Golfresa till Marocko

Testa något annorlunda, en golfresa till Marocko!


Marocko är en av de mest spännande golfdestinationerna just nu. Här finns milslånga stränder, varma vintrar då det nästan aldrig blir under 20 grader på dagarna prisvärd shopping och härliga golfbanor.
Våra golfresor går till Casablanca, Marrakech, den härlig pittoreska staden Essaouira och soliga Agadir.

Upplev mer på din golfresa!

 • Golfresa till Marocko Marknaden i Marrakech

  Det är ett myller av människor, exotiska lukter och smaker. Här finns allt möjligt att handla bland de trånga gränderna.

 • Upplev Marrocko

  Se ett smakprov vad Marrocko har att erbjuda

 • Golfresa till Marocko Matupplevelser i Marrakech

  Upplev en annan typ av middag vid torget Djemaa el Fna i Marrakech. Mycket spännande exotiska smaker och rätter och en härlig stämning.

 • Golfresa till Marocko Djemaa el Fna

  Torget Djemaa el Fna är hjärtat i Marrakech. En verklig upplevelse att bara gå runt och strosa och insupa stämningen och folkmyllret.Här händer alltid något!

Resmål

Marocko Mazagan
Casablanca

Mazagan Beach Resort

En oas, belägen en  söder om Casablanca.  Här i vid Nordafrikas kust njuter man av ett härligt solsäkert klimat även när snön ligger djup i Sverige.
Mazagan Beach Resort
Marocko Palmeraie
Marrakech

Palmeraie Golf Palace

Den 5 stjärniga Golf Resorten är är belägen några minuter till mytomspunna Marrakech och 20 minuter från flygplatsen. Resorten har blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad.
Palmeraie
Marocko Sofitel Mogador
Essaouira

Sofitel Mogador Golf & Spa

En pärla vid den lilla fiskeorten Essaouira, en dryg timme från Marrakech. Njut av en golfsemester på lyxig 5-stjärnig golf resort. SOfitel Mogador
Marocko Tikida
Agadir

Tikida Golf Palace

Golfresort i soliga Agadir med två egna banor utanför dörren.  Det här är en golf resort som kombinerar modern komfort och arkitektur med traditionell marockansk stil.
Tikida Golf Palace

Golf i Marocko

Kung Hassan II var en riktig golffantast och satte startskottet på den stora utvecklingen av golf i landet. Nu finns här 31 banor men nya kommer hela tiden! Man har tagit in de bästa bandesigners som Gary Player, Jack Nicklaus, och Robert Trent Jones J, och satsar på att få fram riktigt bra banor. Golfguide Marocko


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta