golfbanan ligger naturskönt med hänförande vyer över över Monchique bergen, vattenreservoaren och vingården. Här spelar man i en nästan orörd natur med getter som betar intill banan. Det är en omväxlande bana och är rolig bana att spela. Banan är placerade av norra delen av CS Morgado do Reguengo Resort. Banan skiljer sig på layouten med oregelbundna, smalare fairways än CS Morgado Golf, och varje hål är väl avgränsad med inhemska träd. Greenerna är mindre jämfört med Morgado men mer ondulerade.

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Faro flygplats 75 km
Alvor 3 km
Portimão 8 Km
Lagos 22 Km
GOLF
Salgados 2 km (med bil, kan gena över området)  
Morgado, Alamos 28 km

Vad tycker andra?