Tikida Golf Palace

Golfpaket till Tikida Golf Palace

25/12-31/3 1/4-30/4 1/5-30/9
7 nätter i dubbelrum
frukost
5 greenfee Golf du Soleil
Privat flygplatstransfer
10 250 8 750 7 350
Erbjudande! Boka minst 45 dagar innan avresa 25/12-31/3 1/4-30/4 1/5-30/9
7 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
5 greenfee Golf du Soleil
Privat flygplatstransfer
9 650 8 295 6 850
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

  • Agadir 7 km
    Agadir-Almassira flygplats 25 km
    Marrakech 285 km
    Marakech flygplats 250 km
  • Tikida

Njut av sol och golf i Agadir
Agadir kanske främst är känd som en solsäker destination med en fantastisk sandstrand, livliga lokala marknader, stort utbud med restauranger, barer där du kan äta och dricka gott och riktigt billigt. Allt detta i kombination med fina golfbanor och höga kvalitet på boende, närheten till flygplatsen gör Agadir till ett svårslaget golfresmål!

Tikida Golf Palace


Golf Resorten har ett perfekt läge precis vid populära Golf du Soleil med sina 36 hål. Det här är en golf resort som kombinerar modern komfort och arkitektur med traditionell marockansk stil. Här bor man i en avkopplande miljö strax utanför Agadir omgiven av golfbanan och uppvuxen eukalyptus skog.

Rum

Här bor man i rymliga och ljusa sviterna och har en vidsträckt utsikt över golfbanan och den omgivande sjön. De 54 luftkonditionerade rummen är utrustade med Wifi, minibar, dvd-spelare satellit-tv. Alla rum har stora balkonger eller uteplatser.

Restauranger

Restaurangen "La Table du Golf" njuter du av det bästa från det marockanska köket. Efter en avkopplande dag i solen lockar restaurangen med gourmeträtter, som serveras vid den öppna spisen eller på terrassen. En drink i den eleganta baren är en perfekt avslutning på dagen.

Faciliteter

Tikida har ett stort poolområde. Efter en dag på golfbanan kan det även vara skönt att koppla av vid spaet där du har gratis tillgång till turkiskt bad, uppvärmd pool och många andra faciliteter. Här erbjuds även massage och skönhetsbehandlingar. Koppla av med ett traditionellt hammam i en lyxig marockansk atmosfär.


Golf de Soleil

Det här är en populär 36 håls parkbana, inbäddad bland höga eucalyptusträd i ett böljande landskap med Atlanten på ena sidan och Atlasbergen på den andra. Golf du Soleil är en resortbana uppdelad på en 18 hålsbana samt två 9 håls slingor. Här finns en hel del vattenhinder som famförallt är i spel på den blå banan. Den röda och gula slingan har en något mer förlåtande utformning men här finns både stora bunkrar och väl ondulerade greener som kan ställa till problem. Förutom de 36 golfhålen finns här ett stort träningsområde.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Agadir 7 km
Agadir-Almassira flygplats 25 km
Marrakech 285 km
Marakech flygplats 250 km