Golf JoyMed hjärtat i golfhuvudstaden Halmstad, brinner vi för golf och resor!

I över 10 år har vi hjälpt golfare att hitta sin golfresa till härliga golfdestinationer runt om Europa och Florida. Vi har själva rest, spelat och lärt känna alla våra destinationerna och våra partners på hotellen och golfbanorna runt om i Europa och Florida.

>>Vi har bytt till en ny hemsida!

Golf JoyVad vi gör?

Vi arbetar tillsammans med golfklubbar hotell för att kunna få fram så bra golfresor som möjligt för dig! Genom vårt medlemskap i branschorganisationen IAGTO är vi alltid garanterade att få veta det senaste inom golfresor så att vi kan erbjuda även nya spånnande golfdestinationer.

Golf JoyNågot för alla!

Vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av härliga golfdestinationer där golfglädjen är i fokus, tillsammans med sånt som gör en golfresa oförglömlig. Sedan ska det vara enkelt för dig, kom med dina önskemål på golfresa oavsett om du vill ha ett klart golfpaket eller skräddarsytt just för dig.

Lite mer om oss

Företags evenemang

Vi anordnar kick off resor, företags evenemang. Exempel på resor som vi genomfört är Whiskey och golf i Skottlans, Musikal helg i London, Irländskt tema till Dublin, Matlagning i Bracelona, skidresa till alperna, Mästarnas mästare till Slovekien. Välkomna att kontakta oss så kommer vi gärna med förslag!

Vi är med hela vägen när för att underlätta så att du som pro kan ägna dig åt undervisning. Vi tar gärna fram förslag på din kommande golfskola, kontakta info@golfjoy.se

Vi gör även

fooballtravel

Upplev fotboll Live!

Vi anordnar fotbollsresor till de största ligorna i Europa, La Liga, Serie A, Premier Leauge, givetvis följer vi även landslaget. Vi anordnar träningsläger för fotbollslag.
www.footballtravel.se
Tel 035 175681
info@footballtravel.se

Sport Joy Travel

Aktiva resor

Hitta formen under din semester! Sport Joy Travel har fokus på destinationer som har riktigt bra förutsättningar för en aktiv semester. www.sportjoy.se

info@sportjoy.seKontakta oss

 • Öppettider

  mån-tor kl 9.00-16.00

  Adress

  Karl XIs 27

  302 94 Halmstad

 • Ring oss

  Tel: 035 356 81

Skicka oss ett mail