Longstay med Golf Joy

Long stay-lite mer vintersol!

Välkommen till en ny vardag där du stannar lite längre och byter ut mörker och snötäckta banor till en ny vardag på varmare och ljusare breddgrader med dagar fyllda av golf i ett behagligt klimat med golfglädje och livskvalité i fokus.
NAU

Long stay på Algarve kusten, NAU Salgados

Boende i toppmoderna, rymliga lägenheter intill Salgados banan. Du kan även välja två ytterligare banor att spela, Morgado samt Alamos. Njut av en morgonpromenad längs den milslånga stranden som ligger i ansluting till boendet.
Marina Club

Long stay på Algarve kusten, Marina Club i Lagos

Modernt och bekvämt boende med ett härligt läge vid Lagos Marina. Här bor man med gångavstånd till Lagos stadskärna och nära till den fina stranden. Golf spelar du på den spektakulära Palmares banan.
Quinta da Marinha

Long stay på Quinta da Marinha

Det här är en favorit destination utanför Lissabon. Här bor man väldigt bra i de trevliga bungalowsen belägna i en vacker miljö med närhet till charmiga Cascais. Golfbanan ligger utanför dörren.
Praia d'el Rey

Long stay på Praia d'el Rey

Avkoppling vid Portugals Silver Coast, här njuter man av en vacker natur, milslånga stränder och härliga golfbanor.
Son Antem

Long stay på Mallorca, Son Antem

En härlig golfoas belägen nära Palma. Ett bekvämt hotellboende där frukost ingår. Här har du tre olika banor
Mar Menor

Long stay på Costa Calida kusten i Spanien, Mar Menor

Mar menor Golf Resort är ett stort golfkomplex ligger på Costa Calida kusten - den varma kusten. Klimatet är exemplariskt för golf, mycket sol och behaglig temperatur hela året. De modernt inredda lägenheterna, håller en hög standard och är fulltutrustade för självhushåll. Här tröttnar man inte på golf, hela 6 banor finns här att välja mellan!
La Manga

Long stay på Costa Costa Blanca, La Manga Resort

En komplett golfanläggning söder om Alicante. La Manga har tre egna golfbanor på plats och det finns fantastiska möjligheter för en aktiv vistelse! Ett suveränt Spa, och alla sportfacilieter du kan tänka dig.
Valle Romano Valle Romano

Long stay på den spanska solkusten, Costa del Sol

Njut av ett bra golfanläggning på den spanska solkusten. Fina, moderna lägenheter omger den uppskattade golfbanan. Estepona med dess utbud ligger bara ett par minuter från golfanläggningen. Med cirka 320 soldagar per år och en härlig medeltemperatur året om kan kan du njuta av en behaglig tillvaro även när snön ligger djup på hemmaplan.
El Rompido

Long stay Costa de Luz, El Rompido

El Rompido ligger i en soldränkt del av Spanien, Costa de la Luz nära gränsen till Portugal. Här på den fina 36 hålsanläggningen njuter du av milslånga stränder som väntar efter en dag på golfbanan.
PGA Village

Något riktigt annorlunda, Long Stay i Florida, PGA Village

Här på PGA anläggningen i St Lucie är det golf som gäller