Vilnius Grand Resort

Golfpaket till Vilnius Resort 16/4-30/10
2 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
2 greenfee
1 950
3 nätter i dubbelrum
frukostbuffé vid klubbhuset
3 greenfee
2 850
Tillägg för halvpension (trerättersmiddag eller buffét) 225 kr per person och dag
SPA är stängt tom 31 juli

  • Vilnius flygplats 28 km
    Vilnius Centre 20 km
    European Centre GC 30 km
    Capitals GC 46 km
  • Vilnius Grand Resort

Komplett lyxig golfresort med 185 välutrustade rum och sviter, en golfbana, ett berömt spa och gym och är den största plats för evenemang, möten, bröllop och fester i Litauen. Upplev högsta standarden av komfort, lyx och service!

Vilnius Resort

Boendet ligger 4 minuters promenad från stranden. Vilnius Grand Resort har utsikt över 2 vackra sjöar och erbjuder elegant boende med badrum i glas och marmor. Hotellet har även gratis WiFi, ångbad, bastur och en stor, uppvärmd inomhuspool. Hotellet erbjuder välutrustade rum och lyxiga sviter, varav de flesta har en interaktiv LCD-TV.
Dom elegant utformade, ljusa och trivsamma klassiska rummen har enkelsängar, en bekväm sittgrupp och ett rymligt badrum. Dom är ca 28-35 kvadrameter stora . Det finns även andra rumstyper så som Superior, Executive och Family Rooms samt sviter.

Restauranger

Här finns tre olika restauranger, Le Paysage Restaurant som är en modern restaurang med natursköna vyer och en kreativ, franskinspirerad meny. Sunset Lounge & Bar som serverar frukost, kakor, snacks och drycker från morgon till fram till kvällen. Samt Bora Bora Grill Restaurante som erbjuder en fräsch, lätt meny av grillade eller tandoori rätter, fräscha sallader, uppfriskande drycker och exotiska drinkar serveras till den spektakulära bakgrund av sjön.

Aktiviteter

Här kan du koppla av på Oasis Spa eller träna på gymmet. Hotellet har även en tennisbana och omges av golfklubben V:s fantastiska mästerskapsbana med 18 hål. WiFi är gratis i alla utrymmen. Mer upplevelser vid sidan av golf, med bara 20 km in till centrala Vilnius så har ni nära till allt från shopping till sevärdheter som olika museum etc. Hotellet erbjuder gratis pendelbuss in till stan.

The V Golf Club

Belägen i ett område på 350 hektar intill 2 vackra sjöar som gränsar till Vilnius Grand Resort ligger den magnifika 18-håls golfbanan som byggts enligt USGA höga krav specifikation. Designer är väl renommerade Bob Hunt och PGA Consulting. Golfbanan är mycket spektakulär och i modern design som integrerar de bästa delarna av skotsk links typ av golfbana med amerikansk design. Golfbanan sköts av mycket professionell personal är alltid i tävlingskondition. Banan skär genom böljande kullar och naturliga sjöar och vattendrag, risk och belöning beslut måste tas nästan inför varje slag. Vi är övertygade om att en fantastisk golfupplevelse väntar för alla nivåer av golfare


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


AVSTÅND
Vilnius flygplats 28 km
Vilnius Centre 20 km
European Centre GC 30 km
Capitals GC 46 km